• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir kv sorunsalı da benden

Ben de onu anlatmak istedim de o kelimeleri yazmayayım dedim

Adam bu durumda bir de siz germeyin ailene trip atmadın diye
yani ilk basta atmıştım ama haksızlık yaptığımı düşündüm eşime karşı onun sağlığı daha önemli sonuçta.

yani evet rahatsız oluyorum ama dediğim gibi eşim ölümden döndü ve manevi düşünüyor.herkes hata yapabilir napayım onlar da ailem ben söyleyeceğimi söyledim konuşmak istemiyorum artık bu konuları dıyo.babamdan para istemem artık dıyor.annem de böyle bır sey yapamaz bi daha diyor.ben ölecektim diyorum sen ne dıyorsun daha dıyor

O zaman esinle aranizin da bozulmamasi icin en iyisi TAKMAMAK. Yeri gelince dersiniz boyle boyle yaptiniz diye senin bir sucun yok sonucta.

slm kızlar.eşim bir kaza geçirdi ve yoğun bakımda kaldı 2 hafta.şimdi çok iyi Allaha şükür.iyileşme sürecimiz evde devam edecek bakalım.her neyse kb hastandeyken banane ne yapıyorsan yap git kredi çek maaşınız var benimde kendi hayatım var dedi bende resti çektim bi daha asla çöp dahi istemem senden dedim.sonra konuşmadım onla.aradan 10 gün geçti kv benim evimde oğlum ya seni ya beni seçecek dedi.bir tane oğlum var gelin bin tane dedi.ben ona asla saygısızlık yapmadım onla hep konuştum her gelişmeyi anlattım eşimle ilgili.birden bire bunları dedi bana ve 1 ay gecti konuşmuyorum ikisiyle de konuşmayı da düşünmüyorum.eşim de seni zorlayamam önemli olan bizim evimizdeki mutluluğumuz ama onlar da ailem silip atamam herkes hata yapabilir diyo.inan onları ne görmeye seslerini duuymaya hatta eşimle bile konuşmalarına tahammülüm yok. çok zor durumdayken bir de bana destek olmayıp böyle şeyler yaşattılar.1 aydr uyku uyuyamıyorum olanlardan dolayı.psikolojim bozuldu resmen:KK43:
sen görüşme o görüşürse görüşsün

Yani insan bu kadar kayıtsız kalabilir. Sen esisin gerekirse tabi kredide cekersin
Ama bi ana baba yavrusu hastanede hayata tutunmaya calisirken nasil boyle bisey diyebilir aklim almıyor valla. Asil esinin darilmasi gerekiyor
ya bir de ben para istemedim sadece dedim ki hepimiz hastanedeyiz ne olacak bu para nasıl yapacaz dedim adam bana bağırdı banane gıt kredi çek banene dedi.benim de hayatım var.maaşınız var sizin de dedi.eşim babam böyle biri diyor.ben babasına dedim senden ev mı araba mı istedim ytan senin oğlun dedim.inan bir ilacını bile almadı banane dedi suyunu bile almadı her şeyini ben aldım ben koşturdum.ilacı al ihtiyaclarını al doktorla konuş kredi çek hepsiyle ben ilgilendim.eşim ve ailesi adamı böyle cimri olarak kabullenmişer

O zaman esinle aranizin da bozulmamasi icin en iyisi TAKMAMAK. Yeri gelince dersiniz boyle boyle yaptiniz diye senin bir sucun yok sonucta.
işte bende takmamaya calışıyorum ama her gece yattığımda aklıma geliyor nasıl vicdanları uyuyuor ben burda uyuyamazken diyorum

ya bir de ben para istemedim sadece dedim ki hepimiz hastanedeyiz ne olacak bu para nasıl yapacaz dedim adam bana bağırdı banane gıt kredi çek banene dedi.benim de hayatım var.maaşınız var sizin de dedi.eşim babam böyle biri diyor.ben babasına dedim senden ev mı araba mı istedim ytan senin oğlun dedim.inan bir ilacını bile almadı banane dedi suyunu bile almadı her şeyini ben aldım ben koşturdum.ilacı al ihtiyaclarını al doktorla konuş kredi çek hepsiyle ben ilgilendim.eşim ve ailesi adamı böyle cimri olarak kabullenmişer

Yazik ya cok yazik bu nasil baba?? Babasi boyle tamam annesii konusabilirfi biz hallederiz filan evladi sonucta nasil anne babalar var insan baskasina uzulur be kendi evladin parayi mi esirgiyorsun evladindan.

Mezara mi gotureceklermis? Allah sizi bunlarim eline dusurmesin

Yazik ya cok yazik bu nasil baba?? Babasi boyle tamam annesii konusabilirfi biz hallederiz filan evladi sonucta nasil anne babalar var insan baskasina uzulur be kendi evladin parayi mi esirgiyorsun evladindan.
annesinin çok söz hakkı yok.annesi de hasta adam ona da öyle yapıyor.kadına 5 lira harclık bile vermez.kan lazım oldu ameliyat için onu bile vermedi babasıyok ben vermem banane sen ver eşisin dedi.ameliyat için kağıt imzalanacaktı hani babasısınız siz aimzalayın isterseniz dedim ben imzalamam dedi

annesinin çok söz hakkı yok.annesi de hasta adam ona da öyle yapıyor.kadına 5 lira harclık bile vermez.kan lazım oldu ameliyat için onu bile vermedi babasıyok ben vermem banane sen ver eşisin dedi.ameliyat için kağıt imzalanacaktı hani babasısınız siz aimzalayın isterseniz dedim ben imzalamam dedi

Cocuk gibi yok sen esisin filan sende babasisin . Esin cok uzulmustur ben olsam cook uzulurdum yaa sen bosver onlari esinin yaninda ol hep .iyi ki ayri sehirdesiniz.

Cocuk gibi yok sen esisin filan sende babasisin . Esin cok uzulmustur ben olsam cook uzulurdum yaa sen bosver onlari esinin yaninda ol hep .iyi ki ayri sehirdesiniz.
eşim çok şaşırdı nasıl böyle oldular diye hiç beklemezdim dedi.evet iyi ki ayrı şehirçok şükür

Slm kızlar benim sorun devam ediyor.eşimin ailesi gecen gün valiz aldık dedi eşime tlfnda.kb cimrilikten ölecek birisi durduk yere almaz.eşim sanırım bize gelecekler dedi o gün hiç uyuyamadım.eşime ben kendimi iyi hissetmiyorum dedim bugün olmazsa yarın bişi olacak karşılaşacaz dedim.sen hiç kırgın değil misin ailene dedim hayır dedi.annem o niye kırılayım dedi.bana yaptığı için dedim.yoo dedi.sen yanımda olmayınca bana böyle davranmaları normal mi dedim annem hatalı ama dolmuştur patlamıştır özür diliyo slm söylüyor sana sen hala yok diyosun tamam görüşme ailemle uzatma konuyu germe beni dedi.ya kızlar bu konu açıldıkça eşim benden uzaklaşıp annesini tutuyo gibi ya.napcam ben akıl verin nolur

ilkten konuyu okuyunca görüşme görüşme görüşme diyecektim ama suan size ziyarete gelme durumları varmış .bildiğim tek şey eşe ailesini kötülemeden yapacaklarınızı yapmanız.mesela artık eşinize ailesiyle ilgili iyi de kötü de yorum yapmayın.gelcekler derse hmm peki deyip geçirin.geldiklerinde de mesafeli olun rahat edemesinler.eşinizin yanında surat asmayın.bunları yapmak zor biliyorum ama böyle yapmadıkça eşinizle aranız açılır.belki kv sizi karşısına alıp özür bie diler ama siz normal konuşup affetmiş moda girin.ancak daha sonradan görüşmeyin ayda yılda bir muhatap olun.nasılsa aynı şehirde değilsiniz.o şikayet etsn oğluna sizi aramıyorsunuz diye.hep susan sessiz taraf erkeklerın gozunde melek oluyor.

Esinizin tepki vermemesine takilmissiniz.Ancak kendinizi onun yerine koyun.Ailesi hata yapti ona bisey diyen yok ama anne-baba-kardes yani aile bu , silinmez ki oyle bir kalemde.Benim de annemle problemlerim var mesela.Ancak ben geliyorum dese basimin ustunde yeri var.Anadir hakki odenmez der susarim.Ama affedemedigim ve cok uzuldugum derin konular var tabii.Yani cocukken altini degistiren , agladiginda kosup sarildigin ve bunu uzun seneler boyunca yaptigin birini hayatindan oyle silip atamazsin.O kotu gunde gerekeni yapmadi diye silinmez yani.Once bunu kabullen ve geldiklerinde sen Allah rizasi ve insanlik nami icin saygida kusur etme.Ama alindigini da belli et.Yani arsizlik gibi anlasilmasin yaptiklariniz.Eminim esinin gozunde de daha kiymetli olacaksin.Idare etmeye calis.

ilkten konuyu okuyunca görüşme görüşme görüşme diyecektim ama suan size ziyarete gelme durumları varmış .bildiğim tek şey eşe ailesini kötülemeden yapacaklarınızı yapmanız.mesela artık eşinize ailesiyle ilgili iyi de kötü de yorum yapmayın.gelcekler derse hmm peki deyip geçirin.geldiklerinde de mesafeli olun rahat edemesinler.eşinizin yanında surat asmayın.bunları yapmak zor biliyorum ama böyle yapmadıkça eşinizle aranız açılır.belki kv sizi karşısına alıp özür bie diler ama siz normal konuşup affetmiş moda girin.ancak daha sonradan görüşmeyin ayda yılda bir muhatap olun.nasılsa aynı şehirde değilsiniz.o şikayet etsn oğluna sizi aramıyorsunuz diye.hep susan sessiz taraf erkeklerın gozunde melek oluyor.
haklısın canım artık onlarla ilgili konuşmamaya karar verdim dediğin gibi sessiz taraf melek oluyor ben göze batıyorum onlar özür dileyen ben uzatan taraf oldum.gelirlerse de gelmeyin diyemem ama eşim de biliyor eskisi gibi olamayacağımı onlarla

Esinizin tepki vermemesine takilmissiniz.Ancak kendinizi onun yerine koyun.Ailesi hata yapti ona bisey diyen yok ama anne-baba-kardes yani aile bu , silinmez ki oyle bir kalemde.Benim de annemle problemlerim var mesela.Ancak ben geliyorum dese basimin ustunde yeri var.Anadir hakki odenmez der susarim.Ama affedemedigim ve cok uzuldugum derin konular var tabii.Yani cocukken altini degistiren , agladiginda kosup sarildigin ve bunu uzun seneler boyunca yaptigin birini hayatindan oyle silip atamazsin.O kotu gunde gerekeni yapmadi diye silinmez yani.Once bunu kabullen ve geldiklerinde sen Allah rizasi ve insanlik nami icin saygida kusur etme.Ama alindigini da belli et.Yani arsizlik gibi anlasilmasin yaptiklariniz.Eminim esinin gozunde de daha kiymetli olacaksin.Idare etmeye calis.
yok ben silip atsın demıyorum ama bı tepki göstersin bi kırılsın yani anam babamdır ne yapsa haklıdır gibi moda girmesin onlar da anlasınlar yanlış yaptıklarını oğlumuz bizi tutyor havasına girmesinler istiyorum sadece

Slm kızlar benim sorun bitmiyor.eşimin ailesi bize gelmek isteyince yok gelmesinler dedim biz gidelim dedim.ben kendi ailemde o kendi ailesinde kalacaktı öyle anlaştık.eşim bir gün benim ailemde kaldı sonra kendi ailesinin evine gitti ben hiç gitmedim onlara.eşimle aramız iyiydi ama bugün cok değişmişti eşim kv bana ve aileme karşı doldurmuş sanırım.akıl verin ne yapmalıyım

Back
X