- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi kibirlikontes
Allah sizede o gelin gibi bir tane gelin nasip etsin inşallah. Abiniz gecenin bir vakti koca valizlerle otobuse binip tek basına otogara gitmesini istemedigi kardesini otogara biraktigi icin kiyamet kopartan bir gelin versin sizede. Ögrenci görumcesinin bursuna gozdikip üstüne yatan bir gelin versin sizede. Hamileyken kocasına değil gelip size hamile kiyafeti almiyosunuz diye trip atan gelin versin size. Universte okumami kiskanan her firsatta acigimi arayip ailede rezil etmeye calisan bir gelin düsünün. Dugünüm yemekli oldu diye bulasiklari da sen yika diye gereksiz bir espiriyle beni erkek tarafina küçük düşüren bir gelin düşünün. Anneme bana 6 bilezik yaptin 8 bilezik yapmadin diye elini kapinin arasina sikistirdi hala elinde izi var annemin. Bize yaptigini gectim.faceden sevgili bulup parklarda gezen haysiyetimizi iki paralik eden ortama yengem diye cikarmaya utandigim cirkef bir kadindan bahsediyoruz. Abim gunlerce eve giremedi nasil hazmetti nasil sindirdiyse bu durumu bilemiyorum ama bu durumdan dolayi abimi de midem de kaldirmiyo. Düşünebiliyo musun ben o kadinin yaptigi yüzünden abimi icim almiyo alamiyor. Yapmasaydi aldatmasaydi abim de boyle boynuzu yiyip oturan erkek durumuna düşmeyecekti. Boyle bir kadini Allah düşman başina vermesin ama bunu soylediginiz icin size versin de görün tadın bakalım. Asıl kime sabir versin Allah. Allah size de boyle gelin versin gorelim neymisDiğer yazdıklarınızı da okudum hepsini alıntılamak istedim ama yapamadım elim gitmedi. Size kısaca hoşgeldin tipik görümce diyorum.O geline de sabırlar diyorum.
Son düzenleme: