kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim 2 gündür toparlanmaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama adamın yüzü hep gözümün önünde
vee size dünya nekadar küçük dedirtecek bir ayrıntıyı anlatıcam
ben otomotiv sektöründeyim ford yetkili bayisiyiz bu adam benim şişko dediğim galericiymiş yanındaki adam oda bana seni tokatlarım döverim diyen bay x oda reno servisinde ustabaşıymış ve bi şekildebenim adresimi bulup benim şirketimdeki ortak arkadaşlarına ulaşıyorlar haber yolluyorlar bakarmısınız yolladıkları habere " şişko dediğim galericiymiş arkası çok kalınmış emmnniyet müdürünün arkadaşıymış hiç şansım yokmuş " bunların hepsini avukatıma bir bir yarınki görüşmemde anlatıcam sanırım polislerde o yüzden adamın sırtını sıvazladılar tanıdıgı emniyet müdürünü arattıysa karakola!!!!!!!!
Hayatımın en kotu gününü yaşadım ama eminim bunları benim gibi birsürü bayan yaşamıştır ve böyle magandalar olduğu sürece yaşayacakta
Saat 6 da arabamla isyerimden cikmis Zincirlikuyu metrobüs duragina arkadasim ozlem ile görüşmeye gidiyordum yanimda mesai arkadaşım hayati vardi. trafik inanılmaz sıkışık arkadasim 1 saattir beni bekliyordu Zincirliluyu ustgecitin oraya geldigimde
ozlemi arayip az kaldi birazdan orada olucam dedigim sirada, sol serit hizli aktigi icin sol sinyal verip yoluda takip edip tam burnumu cikardigim an arkadan sinyal ve korna calarak bir araba yanima kirdi reno clio marka bir arac ve iceride 3 adam vardi
şoför olan inanılmaz bir sinirle a... Kodumun karisi bide telefonlami konusuyorsun lannn diye bağırdı ..... telefonda arkadaşım, yanımda mesai arkadasim ve isittigim bu küfür... kafamdan asagi kaynar sular döküldü okadar asagilik bi küfür ilk kez birisi bana kullaniyor...
diyebildigim tek sey sen nediosun siskoo olmustu.. gerçekten baya kilolu bri sahisti o an aklima gelen ilk sey o oldu.. sonrasinda sen nediyosun kaltakk seni oldururum kime sisko diyosun doverim lan seni gibi hakaret ve tehtitler savurarak arabayi ustume surmeye gaz vererek bana doğru kirmaya basladi.. sesimi cikarmadim cunku 3 trafik magandasi ve dayak atmak icin can atiyorlar.
3 dakika ama bana saatler gelen kufur taciz ve arabaya gaz vererek ustume kırmaya devam etti. Bu sirada direksiyonu okadar sikmisimki ellerim aciyordu. Yapabileceğim hiç bişey yok o an caresizlik icinde bekliyorsun kufurlerinin son bulmasini. arkadaki arabalar kornaya basinca basip gaza gittiler.
Metrobüs duragina yanasip arkadaşımı almak uzereyken sanirim ordaki polise sikayet edecegimi dusunerek. oda yanasip trafik polisine biseyler soledi ve arabami kenara cektirip bundan sikayetciyim bana sisko dedi diye polisin yaninda üstüme yurudu polis araya girip gogsunden tutarak uzaklaştırdı. Ben tamam bende ondan sikayetciyim ozaman yanina kalmicak ettigi taciz ve kufur dedim.
Ve o sirada yanımızda bir araba durdu icindeki hanfendi polise memur bey durum ne dedi.ve memur .. beyfendi hanfendiden şikayetci diyince. Bayan bidakika ben tum olaya küfürlere tacize sait oldum bende sait olucam dedi ve bana sonuna kadar destek oldu. O an okadar kotulugun icindeki en guzel sey o kizdi durmayip gidebilirdi ordaki diger olaya tanik olan insanlarin yaptigi gibi ama o insan di ve durdu. Tum mutsuzlugum uzuntumu supurdu aldi duyarlilikla beni onemsedi orda durdu ya bu yeterliydi. Sen deil bende olabilirdim ordaki dedi sen ben dur demezsek bu magandalarin sonu gelmez biz bunlari trafikde hep yasiyoruz dedi. ..
Ve bu tacizci adam bunlari duyunca seni affefiyorum acelem var ben gidiyorum dedi... Hayır asla sikayetimden vazgecmicem sen bugun bana yarin baska kadina bunu yapicaksin dersini almalisin dedim... ve karakola gittik. Polisler mahkemeden vazgecmem icin konustular bak hic oyle bi adama benzemiyo sekeri cikmis saakin kendi halinde bi adam..sizde uzatmayin mahkeme zor surec ugrasmak istemezsiniZ gibi muhabbetler... nasil böyle dersiniz sizin baciniz anneniz yokmu ona bunlar yapılsa. .. sonra yorum yapmadılar zaten... ifadelerimizi verdik sikayetci olduk ve artik olay mahkemelik...simdi dusunuyorum ben o kufurlerin ustune bu adama sisko değilde baska bi seyle karsilik verseydim onun seviyesinde.. ozaman inip dovecekti ki buna yeltendi zaten polis araya girdi .. yada benim babam, erkek arkadaşım yanimda olsaydi onlar bu kufurlere tacize tabiki sessiz kalamazlardi ozaman neolacakti dedikleri gibi oldureceklermiydi.. bu olaylari biz kadin sürücüler hergün yaşıyoruz ne yazikki yaşayacağızda.. bu davadan vazgectigim an onurumdanda vazgecmis olurum.sonuna kadar hakkimi arayacağım.. su an ii degilim hem ruhen hem bedenen ama dunku karanligin icindeki isigim merveyi dusunmek bile bana guc veriyorrr..
kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim 2 gündür toparlanmaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama adamın yüzü hep gözümün önünde
ben otomotiv sektöründeyim ford yetkili bayisiyiz bu adam benim şişko dediğim galericiymiş yanındaki adam oda bana seni tokatlarım döverim diyen bay x oda reno servisinde ustabaşıymış ve bi şekildebenim adresimi bulup benim şirketimdeki ortak arkadaşlarına ulaşıyorlar haber yolluyorlar bakarmısınız yolladıkları habere " şişko dediğim galericiymiş arkası çok kalınmış emmnniyet müdürünün arkadaşıymış hiç şansım yokmuş " bunların hepsini avukatıma bir bir yarınki görüşmemde anlatıcam sanırım polislerde o yüzden adamın sırtını sıvazladılar tanıdıgı emniyet müdürünü arattıysa karakola!!!!!!!!
çok iyi çok sevindim çiğdem umarım ceza alır bu şehir ayısı... Kendini üzme böyle insanlar var ne yazık ki sana olmasa başkasına aynı şeyi yapacaktı kendine dikkat et canımcumadan beri 4 kilo vermişim pantolonlarım belimden düşüyor adamın hakaretleri küfürleri beynimin içinden çıkmıyor
dün avukatımla görüştüm vekaletimi verdim olayı anlattım karşı taraf sonuna kadar inkar etmiş ağzımdan tek küfür çıkmadı demiş ama 3. bir şahitimin olması tabiki benim açımdan çok büyük artı avukatım ceza almadan bu işten sıyrılması imkansız hatta sabıkası varsa önceden hapis cezası dahi alabilirmiş ve en önemlisi ceza alırsa ki büyük olasılıkla alacak diyorlar ( genede adaletin işi belli olmaz !!!) birdaha aynı suçu işlemeye asla cesaret edemeyecek dedi avukatım benim en sevindiğim nokta bu
çok iyi çok sevindim çiğdem umarım ceza alır bu şehir ayısı... Kendini üzme böyle insanlar var ne yazık ki sana olmasa başkasına aynı şeyi yapacaktı kendine dikkat et canım
cumadan beri 4 kilo vermişim pantolonlarım belimden düşüyor adamın hakaretleri küfürleri beynimin içinden çıkmıyor
dün avukatımla görüştüm vekaletimi verdim olayı anlattım karşı taraf sonuna kadar inkar etmiş ağzımdan tek küfür çıkmadı demiş ama 3. bir şahitimin olması tabiki benim açımdan çok büyük artı avukatım ceza almadan bu işten sıyrılması imkansız hatta sabıkası varsa önceden hapis cezası dahi alabilirmiş ve en önemlisi ceza alırsa ki büyük olasılıkla alacak diyorlar ( genede adaletin işi belli olmaz !!!) birdaha aynı suçu işlemeye asla cesaret edemeyecek dedi avukatım benim en sevindiğim nokta bu
Cok gecmis olsun. Seni cok iyi anliyorum. Basima gelmeden bile psikolojim bozuldu bu olaylardan hep esime demisimdir. Trafikte biri magandalik yapsa kavga cikarmak istese sakin arabadan inme, onlara uyma.kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim 2 gündür toparlanmaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama adamın yüzü hep gözümün önünde
Cok iyi yapmissin. Biz sikayet ediyoruz polise. O arac polisin onunden geciyor ama polis durdurmuyor. Gozumle gordum bunu.Bir gün uzun bir yokuştan aşağı iniyorum. Arkamda da Ankaranın klasikleşmiş Şahin'i var. İçi serseri dolu. Hemen pencerelerimi kapadım, sağa doğru yanaştım, bi mallık yapacakları barizdi. Önüme kırıyorlar, dibime giriyorlar, yanaşıyorlar, bebeğim falan diye bağırıyorlar falan. O yokuş da insanların boşa atıp (peygamber vitesi dediğimiz hadise) yola bile bakmadıkları bir yer, beni öyle sıkıştırdılar ki, frene basıp metrelerce kaydım. Aaaa baktım ilerde ekip var, hemen gidip yanlarına plakayı verdim olayı anlattım.
Klasik cevap; sizin gidin bayan biz hallederiz. Bayan ne ya. Dedim. Gitmiyorum. Yakalatın, getirin, burda bekliyorum, şikayetci olacağım. Ya ben birine carpsaydım, ya bana birsey olsaydı, 3-5 serseri yüzünden katil de olabilirdim. Ama nasıl cemkiriyorum.
Getirdiler cocukları, direksiyondakinin üstüne atlayacaktım nerdeyse, bütün semte rezil ettim. Hepsi 20 yaslarında, özür dileriz abla bilmm ne.
Onlar yüzünden ne zaman bir araba yaklaşsa, panik atağım artıyor.
Bu ülkede kadın olmak zor, kadın şoför olup direksiyona oturmak cok daha zor.
Geçmişler olsun.
Çok sevindim. Umarım sonucu böyle magandalar için güzel bir der niteliğinde olur. Sizi vazgeçirmeye çalışan polislerle ilgili bir durum oldu mu?
28 kasım perşembe mahkememe az kaldı.. bedenimi tüm stres sarmış vaziyette.. umarım güzel gelişmeleri burada yazıyor olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?