Bir magandanın günlüğü

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de araç kullanan bir bayanım, erkeklerin bayan şoförlere karşı olan hazımsızlığı herkesin bildiği bir gerçek. Öyle ya, kadınların el atmadığı şey kalmadı, şoförlük onların son kalesiydi. Bu memnuniyetsizliklerini belli etmenin tek yolu hakaret! O kadarını biliyorlar çünkü kafaları o kadar basıyor.

Sizi tebrik ediyorum geri adım atmayıp şikayetinizi ettiğiniz için. O şahit olan kadından da Allah razı olsun. Erkeğim diye ortalarda gezinen onca kişinin, bir kadının aralarından çıkıp size destek olması ve şehitlik yapmasını ciddi ciddi oturup düşünmeleri lazım.

O polislere de ne desem... Cidden bir polis görsem sormak istiyorum, bu şikayetten vazgeçirme sevdası nereden geliyor. Çıkarları ne, ağırlarına giden ne? Kocası döver, hadi affet kocandır o. Biri laf atar, aman altı üstü laf atmış olur. Hakaret yersin zaten şekeri varmış vs. zırvalar. Sanane be adam sanane! Senin görevin kanun koymak değil, arabuluculuk değil, kanun uygulamak. Mağdur insanlara yardımcı olmak senin olayın o. Sanırım bazı polislerin görev tanımlarıyla ilgili sıkıntıları var. Yoksa bu mantıksızlığı başka neden yapmış olabilirler ki?

kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim 2 gündür toparlanmaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama adamın yüzü hep gözümün önünde
vee size dünya nekadar küçük dedirtecek bir ayrıntıyı anlatıcam

ben otomotiv sektöründeyim ford yetkili bayisiyiz bu adam benim şişko dediğim galericiymiş yanındaki adam oda bana seni tokatlarım döverim diyen bay x oda reno servisinde ustabaşıymış ve bi şekildebenim adresimi bulup benim şirketimdeki ortak arkadaşlarına ulaşıyorlar haber yolluyorlar bakarmısınız yolladıkları habere " şişko dediğim galericiymiş arkası çok kalınmış emmnniyet müdürünün arkadaşıymış hiç şansım yokmuş " bunların hepsini avukatıma bir bir yarınki görüşmemde anlatıcam sanırım polislerde o yüzden adamın sırtını sıvazladılar tanıdıgı emniyet müdürünü arattıysa karakola!!!!!!!!

Polisler... Ne denir ki başka? Sırf akraba eş dost diye mi kayırılacak bu adamlar? Bu işin peşini lütfen bırakmayın. Dediğiniz gibi avukatınıza da herşeyi anlatın. Gerekirse medyaya yansıtın. Bu kadar kolay olmamalı.

Bir gün uzun bir yokuştan aşağı iniyorum. Arkamda da Ankaranın klasikleşmiş Şahin'i var. İçi serseri dolu. Hemen pencerelerimi kapadım, sağa doğru yanaştım, bi mallık yapacakları barizdi. Önüme kırıyorlar, dibime giriyorlar, yanaşıyorlar, bebeğim falan diye bağırıyorlar falan. O yokuş da insanların boşa atıp (peygamber vitesi dediğimiz hadise ) yola bile bakmadıkları bir yer, beni öyle sıkıştırdılar ki, frene basıp metrelerce kaydım. Aaaa baktım ilerde ekip var, hemen gidip yanlarına plakayı verdim olayı anlattım.

Klasik cevap; sizin gidin bayan biz hallederiz. Bayan ne ya. Dedim. Gitmiyorum. Yakalatın, getirin, burda bekliyorum, şikayetci olacağım. Ya ben birine carpsaydım, ya bana birsey olsaydı, 3-5 serseri yüzünden katil de olabilirdim. Ama nasıl cemkiriyorum.

Getirdiler cocukları, direksiyondakinin üstüne atlayacaktım nerdeyse, bütün semte rezil ettim. Hepsi 20 yaslarında, özür dileriz abla bilmm ne.

Onlar yüzünden ne zaman bir araba yaklaşsa, panik atağım artıyor.

Bu ülkede kadın olmak zor, kadın şoför olup direksiyona oturmak cok daha zor.

Geçmişler olsun.

hahhh tamda bu geçiyodu aklımdan biliyo musun... içimden diyodum ki yazılan yorumları okurken, insanlar şikayetçi olmuyor, olamıyor çünkü herkesin bir işi, ailesi, evladı vs. var...
bunlar Allahtan korkmazlar..
insanlar neden şikayet edemiyorlar, sadece bu değil buna benzer her durumda. madur oldukları her durumda.. çünkü korkuyorlar..
bikeresinde arkadaşımla konuşuyorduk.. trafikte başına gelen bi olayı anlattı.. dedim ki yahu neden çekip gittiniz, tepki göstermediniz..
bana dedi ki, canım benim beni tanıyosun. korkak biri değilim. hele cahil hiç değilim.. ama korktum.. benim 3 yaşımda kızım var, eşim var... bizim yerimiz belli yurdumuz belli... şimdi bi düşün, bu adam psikopatın teki çıksa. beni takip edip yaşadığım yeri öğrense.. ve hiçbişey yapmadığını düşün. yani hiçbirşey.. sadece tam biz evden çıkınca arabayı üstümüze doğru sürse, sırf korkutmak için.. tek yaptığı bu bile olsa bu bizim için ne büyük bi travma olur..
insanlarla hele bunun gibilerle uğraşılmaz.. bırakacaksın, Allaha havale edeceksin...

sonra düşündüm, hak vermedim değil açıkcası.. yani evet şikayet etmemek çok yanlış.. biz her etmediğimizde o serseriler başka birine daha aynısını yapacak ve şikayet etmediğimiz için bunun vebali biraz bizimde boynumuza olacak..
ama bakın konu sahibinin olayına, adam nerelerden bulmuş kadıncağızı.. belli ki uğraşacak it.. herkes bunu göze alamaz işte, korkanları yadırgamamak lazım..
Allah belasını versin o itin..
ne diyebilirim Allah yardımcınız olsun..
gerçekten çok üzüldüm..

sağolun kızlar herkes bu gibi adamlardan şikayetçi olmalı belki bu adam benden önce başka bir kadına daha aynısını yaptı ve o kadın bu heriften şikayetçi olsaydı bu adam bu cesareti bu aşalığı bana yapamayacaktı
o yüzden kararlıyım bu adam benden sonrada bunlara yapmaya devam edeceğinden emin olduğum için şikayetçiyim bana yaptı başka kadınlara yapamasın bu adamla trafikde sizde karşılaşabilirsiniz ama cezayı alınca durum düşünecek zaten bir cezam var birdaha olursa hapse bile atılabilirim diyecek
bizler bu konularda birlik olmalıyız

cumadan beri 4 kilo vermişim pantolonlarım belimden düşüyor adamın hakaretleri küfürleri beynimin içinden çıkmıyor

dün avukatımla görüştüm vekaletimi verdim olayı anlattım karşı taraf sonuna kadar inkar etmiş ağzımdan tek küfür çıkmadı demiş ama 3. bir şahitimin olması tabiki benim açımdan çok büyük artı avukatım ceza almadan bu işten sıyrılması imkansız hatta sabıkası varsa önceden hapis cezası dahi alabilirmiş ve en önemlisi ceza alırsa ki büyük olasılıkla alacak diyorlar ( genede adaletin işi belli olmaz !!!) birdaha aynı suçu işlemeye asla cesaret edemeyecek dedi avukatım benim en sevindiğim nokta bu

çok iyi çok sevindim çiğdem umarım ceza alır bu şehir ayısı... Kendini üzme böyle insanlar var ne yazık ki sana olmasa başkasına aynı şeyi yapacaktı kendine dikkat et canım

çok iyi çok sevindim çiğdem umarım ceza alır bu şehir ayısı... Kendini üzme böyle insanlar var ne yazık ki sana olmasa başkasına aynı şeyi yapacaktı kendine dikkat et canım

EVT bu yüzden peşini bırakmayacağım başkasına yapamasın benim yaşadıklarımı başkası yaşamasın benim kardeşimde yada ablamında karşısına çıkabilir bu adam yarın birgün

pislik herifler ya kendini bişey sanan böyle adamlardan nefret ediyorum.
bence de davanızdan vazgeçmeyin tebrik ederim sizi:13:

Yazdıklarının hepsi hayret ve o adamdan tiksinerek okudumsonuna kadar haklısın devamını getir bence ,kafanada takma boşver adalet yerını mutlak bulur,davranısından dolayı tebrik ediyorum senı ablacımüzülme dua et

Cok gecmis olsun. Seni cok iyi anliyorum. Basima gelmeden bile psikolojim bozuldu bu olaylardan hep esime demisimdir. Trafikte biri magandalik yapsa kavga cikarmak istese sakin arabadan inme, onlara uyma.
Kendim de cok korkuorum bu olaylardan. Asla arabamin kapisini kilitlemeden de yolxuluk yapmiyorum. Kemerden once kapilara bakiyorum.
Cok iyi yapmissin. Biz sikayet ediyoruz polise. O arac polisin onunden geciyor ama polis durdurmuyor. Gozumle gordum bunu.

kızlarrr gelişmelerden haberdar edeyim sizi :)
28 kasım ilk duruşmam var ve savcı iddanameyi hazırlamış
iddianamede karşı tarafı direk şüpheli beni davacı olarak belirtmiş ve onun hiçbir suçlamasına yer vermemiş
bakalım 28 kasımda neler olacak

Çok sevindim. Umarım sonucu böyle magandalar için güzel bir der niteliğinde olur. Sizi vazgeçirmeye çalışan polislerle ilgili bir durum oldu mu?

bravo sana ya! ben de bugün 3 tane magandanın terörüne şahit oldum. zavallı adam o kdar hakarete, kabadayılığa korkudan tek kelime edemedi. resmen bir şey söylesin de dövelim diye uğraşıyorlardı. suç onlarda olduğu kadar onlara bu cesareti veren "yüce hukukumuzda"

Gecmis olsun.

Magandalara bak sen.
Cok iyi yapmissin!!!!

Ne yani o an orada polis olmasaydi seni dövecekmiydi???

Hem bu polislere ne ya?

Sen sikayetci oluyorsan islerini yapsinlar!

Onlarin bacilar olsa ne yaparlar biliyormusun?

Joplari var ya,polisler ya yaparlar biseyler.

Canim cok haklisin ve ucuz kurtulmussun belkide.

Sen ona sisko demissin aman aman ne kötüsün sen yaaaaaa,
Tövbe tövbe...

Insallah ceza alir!!!

Ya türkiyenin trafiginde ben 1 dakika araba kullanmak istemem.

Hic kimse demesin vay efendim niye neden.

Arkadas bu nedir bir birine küfür dayak falan,alt yapisi eksik,polisi bile magandayi koruyorsa,eee bu kisir döngü hep sürer.

5 cocuk olsun ki,daha fazla magandalar ortaya ciksin degil mi?

28 kasım perşembe mahkememe az kaldı.. bedenimi tüm stres sarmış vaziyette.. umarım güzel gelişmeleri burada yazıyor olacağım

28 kasım perşembe mahkememe az kaldı.. bedenimi tüm stres sarmış vaziyette.. umarım güzel gelişmeleri burada yazıyor olacağım

Güzel haberlerini bekliyoruz. Umarım sonuç sizin için güzel, onlar için ders niteliğinde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…