Bir magandanın günlüğü

çok geçmiş olsun
inş güzel gelişmeler bekliyoruz
çok şanslıymışsın ki şahidin varmış
yanlız seni şikayetinden vazgeçirmeye çalışan polislere sinir oldum böyle mi yapıyolar görevlerini böylelerinin işine son verilmeli bence,o kişiden bi farkları kalmıyo çünkü.
kadın dayak yer gider polise barıştırmaya çalışırlar,taciz olur vazgeçirmeye çalışırlar ondan sonrada niye kadınlar ölüyo ..

Çok Çok geçmiş olsun öncelikle.Bu yaratıkların erkeklikleri bu kadar direksiyonda kadın görünce aslan kesilip canının istediği gibi küfür edebileceğini düşünüyor.Sen değil de enine boyuna bi adam olaydı direksiyonda yapabilecek miydi bunları acaba.Valla sana helal olsun çok isabetli bir şey yapmışsın Allah yüzünü kara çıkarmasın bizleri de lütfen haberdar et sevgiler...

en iyisini, yapmışsın bunlar heryerde..pislik herifler dün bende yanlışlıkla ankarada ulusa girdim bilenler bilir pis biryer orada arabaları üstüme sürdüler biriside motoru ben yaya olarak karşıya geçiyordum ya onları tutup motordan atmadığıma pişmanım ama o anda donup kalıyorsun şükrettim başıma kötü birşey gelmedi diye lanet insanlar

sımdı gordum konunu canım sen haklı olan tarafsın ve boyle bır cırkınlıge goz yummadıgın ıcın o adam zaten felegını sasırmıstır coktan. ıyı haberlerını beklıyorum cok cok gecmıs olsun

şikayetinden vazgeçmediğin için seni kutluyorum konunun sonunda şikayetimizden vazgeçtik filan göreceğimisanmıştım sevindim. o adama birisi dur demeli. bir de kadının sana arka çıktığını görünce tamam affediyorum ben deyip gitmeye çalışmış ya, yüzsüz terbiyesiz nolcak.

Böyleleri için söylenebilecek tek şey var. İnsanlıktan nasiplerini almamış ve hayvan. Hayvan sahiplerinden özür dileyerek söylüyorum bunu. İyi yapmışsınız bence sadece sen uğraşmayacaksın. Sana ettiği o aşağılık küfür için kendisi de uğraşsın dursun. Pislik herif nasıl sinirlendim ya

bayan sürücüleri taciz eden kendini bilmez çok insan var ,erkeklerin çoğu böyle malesef benciller bayanların araba sürmesine,eğitimli olmasına kısacası kendilerinden daha fazla bilgiye sahip olmasına dayanamıyorlar ...

Cesaretinizden dolayi tebrik ediyorum sizi iyiki sizin gbi kadinlarimiz hala var...

geçmiş olsun denilecek bir şey kalmamış psikolojin yeterince kötü etkilenmiş zaten.inşallah adalet yerini bulur!

polisler de niye öyle davranmış anlamadım. o kadar hakareti yemek mi gerekiyor yani?

inşallah ağır bi şekilde cezasını alır pislik adam, hadi hayırlısı

Polislerde insana destek olacagina iyice kostek oluyor bu durumlarda bna kufurlu msj atan brini sikayet etmiştim kufurleri bile yanlis yazmis en iyisi hic ugrasma boşver demislerdi terbiyesizler islerini yapmak zor geluyor bazi polislere mahalle kadinlari gbi yorum yapma ihtiyaci hissediyorlar nedense

Bende annemde araba kullanan insanlariz ve senin ugradigin bu olayin ne anlama geldigini cok iyi anliyorum.. seni tebrik ederim ins alninin akiyla davan sonuclanirda kazanirsin..

Sen ne diyosun canım biz o magandalar yüzünden kaza yaptık polis ona çarptınmı dedi hayır dedik o sana çarptımı dedi hayır dedik o zaman yapcak bişey yok uğraşamazsınız mahkemeyle dedi kovdu bizi şikayetçi bile olamadık..iyi yapmısın canım iyiki yapmıssın görsün gününü herkes doğru veya yanlış erkek veya kadın hç kimsenn kimseye küfür etmeye hakkı yok hele ki öyle ağır bir küfürü.Helal olsun sana.

Polislerde insana destek olacagina iyice kostek oluyor bu durumlarda bna kufurlu msj atan brini sikayet etmiştim kufurleri bile yanlis yazmis en iyisi hic ugrasma boşver demislerdi terbiyesizler islerini yapmak zor geluyor bazi polislere mahalle kadinlari gbi yorum yapma ihtiyaci hissediyorlar nedense

polisin tepkisi en beteri, neden bu öküzleri koruma mantığıyla açıyolar ağızlarını anlamıyorum, mahkemelik olacak benim uğraşacak benim, niye ben mağdurken beni değil, karşımda ki suçlu kazmayı koruma derdindeler bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun. Ayrıca sizi tebrik ediyorum cesaretinizden ötürü. Trafikte kadın olmak zor, ben artık sağimdan solumdan geçen arabaların içine bakmıyorum kimseyle göz teması kurmuyorum arabada bebeğimde olduğu için muhattap olmamaya çalışıyorum.

helal olsun size böyle magandalardan çekinmemek yılmamak gerekiyor :113: arabasını durdurup size destek olan bayanı da ayriyeten tebrik ediyorum
bu polislerdeki hayvan sevgisine de hastayım yani.karısını dövenin,tacizcinin,magandanın içindeki iyilik meleği bi onlara görünüyo!!..(aralarında istisnalar da vardır tabii ama benim duyduklarım genellikle bu yönde)

ohhhhh iyi yapmissiniz ayaklariniza yureginize saglik boyle magandalar men edilmeli trafikdende normal hayatdanda polisi bosverin bende 14 yasindayken okuldan cikdim 45 yaslarinda bir adam basladi arabasiyla taciz etmeye cici kiz gel senle bu gece macera yasayalim ayakllarini yerden keserim senin daha neler neler hayvan herif o sirada polis vardi kose basinda can havliyle bagirdim adam yuzsuz yuzsuz parada anlasamadik dedi sonra gittik karakola genc polisde sikayetci olmayin babanla konus dedi bide babana anlatma o amcanin dediklerini dedi nerdeyse bide odul vercekdi tacizciye sonra baska bir polis vardi karakolda babamda geldi tabiki ne demek sikayetci olma bir lokma cocuk bu birde parada anlasamadik diyor hayvan herif dedi sonra babamla halledildi cok korkmustum resmen her adim atisimda onumu kesip arabaya atmaya calisiyordu allahin belasi gebersin boyle pislikler aldiklari hava bile haram onlara

kendi kızına anasına kızkardeşine yapılsa bu teklif, yemin ediyorum çıkarır vurur bu mantalitede ki adamlar, elalemin kızının önemi yoktur ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…