- 19 Mayıs 2020
- 47.780
- 214.682
- 598
Çok arıyorlar bu hanzoları. Yani ben öyle düşünüyorum artık. Aramayla bulunur böylesi ancak.Birde kapalı kızları ekliyormuş kavga edincesaka gibi ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok arıyorlar bu hanzoları. Yani ben öyle düşünüyorum artık. Aramayla bulunur böylesi ancak.Birde kapalı kızları ekliyormuş kavga edincesaka gibi ya.
Başlayacam dedi tamam beni iyiye yönlendirmeye çalışıyor ama gelinlik olayı canımı sıktı açıkçası. Kendimi eksik hissettim. Ömrüm yeterse Içimden gelince yapmak istiyorum bende
Tamamen ailesinin istediği gelin profiline kızı uydurmak istemesi mesele bence, inançla ilgisi olsa zaten bunu kıza hiç dayatmaya çalışmazDaha kendisi dinin diregi sayilan namaz konusunu halletmemis...mesele burada ibadet tesettür meselesinden cok orf gelenek gibi geldi bana
Bana da öyle geliyorTamamen ailesinin istediği gelin profiline kızı uydurmak istemesi mesele bence, inançla ilgisi olsa zaten bunu kıza hiç dayatmaya çalışmaz![]()
Şuan kavga ediyoruz ayrılacağımı söyledimGücendiniz!!!
Çok büyük tepki vermişsiniz gerçekten
Etmeyin. KıvransınŞuan kavga ediyoruz ayrılacağımı söyledim
Adam araniyor resmen.Zaten en ufak aramız bozulsa kapalı kızları ekliyo @benneyanginlargordum
Hayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
Bu heriflerin de açık kızla sevgili olup onları kapatmaya çalışmasına illet oluyorum. Niye kapalı bulmuyorlar? Çünkü kapalı olanlar gözlerine hitap etmiyorlar. Kendisi namazını hale yola sokamamış, gözler desen fıldır fıldır.Adam araniyor resmen.
Kendisi namaz kilmiyormus. Bu adam senin kapanmani dini nedenlerle istemiyor buna emin olabilirsin. Tek derdi baska erkekler - Çok özür dileyerek, bu adamin mantalitesini vurgulamak icin bu kelimeyi kullaniyorum.- MALIMIN tenini gormesin.
Yanlış anladın diyor da anlayacağımı anladım benEeee kavga ediyoruz yazmışsın.ne diyor peki?kapanmazsan evlenmeyecek mi?![]()
Zaten en ufak aramız bozulsa kapalı kızları ekliyo @benneyanginlargordum
Baskı yaptı diyemem bir kaç kez söyledi ama dalga geçmesi son nokta olduBuna gücenmediniz de gelinlik fotoğrafına mı gücendiniz? Dünyadaki son erkek mi bu vatandaş?
Ne yapacağım sorusuna cevap vereyim; aynı kafada olmadığım, hayata aynı yerden bakmadığım, üstelik bunu saygısızlığa, baskıya çeviren biriyle evlenmem.