Bir mesele

Şu erkeklerin evlendikleri insanı baskı altına alarak kapatmalarına iffit oluyorum. Göya karilarinin namusunu koruyorlar. Tamam kendince olan doğruyu anlatirsin karsindaki insanda kendi kararini verir. Eşlerini zorla kapatiyorlar sonrada açık bir bayan görseler öküz gibi bakıyorlar .
Bayan değillllllll KADIN

Ben erkek arkadaşının kapalı biriyle evlenme isteğine saygı duyuyorum. Senin de kapanmak istememene saygı duyuyorum. Ama iki izin hayattan beklentileri çok farklı. Sürekli kapalı kişilerle kendini kıyaslamaya neden olacak bir adam var. Ilerde kapatırım vs bir düşüncen yoksa bu adam seni üzer. Ayrılmak dışında bir çözüm göremiyorum

Dini hassasiyetinden kapanmanı istediğini hiç sanmıyorum çünkü bu kadar hassas olan sevgili- flört işlerine de girmesin bi zahmet . Büyük ihtimalle ailesi öyle birini istiyordur bu da demek oluyor ki sevgilin buz dağının görünen yüzü. Hiçbir şey istediğin gibi olmayacak içine sinmeyecek, mutlaka bir huzursuzluk çıkacak bunlar 2×2=4 kadar açık ve kesin ama kesin olan bir şey daha farkettim ki sen hepsini sineye çekeceksin çünkü hep bir yumuşatma gayretin var . Burada birkaç konu vardı aynı bu şekil kocam için kapandım ama şimdi açılmak istiyorum diye çünkü cicim ayları geçiyor, hep geçer iyi düşün 😊

Peki bir erkek nasıl anlaşılır?Yani böyle kuralcı olup olmadığı falan sitenin kıdemli üyeleri fikir verin bakalım şu bacılarınıza :) Nasıl dikkat edelim
Balık baştan kokar canım.Biz heyecandan ilk başta anlayamıyoruz .Dikkatli olup hal ve hareketlerini incelemek ona göre karar vermek lazım

Şu erkeklerin evlendikleri insanı baskı altına alarak kapatmalarına iffit oluyorum. Göya karilarinin namusunu koruyorlar. Tamam kendince olan doğruyu anlatirsin karsindaki insanda kendi kararini verir. Eşlerini zorla kapatiyorlar sonrada açık bir bayan görseler öküz gibi bakıyorlar .
Ben bu genellemeye katılmıyorum, bazı erkekler yanlarındaki kadına bakılmasından rahatsızlık duyabiliyor(bknz:benim ilişkim) o yüzden de kapalı biriyle evlenmek istiyor, ama kimseye de bakmıyor. Her insan bir değildir her erkek maymun iştahlı değildir

Peki bir erkek nasıl anlaşılır?Yani böyle kuralcı olup olmadığı falan sitenin kıdemli üyeleri fikir verin bakalım şu bacılarınıza :) Nasıl dikkat edelim
Bu erkeğin ciğer röntgenini çektik şu an, daha ne istiyorsun. 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 Bak mesela konu sahibi daha her şeyin başında nelerle uğraşıyor. Bu kekoyla bir de evlense adam bunu kapı dışarı salmaz. Çünkü örtünmesini dini nedenlerle değil, benim olanı kimse görmesin diye istiyor. Çarşafa da sarsa rahat etmez bu keko.

Kapalı bir insanım. Eş adayı Açıl dese anlarım ki hayatta bazı şeylere aynı bakmıyoruz derim ona göre yol alırım.
Toplumsal kaygı ile mi kapan diyor yoksa dini olarak size kıyamadığı için mi bilemem ama insan bir başkası için değil kendisi doğru bulduğu şekilde tesettür kararını verebilir.

Hayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim

ben ayrılırım,çunku nazının geçtiği zaman böyle yapıyorsa evlilikte ağaçkakan gibi başını didikler kapan kapan diye.
ben anlamıyorum tesetturlu isteyen tesetturluye ilgi duysun, açık sevip kapatmaya çalışmak neden?
inancıma göre nasıl giyineceğime de eşim karar verecekse ben neden yaşıyorum.
(normalde eşlerin kıyafete belli ölçude karışabileceğini duşunuyorum)

Ben bu genellemeye katılmıyorum, bazı erkekler yanlarındaki kadına bakılmasından rahatsızlık duyabiliyor(bknz:benim ilişkim) o yüzden de kapalı biriyle evlenmek istiyor, ama kimseye de bakmıyor. Her insan bir değildir her erkek maymun iştahlı değildir

Ozaman kapalı birini bulacak. Ben konu sahibinin erkek arkadaşı gibilerden bahsettim. ne yapiyormus gidip başka kapalı kızları ekliyormuş. Kapanmak Allahla kul arasinda. Ancak gönülden rıza ile yapınca kıymetli.

Kapalı bir insanım. Eş adayı Açıl dese anlarım ki hayatta bazı şeylere aynı bakmıyoruz derim ona göre yol alırım.
Toplumsal kaygı ile mi kapan diyor yoksa dini olarak size kıyamadığı için mi bilemem ama insan bir başkası için değil kendisi doğru bulduğu şekilde tesettür kararını verebilir.
Aynen ya öyle de var herhalde. Benim bildiğim erkekler pek değiştirmeye çalışmazlar karşılarındakini bir TV programında demişlerdi.Yani beğendikleri birini olduğu gibi kabul etmeleri saygı duyulası bir şey ama toplum olarak nereye gidiyoruz orası meçhul :( :olamaz::olamaz::olamaz:

Ozaman kapalı birini bulacak. Ben konu sahibinin erkek arkadaşı gibilerden bahsettim. ne yapiyormus gidip başka kapalı kızları ekliyormuş. Kapanmak Allahla kul arasinda. Ancak gönülden rıza ile yapınca kıymetli.
Ben de yorum olarak aynen sizin gibi başkasını bulun dedim 😊 kesinlikle oyle. Allah rızası için kapanmazsa kişi çok zorluk çeker. Br erkek için olacak iş degil

Hayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
Ayrılırdım net. Seni acıkken begenmis oyle sevgili olmus. Ne hakki var senin bedenin uzerinden boyle kararlar almaya?

Ooo sizi cok sorunlar bekliyor.her giydiginize karisacak bastan bu sorunu net cozmelisiniz yoksa cıg misali büyür probleminiz.

Bu erkeğin ciğer röntgenini çektik şu an, daha ne istiyorsun. 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 Bak mesela konu sahibi daha her şeyin başında nelerle uğraşıyor. Bu kekoyla bir de evlense adam bunu kapı dışarı salmaz. Çünkü örtünmesini dini nedenlerle değil, benim olanı kimse görmesin diye istiyor. Çarşafa da sarsa rahat etmez bu keko.
Abartma beya

Back
X