bir minubus vakasi..

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
37
Hayirli geceler hanimlar..

Hemen konuya giriyorum. 5 yasindaki oglumun doktor kontrolu vardi hastaneye gitmek icin minubuse bindik. Son duraktan bindigimiz icin koltuklar bostu ve oglum yanima oturdu. Haliyle minubus dolmaya basladi ve yer acmak icin oglumu kucagima almak istedim.

Normalde yapmaz ama hastaligin da verdigi huysuzlukla inat etti kucagima gelmedi. Bende kimsenin hakkina girmemek adina yerimdem kalktim.

Kimse oturmadi ben rica ettim cekinmeyin lutfen oturun diye oturan olmadi.

Bu durum sofor beyin gozune batti tabi cocugu kaldirmadan minubusu hareket ettirmeyecegini soyledi.. Cocugumun hasta oldugunu yerime onu oturtmak istedigimi soyledim..

Minubus doldukca doldu bense soforun rahatsiz edici bakislariyla ve oglumun inadi arasinda sıkıştım.

Sonunda odedigim ucreti iade aldim ve minubusten indim. Indim ama sinirden kipkirmizi olmustum. Oglumun yaninda tartisma yasamak istemedigim icin indim ama sinirimi alamamistim.. En cokta hakkimi aramadim diye kizdim kendime..

çok anlayışsız birine denk gelmişsiniz. ama inanın en doğrusunu yapmışsınız. olabilecek en sakin ve olgun şekilde çözmüşsünüz. sinirlenmektede sonuna kadar haklısınız. ayrıca kalkıp yer vermişsiniz. sanırım şöfor binen her kişiyi sadece tl olarak görüyormuş.

Ben de geçen gün 200 tl uzattı diye yaşlı amcayı azarlayan şöför gördüm, terbiyesiz ya direk şikayet ettim bir daha görmedim o şöförü çok şükür, amca ne kadar utandı yazık yer parası almış bankadan direk binmiş ne yapsın yani hep beraber bozduk o parayı hepimiz sinirlendik, var böyle psikopatlar ben hemen şikayet ediyorum bence şikayet edin ilgilenirler.

Hayirli geceler hanimlar..

Hemen konuya giriyorum. 5 yasindaki oglumun doktor kontrolu vardi hastaneye gitmek icin minubuse bindik. Son duraktan bindigimiz icin koltuklar bostu ve oglum yanima oturdu. Haliyle minubus dolmaya basladi ve yer acmak icin oglumu kucagima almak istedim.

Normalde yapmaz ama hastaligin da verdigi huysuzlukla inat etti kucagima gelmedi. Bende kimsenin hakkina girmemek adina yerimdem kalktim.

Kimse oturmadi ben rica ettim cekinmeyin lutfen oturun diye oturan olmadi.

Bu durum sofor beyin gozune batti tabi cocugu kaldirmadan minubusu hareket ettirmeyecegini soyledi.. Cocugumun hasta oldugunu yerime onu oturtmak istedigimi soyledim..

Minubus doldukca doldu bense soforun rahatsiz edici bakislariyla ve oglumun inadi arasinda sıkıştım.

Sonunda odedigim ucreti iade aldim ve minubusten indim. Indim ama sinirden kipkirmizi olmustum. Oglumun yaninda tartisma yasamak istemedigim icin indim ama sinirimi alamamistim.. En cokta hakkimi aramadim diye kizdim kendime..
keşke plakasını alıp sonra da gerekli yeri arayıp şikayet etseydiniz keyfi bişey değil ki bu hem sizde oturmamışsınız.Çok düşüncelisiniz gerçekten tebrik ederim

başlığı gördüğümde yeni bir özgecan vakası sandım kalbime iniyodu az daha gözünüzü seveyim daha anlaşılır yazın başlıkları
konuya gelince neden indiniz inat edip inmeseydiniz keşke
siz bir kişi parası vermişsiniz bir kişi oturuyor gerisinden kime ne
sırf büyük diye 30 yaşındaki insanlar için çocuğumu hayatta kaldırmam yerinden o da yorgun hasta koşturmuş olabiliyor
sadece yaşlı hamile kucağında bebek olan veya çok şişman olan kişilere yer veririm ki çoğunlukla da kendim kalkarım kızım oturur parasını verdiğim halde
bunlar iyice gemi azıya aldı artık

Doğrusunu yapmışsınızda işte, hep olgunluk yapıp susarsak böyleleride tepemize biner. Sanırım bende olsam sizin yaptığınızı yapardım ama once bi ağzınin payını verip..

başlığı gördüğümde yeni bir özgecan vakası sandım kalbime iniyodu az daha gözünüzü seveyim daha anlaşılır yazın başlıkları
sırf büyük diye 30 yaşındaki insanlar için çocuğumu hayatta kaldırmam yerinden o da yorgun hasta koşturmuş olabiliyor
sadece yaşlı hamile kucağında bebek olan veya çok şişman olan kişilere yer veririm ki çoğunlukla da kendim kalkarım kızım oturur parasını verdiğim halde
Ben de başlığı görünce öyle sandım korkarak okudum her satiri:KK42:

ben bazen yaşlı teyzelere bile kızardım içten içe
tam iş çıkış saatinde mesela, bazen metrobüse binerdim
benim gibi işten yorgun argın dönen bir sürü insan
teyzeler oh alışverişten dönüyor, günden dönüyor
gözünün içine bakıyor kalk da o otursun diye
teyze yarım saat - 1 saat erken dön evine işte:confused:
bırak da oturalım :KK70:

Keske plakasini alip sikayet etseydiniz. Bu ne hadsizlik ya.
Resmen s.r.fsizlik. minibüs şoförlerinden nefret eder oldum.
Allahim daha beterinden saklasin.
Yavrunuza da gecmis olsun.

Daha bugün trafik var diye güzergah değiştirmek istedi minibüsçü. Ben de değştireceği yerin ineceğim yere uzak olduğunu söyleyince paramı geri verip minibüsten indirdi beni manyak!!!

X