Ben de daha önce hiç oturmadığımızı ve nedenini belirttim. Ortada mal varlığı yok yani. Araba bu. Bunun Şahini de var, Murat 131'i de var, Doğanı da var, Mercedes'i de, BMW'si de. Yani 2000 liraya da araba alınabiliyor. Bu bir ayrıcalık veya mal varlığı belirtisi değil.Ben marka belirtmedim. Belirtsem haklıydınız. Başka bir üyeyle olan konuşmanızda benim görüşlerimle ilgili mevzu vardı. Ayrıca siz yine çeliştiniz. Çünkü benim başka bir üyeye yaptığım yorumu alıntıladınız. Konu sahibi üye değil mi? Eeee? Demek ki siz aynını yaptınız ki ben de yaptım. Bana cevap vermiyorsunuz da ben kendi kendime olmayan mesajı mı alıntıladım hanım efendi? Ben görüş belirttim, siz mesajımı yanlış anlayıp alıntıladınız. Ben de özellikle her noktayı belirtiyorum, yanlış anlaşılmamak adına. Hepsini bir mesajda uzun uzun da yazabilirdim.
Sinirlenme sebebimi de belirteyim. Benim görüşüme saygı duymayıp, eleştirmeniz. Benim görüşüm bu. Kimseyi de ilgilendirmez. Karışan olursa da haklı olarak sinirlenirim. Size hak versem yüz tane mesaj yazmam. Haklısınız der susarım. Ne yani herkes hak verdiğine mi sinirleniyor?
Aynı şehirlerde yaşamıyoruz. Aynı fikirlere sahip değiliz. Olmak zorunda da değiliz. Herkes burada birbirini alıntılayabilir. Ama kimse kendine laf atmadığım ve kişisel haklarına alenen saldırıda bulunmadığım müddetçe, beni düşüncelerimden dolayı eleştirip yargılayamaz. Yaparsa, kendi benim haklarıma saldırıda bulunmuş olur ben de bu durumda kendimi istediğim gibi savunurum. Konuyu kapatalım lütfen. Sonuçta ikimiz de birbirimizin fikrine saygı duymalıyız. Duymasak bile bizi ilgilendiren bir durum yok ortada. Tartışmaya gerek yok.