bir mucize anı belki de!

Bi mucize anı olsa ve ailemle beraber noeli karlarla kaplı alp dağlarının eteklerinde bir dağ evinde şöminenin başında geçirebilsek......

2009 sabahı aynaya baktığımda 20 li yaşların başındaki o çıtır halimi tekrar görmek isterdim.

2009un ıyı kı yaptım ya da keske yapmasaydım dıyecegım seylerı gormek ısterdım, kararlarımda ne kadar ıyıymısım bunu gormek ısterdım

ah ahh
neler yapmak ısterdım
valla bı ıstedıgım sevdıgım yanımfda olsun
cunku gerı kalan hersey var hayatımda

Bir an gelsin ki tüm dünyaya eşimi ve kızımı çok sevdiğimi haykırabilsem............

Bir mucize olsa geçen yıl kaza geçirip o gün bugündür bir dolu ameliyata rağmen ayağa
kalkamayan ve beyin travması yüzünden hala hafızasında birçok boşluk olan ablamın hem
yataktan kurtulmasını, hem herşeyi hatırlamasını hemde işine ve hayata dönmesini çok isterdim.
Allahım çok şey istemiyorum aslında ama en çok istediğim bu....................
:ecrin_bebek:

ay tuhaf oldum arkadaşım !
Allah dermanı olmayan dertler vermesin inşallah !
Ablacığına acil şifalar diliyorum sana ve ailene sabır umarım yarın herşey çok güzel olacak!
çok şey istemeyen arkadaşıma sevgilerimle!

Çok geçmişler olsun, çok üzüldüm.senağlama
Umarım ve dilerim bu dileğin biran önce gerçek olsun.
Allah yardımcınız olsun, tüm iyilik melekleri ablanın üzerinde olsun ve ona şifa versin İNŞALLAH :Saruboceq:

Benim elimde sihirli bir değnek olsaydı eğer; tüm iyi kalpli insanları biyere; kötü, zararlı, acı veren, acımasız, hain, bencil ve kalpsiz insanlarıda çok uzak biyere koyar arayada aşınmaz duvarlar örerdim. senağlama

yapmak istediğim okadar çok şey varki.bugün ne yapmak isterdimm.şuan dışarda yağmur yağıyor ve yağmurda yürümek hep hoşuma gitmiştir. güzel bir yürüş yapmak isterdim.:çok üzgünüm:ama çıkıp yürüyemem hastayım...

geçmiş olsun canım ama umarım gerçekten olur hayalini kuduğun yağmurda ısalanacğının anın............

ister mucize ister başka birşey adı herneyse ,
olsun ve şu iğrenç israilliler yerlebir olsun..

bir mucize olsun ve israil elini eteğini çeksin artık şu zavlalı insanlardan.....

sevgilim yanmda olsun bi gün boyunca onunla beraber olablym..çok özledim çünküsenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…