ay tuhaf oldum arkadaşım !bir mucize olsa geçen yıl kaza geçirip o gün bugündür bir dolu ameliyata rağmen ayağa
kalkamayan ve beyin travması yüzünden hala hafızasında birçok boşluk olan ablamın hem
yataktan kurtulmasını, hem herşeyi hatırlamasını hemde işine ve hayata dönmesini çok isterdim.
allahım çok şey istemiyorum aslında ama en çok istediğim bu....................:ecrin_bebek:
Bir mucize olsa geçen yıl kaza geçirip o gün bugündür bir dolu ameliyata rağmen ayağa
kalkamayan ve beyin travması yüzünden hala hafızasında birçok boşluk olan ablamın hem
yataktan kurtulmasını, hem herşeyi hatırlamasını hemde işine ve hayata dönmesini çok isterdim.
Allahım çok şey istemiyorum aslında ama en çok istediğim bu....................:ecrin_bebek:
geçmiş olsun canım ama umarım gerçekten olur hayalini kuduğun yağmurda ısalanacğının anın............yapmak istediğim okadar çok şey varki.bugün ne yapmak isterdimm.şuan dışarda yağmur yağıyor ve yağmurda yürümek hep hoşuma gitmiştir. güzel bir yürüş yapmak isterdim.:çok üzgünüm:ama çıkıp yürüyemem hastayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?