bir mucize anı belki de!

aaaaaaaaa çok ayıp yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie yaptın ki.....

Arkadaşım zaten sabahtan beri kahrediyorum kendimi, sende gelme üstüme lütfen. Ben istermiyim böyle olmasını. Çok zorladı sabrımı, yapmamam gereken şeyi yaptım.:1no2:

özür dilerim bian öyle boş boş konuşmuşuşm haklısın ya...
bazen banada öle oluyor ama insan bazen kendine hakim olamıyor demi?
afedersin
böyle zamanlrada engüzel çözüm onların sevdiğpi yerlere gidip,onlarla vakit geçirmek ve onları bunu unuttıuracak ttalı anlar yaşatmaktır....
kolay gelsin.... kusura bakma canım....

Arkadaşım zaten sabahtan beri kahrediyorum kendimi, sende gelme üstüme lütfen. Ben istermiyim böyle olmasını. Çok zorladı sabrımı, yapmamam gereken şeyi yaptım.:1no2:

ben olsam seni annelikten red ederdim aysel-tatlicadiarzu-
üzülme kuşum hepimiz dayak yedik anamizdan unuttuk gittikaydirigubbakcemile2

inanın çok fazla yediğiniz dayaklar unutulmuyor aklınıza gelince çok canınız yanıyor

doğrudur bitanem benim keşke olmasa yaşanmasa
ama aile bilinçsiz olunca üzerimizde yaratacaği tahribati tahmin edemiyor:teselli:
ben işin girgirindayim tabi kuzuma moral için:içelim:
çok aşiri bi şiddet görmedim ben arada yedim bende küçükken annemden
ama beni pek sarsmadi demekki bünyede alişkanlik yapmiş:roflol::roflol:
hatta yemeyince istiyorum falan dermişim-tatlicadiarzu-

ben olsam seni annelikten red ederdim aysel-tatlicadiarzu-
üzülme kuşum hepimiz dayak yedik anamizdan unuttuk gittikaydirigubbakcemile2

Cadı fazla konuşma, deşme yaramı:mymeka:

inanın çok fazla yediğiniz dayaklar unutulmuyor aklınıza gelince çok canınız yanıyor

Ben hiç dayak yemedim, sadece abimle çok sık kavga ederdik babamın sabrı taştı en sonunda okkalı bir tokat indirdi bize. Hakettik ama bari sofrada rahat dursaydık dimi. Çok haklıydı babam. Ben ilk defa böyle birşey yaptım, dayak değil, tokat attım. Kendimi affedemiyorum. Akşam eve giderken sevdiği bisküvi çikolata alayımda gönlü olsun:ecrin_bebek:

Allahım ne sulugözüm ben yaa, az önce Mahbili aradı, kızla konuşurken şıp şıp ağladım.

Son düzenleme:
Bence çikolata değilde bir pasta al ve birde sevdiği bir hediye al ...
Sonrada bu gece hep yanyana canacana oturun ve sonra koyunkoyunada yatıverin arkadaşım ....

Son düzenleme:
Babacığıma bir kere doya doya sımsıkı sarılmak isterdim ama imkansızzsenağlama

Bir mucize olsun artık ve herkes derdinden arınıp mutluluk kahkahaları atsın.....

her kalp kenini saracak başka bir kalp ararmış taşı bile yosun sararmış. ben elimden gelse bu gün bütün taşları toplayıp onlara yosun olmak isterdim.

10 seneye önceye dönmeyi o kadar çok isterdim ki.......Ama o günlere dönünce hep o günde kalamlıyım, bugüne tekrar gelmek istemiyorum . Aradaki 10 sene hiç geçmesin çünkü aradaki 10 senede çektiğim acıları tekrar çekmeye hiç gücüm kalmadı ........................................

bimuzize olsun ve 2 gündür aşındırdığım hastaneler gitmeyelim ve kzım iyileşsin artık!

İstiyorum artık herşeyi düşünmemek, mutlu olmak, basımı yastığa huzurla koymak istiyorum,

Sorunlarım hallolsun başka da birşey istemiyorum...

eşimin yerine işe gidip onun evde yatıp dinlenmesini isterdim ama bunu ömür boyu yapmak isterdim.bitanem eve bile girmiyor gemiden.kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…