- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
canim benim duygukarini o kadar içten paylaşiyorum ki...
aşilama tekrarlaman halinde ihtimal yukseliyor diye biliyorum. bence asilamayi tekrar denemelisin.
Allah hepimizin tum bebek isteyenlerin gonlüne göre versin.
duaların en yakin zamanda kabul olsun insallah. amin.
Ayni kararsizligi yasiyorum sanirim tup olacak secimim,Allah yardimcimiz olsun....
Öyle düşünme lütfenBende nedense bi yerde bi yanlış yaptım bi günah işledim anne olmayı hak etmiyorum onun bedelini ödüyorum gibi düşünüyorum ama ne yanlış yaptıgımı bilmiyorum. Herkes aynı düşünceye kapılıyor demekki.
Ne bileyim işte insan etrafına bakınca sanki herkese nasip oluyorda bana neden olmuyor diye düşüncelere dalınca haşa isyana kadar gidiyor.Öyle düşünme lütfen
Herşeyin bir zamanı var.
Allah büyük
Sabret sen de anne olacaksın
Bende ben ne günah işledim de Allah 4 çocuk verdi bana belami buldum mu diyeyim kissss
Sabret konu sahibi. Tüp Bebek dene ağustosta lütfen
Bende nedense bi yerde bi yanlış yaptım bi günah işledim anne olmayı hak etmiyorum onun bedelini ödüyorum gibi düşünüyorum ama ne yanlış yaptıgımı bilmiyorum. Herkes aynı düşünceye kapılıyor demekki.
Ah atılabilse :)Yanlış evet bu düşünceyi kafandan at . Sende konu sahibi
Sizin bunu tecrübe etmeniz gerekiyormuş ve ediyorsunuz. İnsan beyni İnanın çok güçlü kendinize hak etmiyorum düşüncesini empoze etmeyin.
Düşünce gücüne inanın. Bunu kafanızdan silemiyorsanız da bu konu da destek olarak meditasyon terapisi alabilirsiniz benzer bir konu da çözüme ulaşıldığına şahit oldum.
Çocuğunuz olabilir de olmayadabilir bu sizin geçmiş yaşantınızla alakalı değil veya olmaması bir ceza değil.
Ben Evliliğimde 6 yılı devireceğim, korunuyordum ama hiç bir zaman düzenli korunmadık en sonumda hiç korunmadım çevrem kısır olduğumuzu düşünüyordu daha 2 sene olmadan. Bazı kendini bilmezler çocuğun olmuyor dimi vah vah diyorlardı.
Bir gün doktora gittim her şey normal dedi doktor , eşinde bir sorun yoksa hamile kalabilirsin. Bunu duyunca o kadar rahatladım ki demek ki içten içe stres yapmış kendimi inandırmışım çocuğum olmayacağına.
2 ay sonra bebek muayenesine gittim.
Şimdi 21 aylık kızım var
Bu konuda eşimle çok konuşmazdık bile çocuğumuz olmuyor mu tedavı mi görmeliyiz diye ama içimde buna inanmışım doktor sorunun yok dediğinde anladım. O yüzden diyorum biraz kafayı rahat tutmak gerekiyor . Negatıf düşünce barındırmayın çok uzattım ama dilerim en kısa zamanda hayırlısıysa anne olursunuz
Ah atılabilse :)
Sizde ne güzel bir sorun çıkmamış nasibinizde de varmış olmuş.
Ben ne zaman bir adım atsam birşeyler ters gidiyor tabi bunda da bi hayır vardır.
Zaten içten içe istemekten ölsemde olmayacagını düşününce dibe vursamda hayırlısını diliyorum.
İnşallah Teşşekürler ilgin için,Atayım demekle olmuyor tabi kolay değil haklısınız.
Ama ben güçlü olduğunuzu biliyorum bunu başarabilirsiniz
Çok ilginç arada bana da bu düşünce geliyor :/Bende nedense bi yerde bi yanlış yaptım bi günah işledim anne olmayı hak etmiyorum onun bedelini ödüyorum gibi düşünüyorum ama ne yanlış yaptıgımı bilmiyorum. Herkes aynı düşünceye kapılıyor demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?