canim benim yaaa.inan kendim olmus kadar sevindim.allahim kucaginada almayi nasip etsin.darisi bizlerin basina.[/QUOTE
amin canım senin de neler yaşaığını biliyorum inş. sen de en kısa zamanda böyle bir mucize yaşarsın ben hala şoktayım sanki bir rüyadayım uyanmaktan korkuyorum bugün dr gideceğim bakalım ne diyecek
bir de ben bir şey sormak istiyorum ben salı günü ailemin yanına gidecektim konyaya uçak biletimi bile almıştım acaba yolculuk sakıncal mıdır aiemi de çok özledim ama......
kızlar ya bişey sorcam çok alakasız olcak ama ben uzun protokolle lucrinle tedaviye başladım.adetinm normalde 6 gün sürer.yalnız bu sefer 7 gün sürdü.2 gün kanamam olmadı şimdi ise damla şeklinde yine geldi korkuyorum tedavi yarıda kesilir mi
Cnm doktor sonucunu yaz bİzede emİ merakta bırakmaa
canim sanirim doktora gitmissin.ama bildigim kadariyla hamileligin ilk aylarinda uçak sakincali oluyo.doktor izni olmasi gerekiyor.sen yinede bi dktoruna danis istersen...
canım tebrik ederim..Allah kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin...
bugün okudum çok sevindim çok amma heyecanlı olmuş , dayanamadın sayfaları atlaya atlaya okudum
günaydın arkadaşlar şu an ne yazacağımı da bilemiyorum elim ayağım birbirine dolaşıyor. 2 negatif bir de dış gebelik olmak üzere 3 başarısız denemem var. eylül - ekim gibi 4. ye start vermeyi planlıyorduk ama adetim 6 gün geçikince ben de bir idrar testi yapayım dedim ( 3 denemede de hiç yapmamıştım) bu sabah ilk idrarla yaptım testi ve 2. silik çizgi şu anda karşımda duruyor yani bizim doğal yolla olması neredeyse imkansız deniyordu eşim de hareketlilik %3 morfoloji %1. Sizce bir mucize gerçekleşir mi? Birazdan kan vermeye gideceğim ama korkuyorum ayaklarım geri geri gidiyor cesaretim yok!!!!!
Ne olur dua edin bana ltf!!!!!!!!! :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?