Bir mucize olabilir mi

çok güzel yyyaaa.Allahım ne büyük bi mutluluk.inşallah Allahım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder.

kızlar ya bişey sorcam çok alakasız olcak ama ben uzun protokolle lucrinle tedaviye başladım.adetinm normalde 6 gün sürer.yalnız bu sefer 7 gün sürdü.2 gün kanamam olmadı şimdi ise damla şeklinde yine geldi korkuyorum tedavi yarıda kesilir mi

adam haklı ummadık bi anda hayatının en büyük süpriziyle karşılaştı sanırım
allah hayılrı ömürler versin yavrunuzlaa

slm arkadaşlar ben geldim eşimin tepkisini anlatayım size
ben renkli kalemlerle falan rengarenk bi yazı hazırladım (sevgili denizin tavsiyesi) geldiğinde onu eline verdim okudu ama tepki yok kağıda bakıp duruyor baktım ses yok sonuç kağıdını ve idrar testi kitini verdim eline tık yok sadece bakıyor ben başladım ağlamaya zaten bu sefer yüzüme bakıyor sarıldım falan yok tepki mepki yok ŞOK oldu adam elden gidecekti
kendine geldi bu sefer "sen şaka yapıyorsun" demeye başladı ikimizde öyle inandırmışız ki kendimizi doğal yollarla olamayacağına...... hala inanamıyoruz sanki bir rüyadayız gibi. sonra sarıldık ağladık bir süre sonra dışarı attık kendimizi.. neyse 2 saattir falan kendine gelmiş durumda hoplayıp zıplayıp gülüyor bizi bi gören olsa deli zanneder herhalde

bu mübarek gecede hepiniz için dua ettim canlarım Allahım hepinize yaşatsın bu yüce duyguyu[/QUOTE]
Allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle
Allahın mucizesi ne denirki O ol dedikten sonra

Allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle
Allahın mucizesi ne denirki O ol dedikten sonra
[/QUOTE]

evet Allahın bir mucizesi bu gerçekten inş. devamını da getirebilim de sağlıkla kucağıma alırım

ben de lucrin kullandım ama hiç böyle birşey yaşamadım o yüzden bu konuda hiç bir fikrim yok canım sana yardımcı olamadım

hayırlı olsun canım.sizin için çooook sevindim.MAŞALLAH diyorum
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
bu mubarek günde rabbim tüm bebek isteyenlerin dualarını kabul etsin.darısı başımıza

Cnm doktor sonucunu yaz bızede emı merakta bırakmaa

canim sanirim doktora gitmissin.ama bildigim kadariyla hamileligin ilk aylarinda uçak sakincali oluyo.doktor izni olmasi gerekiyor.sen yinede bi dktoruna danis istersen...

canim sanirim doktora gitmissin.ama bildigim kadariyla hamileligin ilk aylarinda uçak sakincali oluyo.doktor izni olmasi gerekiyor.sen yinede bi dktoruna danis istersen...

henüz gitmedim saat 15 de gideceğim uçak konusu soracağım dr a ben de sakıncalı olduğunu duydum bakalım dr ne diyecek

bugün okudum çok sevindim çok amma heyecanlı olmuş , dayanamadın sayfaları atlaya atlaya okudum

slm arkadaşlar dr a bugün gidebildim tekrar test yaptık ve sonuç 801 çıktı çok şükür herhangi bir problem yok haftaya c.tesi keseyi görmeye gideceğiz çok mutluyum çoooookkk zemuszemus

canım benım cok sevındım allah kucagına almayı nasıb etsın Oyuce Rabbım ne buyuk degılmı drların normal olmaz dedıklerını rabbım nasıl yuzunu gulduruyo sonucun bızımlede paylas merak edıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…