slm arkadaşlar dr a bugün gidebildim tekrar test yaptık ve sonuç 801 çıktı çok şükür herhangi bir problem yok haftaya c.tesi keseyi görmeye gideceğiz çok mutluyum çoooookkk zemuszemus
allahım nekadar güsel bişiiii
eşime anlattım geçen akşam inanamadıı
allahınbüyüklüğü işteeee
şükürler olsunnnn
darısı başımıza inş
Tebrik ederim canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
ikrar tebrık ederım allah saglıkla kucagınıza almayıda nsıp etsın
slm arkadaşlar dr a bugün gidebildim tekrar test yaptık ve sonuç 801 çıktı çok şükür herhangi bir problem yok haftaya c.tesi keseyi görmeye gideceğiz çok mutluyum çoooookkk zemuszemus
Merhaba bettyy...
Oncelikle tebrik ederim.. Allah tamamina erdirsin insallah..
Bende senin gibi mucize yasayanlardanim,tup bebek tedavisine baslamak icin gittigim turkiyede,Hamile oldugumu ogrendim.. Adet sokturucu kulllanmistim adet olmayinca suphelenip test yaptik ve hamile ciktim cok sasirdik tabi,ama hersey Rabbimin elinde.. :)) Ol deyince oluyor iste ..
Tekrar tebrikler ... :)
tebrikler canım gerçekten inanılmaz bir duygu şu anda hamile misin ne kadar oldu?
betty canım kese ne zaman görülecek?
Evet gercekten oyle... Sok olduk,con sevincliyim Rabbim herkese nasip etsin.. Canim ben 7 bucuk haftalik oldum herhalde,ben ilacsiz adet goremedigim icin tam net bilmiyorum ama bundan iki bucuk hafta once doktor muhtemelen 4-5 haftaliktir demisti simdide 7-yada 7 bucuktur herhalde.. :) persembe gunu ultrasona gidicem orda kesin belli olacak sabirsizlikla bekliyorum.. Sen keseyi gormeye gittinmi. ??
Ha canim birde bu gebelik haftasini gosteren tickerz varya .. Onu nasil ekliyoruz?? Bende yaptim,ama bi turlu ekleyemedim bana anlatirmisin ??
Merhaba bettyy...
Oncelikle tebrik ederim.. Allah tamamina erdirsin insallah..
Bende senin gibi mucize yasayanlardanim,tup bebek tedavisine baslamak icin gittigim turkiyede,Hamile oldugumu ogrendim.. Adet sokturucu kulllanmistim adet olmayinca suphelenip test yaptik ve hamile ciktim cok sasirdik tabi,ama hersey Rabbimin elinde.. :)) Ol deyince oluyor iste ..
Tekrar tebrikler ... :)
canım yaaa ne güzel bir mutluluk .arkadaşım sna birşey sorcam benimde adetim 8 gün geçmişti olmadım test yaptım 1.00 çıkmıştı doktoru aradım adet söktürücü verdi. hemşire ablam var ona sordum kullanma dedi erken dedi.bugün tam12 gün oluyor yine olmadım sabah test götürdü hastaneye daha aramadı .
senin nasıl olmuştu anlatırmısın biraz sen önce test yapıp sonramı ilaca başladın bana yardımcı olursan sevinirim benim için çok çok dua edin güzel haberler alayım arkadaşlar
canım yaaa ne güzel bir mutluluk .arkadaşım sna birşey sorcam benimde adetim 8 gün geçmişti olmadım test yaptım 1.00 çıkmıştı doktoru aradım adet söktürücü verdi. hemşire ablam var ona sordum kullanma dedi erken dedi.bugün tam12 gün oluyor yine olmadım sabah test götürdü hastaneye daha aramadı .
senin nasıl olmuştu anlatırmısın biraz sen önce test yapıp sonramı ilaca başladın bana yardımcı olursan sevinirim benim için çok çok dua edin güzel haberler alayım arkadaşlar
çok teşekkür ederim bilgin için.......
yani hamile olsanda içsen bir zararı olmuyor arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?