Bir mucize olabilir mi

canım sonucu beklerken kalpten gidecektim neredeyse.kötü haber duymaktan çok korktum ama sen hepimizi mutlu ettin.tebriklerr:)bebeciğinle birlikte sağlıkla kalın.

:dance: hiç sorma canım ben de sonucumu bilemeden gidecektim kalpten tşk ederim
senin için de çok üzüldüm canım sonucun ne olacak diye hep takip ettim ama alnımızda ne yazıyorsa onu yaşıyoruz daha öteye gidemiyoruz inş en kısa zamanda sen de mutlu sona ulaşırsın :Saruboceq:

inşallah canım.ama sen bize umut oldun.demek ki olabiliyor!artık olacağına inancım bir kat daha arttı.artık daha fazla yorma kendini.bol bol dinlen canım.tekrar tekrar tebrik ederim.

çok tşk ederim canım benim gibi umutsuz olanlara umut olsun benim durumum hiç bir zaman umudumuzu kaybaetmememiz gerekiyormuş biz 4. deneme için planlar yaparken olma denen şey oldu kendiliğinde geldi
senin için ve isteyen herkes için dualarım Allahım yüzünü güldürsün

Rabbim OL demiş işte
Allahım sana şükürler olsun

Arkadaşım çok mutlu oldum.Senide eşinide çok çok çok çok tebrik ederim.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

inşallah canım.ama sen bize umut oldun.demek ki olabiliyor!artık olacağına inancım bir kat daha arttı.artık daha fazla yorma kendini.bol bol dinlen canım.tekrar tekrar tebrik ederim.

sana umut olabildiysem ne mutlu bana canım evet artık dikkat etmenin zamanı geldi

canım benim yaaa ay çok mutlu oldum umudum seninle arttı günün en bomba haberi :teytey::teytey::teytey: kızlar darısı bizlerin başına AAAAAMMMMMİİİİNNNNNNNN:Saruboceq:

canim ya gercekten tebrik ederim cok sevindim,suanda goz yaslarima hakim olamiyorum allah nekadar buyukki bisevincli mucize daha.canaballah saglikli kucagina alip sevmeyi nasip etsin ,vede isteyen herkeze hepimize oduyguyu yasatirsin,rabbim ol deyince onune gecemeyecegi engel yoktur,allahim sen nekadar buyuksun.canim bizim icinde dua et.

kızlar şimdi benim dışarı çıkmam lazım malum babaya sürpriz hazırlıkları
hepinize tekrar tekrar tşk ediyorum Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşamayı nsip etsin

dıhandım haaa valla tavan yaptı heyecanım
tebrikler eşin ve senin için çok güzel bir gün olacaktır allah bizlere de yaşatsın inş

Cnm baŞtan sona heyecanla okudum
allah ne kadar bÜyÜk Çok sevındım
hayırlısıyla doĞsun bÜyÜsÜn bahtı aÇık olsun ınŞ
eŞıne sÖyledın mı pekı

söyelemedi henuz canım kendisine bir öneride bulunmöuştun en başta haberi almadan sanırım o hazırlıgı yapmak için çıktı
eşi ilk kapıyı açtığı anda kartona yazılmış babacım evimize hoşgeldin yazısını yazacak
kapı açılır açılmaz görecegi yere koyacak
uzaktanda eşine bakacaktı
inşallah en guzel bir gun olucak
bebeişlerinin gelmesiyle en guzel gunler onların olucak

rabbim kucağınada almayı bebeğinin cennet kokusunuda duymayı nasip eder inş.kaydirigubbakcemile5

bende tedavideyim c.tesi yumoşlarım toplanıcakzemuszemus

p.tesi yada salı transferim olucak darısı bizlerin başınaopuyorumnanaktan

selam ve dua ilea.s.

çokkkkkkkkkkk çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim.çok mutlu oldummmmmmmmmmm.ALLAHIIMMMMMMMMMMMMM bizede nasip et rabbim..bizede bizede........hepimize umut oldun.bizden dualarını esirgeme.ne güzel ya.akşama mutluluktan ikinizinde gözü yaşlı olacak...mutluluk gözyaşları.....kendine çooooookkkk iyi bak.

TEŞEKKÜR EDERİM CNM zemuszemus
ÇOK MERAK EDİYORUM EŞİNİN TEPKİSİNİ :lepi:
AYY ALLAH HER İSTEYENE NASİP ETSİN İNŞŞ a.s.

evet ya bende o gunleri yaşamak istiyorum
ben doğumhaneye giderken insanların bizi beklemesini istiyorum
sevinçten aglamak istiyorum, varlıklarından aglamak istiyorum
yokluklarından degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…