Bir mucize olabilir mi

YaŞaasssıınnnnnn.sonunda yaaaa.hepİmİzn İÇİne doĞdu demekkİ.sen artık bİze dua et arkadaŞım......gÖzÜn aydın...

tşk canım inanın hepiniz için dua ediyorum en kısa zamanda kavuşursunuz inş bebişlerinize

bu arada benim eşimin daha hiç birşeyden haberi yok canım herşeyden habersiz çalışıyor bankada şu an ama söylmiyeceğim akşam gelince evde öğrenmeli sürpriz yapacağım ona

canım benım cok tebrık ederım .. aynı seylerı aynı sekılde yasadık .. alah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın .. cok mutlu oldum .. uzaklarda bır yerlerde de olsa umut her zaman var .. yuce allah buyuklugunu bır kez daha gosterdı ..
not .. gecmış gunlerde kasık agrısında bahseden sen mıydın .. ben hamıle olabılrsın demıstım ...

Rabbim ne büyüksün, bu sıralar böyle güzel haberler alıyorum yaaa çok mutluyum, betty hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına varmayı nasip etsin, çoooook güzel yaaaa, oleeeeeeyyyyy:sm_cool:

bende istiyorum
hatta ben rgl olmak istemiyorum negatif çıkan sonucum keşke pozitif olmuş olsa ve regl olmasam reglim 5 gun geçti ama kullanılan ilaçlar yaparmış
betty çok heyecalıyım
dilerim hepimizin başına gelir bu mucize

saat 9 da başlayan maceramız ve birlikteliğimiz bu guzel haberle devam ediyor en buyuk KK
en buyuk sizsizniz arkadaşlarım
iyki varsınız karşılıksız ve çıkarsız

ev et canım 2 hafta arayla benzer mutluluklar yaşadık evet grçekten umut her zaman varmış ben kesinlikle olmaz diyordum

evet 10 gün kadar önce kasıklarımda şiddetli ağrılar vardı o hafta drum tüplerinde ameliyattan sonra tıkanma olabilir rahim filmi çektir demişti bende ağrılarım bu tıkanıklıktan olabilir mi diye korkmuştum çünkü daha önce böyle bir ağrı yaşamamıştım hiç. evet sende bana cvp olarak hamile olabilirsin demiştin o an ihtimal vermemiştim ama...

rabbim sen her yerde bize buykluğunu gösterişyorsun
bu arkadaşımız gibi bizede mucizelerini ver yarabbim

saat 9 da başlayan maceramız ve birlikteliğimiz bu guzel haberle devam ediyor en buyuk KK
en buyuk sizsizniz arkadaşlarım
iyki varsınız karşılıksız ve çıkarsız

evet canım bugün saat tam 9 da başladı ve çok şükür güzel sonuçla devam ediyor

sana daçok tşk ediyorum bugün beni hiç yalnız bırakmadın inş bir mucize de senin için gerçekleşir hep dua edeceğim sana

canım sonucu beklerken kalpten gidecektim neredeyse.kötü haber duymaktan çok korktum ama sen hepimizi mutlu ettin.tebriklerr:)bebeciğinle birlikte sağlıkla kalın.

canım yaaaaa sabırsızlıkla tekrar geldim.....veeeeeeeeeeeeee............
Allahım sen ne büyüksün........kardeşim benim olumsuz düşünen herkese çok güzel bir örnek oldun..........tebrik ederim canım yaaaaaa.kim bilir ne güzel bi duygudur.......banada dua et lütfen mesajımı okurken...bendesonuç bekliyorum........hayırlısıyla.....

canım yazını okudum neler yaşadıklarınıda işte mucizen geldi sana
çoooooooooook tebrikederim canım allah tamamına erdirsninnnnnnnn sağ salim kucağğına alırsın inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…