- Konu Sahibi Bademli_Magnum
- #61
olay ne ya tam anlatsanız yorumlara baktım heyecanlı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tum yorumları okudum konu sahıbı anladıgım kadarıyla mudurun kendı sorumlulugunda olan ıs degıl sızın yapmanızı ıstedıgı bır ıs , ısrarla calısanın yetkısını asan mudurun yapması gereken ıs dedıgınız ıcın baska dusunmustum devam eden yorumlarınızdan anladıgım sızden ıstenen o ıste hata yapmıssınız sanırım.
Ona da patladı zaten. Ama sadece ona patlamasını beklerdim. Ben ne alakaysam..
dogru haklısınız arya starkKonu sahibinde iletisim sifir. Is aliyor "ben bunu yapamam diyemiyor". Tamam hadi demedi. Niye isini yinede layiki ile yapmadin? Birçok hata varmis yazdigi mailde. Hadi deger vermedin yaptigin ise, madem güvenmiyorsun yaptiklarina, niye müdüre "ben bu maile yazdim, birde siz yine tekrar bakin, malum önemli" diyemiyor?
Herseyi karsi taraftan bekliyor, kendisi sifir sorumluluk aliyor. Is yerinde bide herkes her saniyede elini tutamaz ki. Bagimsiz birseylerde yapilmasi lazim. Ve hiçbirsekilde iletisim kurmadigi için, tavsan daga küsmüs durumu oldu.
Yani habire "müdür kontrol etmedi" diyorda, bir sans vermedi ki. Adam maili öyle yollanmis hali ile gördü.
Özel sektördeyseniz ve bu kafayla giderseniz çıkışınızı üç vakte verirler söyleyeyim.Ona da patladı zaten. Ama sadece ona patlamasını beklerdim. Ben ne alakaysam..
Müdür denetimi tabii ki gerekiyor ama her mailin denetlenmesi, okunup düzeltmesi zamansal açıdan mümkün değil. Çok önemli bir maile önce sizin bunu wordde yazıp müdüre gidip böyle bir konu var cevabı uygun mudur diye sormanız gerekiyor.İyi de cnm kadının görev tanımlarında olan bir iş. Yoğunum diyip kendi sorumlu olduğu bir işi çalışanına paslamak nerede görülmüş.
Ben ne alakaysam..
çok önemlide sen neden defalarca kontrol etmedın yanlış metnı gönderdınAma çok önemli bir yazı. Çalışanın pozisyonunu aşan bir şey yani.
virgül bıle geri gelıyorOzel sektorde olmayabilir bilemiyorum.
Ama bizim kurumda mudur kontrol ediyor baya ince ince. Zaten o kontrol etsin diye ince mudure o kendi ustune o daha uste gonderiyor.
Bir harf hatasi icin bile çok dönüyordu yazi bana
Size güvenip sen kontrol et gönder demiş suç sizde.Siz ona gönderip kendi kontrol etmese ve size bunu gönderebilirsin deseydi suç müdür de olurduYok yazıyı müdür yazmıyor. Sen kontrol et sonra da gönder diyor. Ama çok önemli bir konu.