• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir niye olmuyor konusu

Suslupuslum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
156
55
98
Ankara
Merhaba hanımlar, niye insanın 31 yaşına kadar hiç sevgilisi olmaz teklif almaz. Üniten bu yana hiç olmadı. Hadi Üni zamanı bakımlı değildim de şimdi iş hayatı falan dikkat ediyorum. Ama iş yerinde tartıştığım oldu huysuz mu diyorlar acaba. Geçen yıl akraba vasıtasıyla biriyle tanıştım ve üçüncü görüşmemizde olmaz dedim zaten asla onla olmazdı. Güleryüzlü sohbetli biriyim ama yok olmuyor.

Reddettiğiniz adam neden olmuyor diye sorarsa ne cevap verirsiniz? Olmuyordur çünkü fikriniz uyuşmuyordur ısınamamışsınızdır engeller vardır vs. Sebep her şey olabilir.

Aynı şey sizin için de geçerli doğru kişiyle karşılaşmamışsınızdır.

Merhaba hanımlar, niye insanın 31 yaşına kadar hiç sevgilisi olmaz teklif almaz. Üniten bu yana hiç olmadı. Hadi Üni zamanı bakımlı değildim de şimdi iş hayatı falan dikkat ediyorum. Ama iş yerinde tartıştığım oldu huysuz mu diyorlar acaba. Geçen yıl akraba vasıtasıyla biriyle tanıştım ve üçüncü görüşmemizde olmaz dedim zaten asla onla olmazdı. Güleryüzlü sohbetli biriyim ama yok olmuyor.
Bence sizin oluyor ama sanırım kriterlerinizdeki gibi biri olmuyor.
Sorun bu.
Kriterleriniz eğer çok yüksekse onları bir tık düşürebilirsiniz.
Çünkü dediğiniz gibi olmasaydı o akrabanın vesilesi ile olanda olmazdı..
Çok mu kriteriniz var?
O akraba vesilesi ile tanıştığınızla neden olmadı?

Çünkü benim bildiğim kadınlar kendine olumsuz gelen biriyle 1. veya hadi 2.görüşmeden sonra bir daha görüşmez.
Siz 3 kez görüşmüşsünüz, neden elediniz?

İlk görüşmede anladım aslında ama şans verdim. Ya
Bence sizin oluyor ama sanırım kriterlerinizdeki gibi biri olmuyor.
Sorun bu.
Kriterleriniz eğer çok yüksekse onları bir tık düşürebilirsiniz.
Çünkü dediğiniz gibi olmasaydı o akrabanın vesilesi ile olanda olmazdı..
Çok mu kriteriniz var?
O akraba vesilesi ile tanıştığınızla neden olmadı?

Çünkü benim bildiğim kadınlar kendine olumsuz gelen biriyle 1. veya hadi 2.görüşmeden sonra bir daha görüşmez.
Siz 3 kez görüşmüşsünüz, neden elediniz?
ilk görüşme de anladım aslında ama şans verdim. Çok geçmişe takılı kalmış biriydi. İlk görüşme de insan ailesinin ona çok baskı yaptığından lise de bölüm seçimine karıştıklarından.... bahseder mi taaa 15 yıl öncesinden. Değişikti.

Benim seçiciliğimde var belki set mi örüyorum etrafıma bilmiyorum. Kimse o yüzden gelemiyor.
Mesela iş yerinde odamız değişti. Daha evvelden de birbirimizi bildiğimiz bir çocuk akşama kadar her çay almaya geçişinde gözü benim masamdaydı kaç kez göz göze geliyorduk. Ben onunla da olmayacağını düşündüğümden kendime doğumgünümde kırmızı Gül gönderttim kendime. Ne zaman masama o gülleri koyduysam bakmayı bıraktı. Belki bu yaptığım saçma gelecek ama süreç içinde sıkmıştı habire bakıyor olması. Yanlış yorumladığımı, kendi kendime kurduğumu düşünmüyorum.

Sanırım bu biraz yaydığımız enerji ile ilgili. Bilmiyorum işyerinde o olmazdı ama bunca zaman kimse de seni şunla tanıştırayım vs zaten demedi.

İlk görüşmede anladım aslında ama şans verdim. Ya

ilk görüşme de anladım aslında ama şans verdim. Çok geçmişe takılı kalmış biriydi. İlk görüşme de insan ailesinin ona çok baskı yaptığından lise de bölüm seçimine karıştıklarından.... bahseder mi taaa 15 yıl öncesinden. Değişikti.

Benim seçiciliğimde var belki set mi örüyorum etrafıma bilmiyorum. Kimse o yüzden gelemiyor.
Mesela iş yerinde odamız değişti. Daha evvelden de birbirimizi bildiğimiz bir çocuk akşama kadar her çay almaya geçişinde gözü benim masamdaydı kaç kez göz göze geliyorduk. Ben onunla da olmayacağını düşündüğümden kendime doğumgünümde kırmızı Gül gönderttim kendime. Ne zaman masama o gülleri koyduysam bakmayı bıraktı. Belki bu yaptığım saçma gelecek ama süreç içinde sıkmıştı habire bakıyor olması. Yanlış yorumladığımı, kendi kendime kurduğumu düşünmüyorum.

Sanırım bu biraz yaydığımız enerji ile ilgili. Bilmiyorum işyerinde o olmazdı ama bunca zaman kimse de seni şunla tanıştırayım vs zaten demedi.
Anladığım kadarıyla kafanızda bir parametre var. Ve o parametreye uymayan kişilere kapılarınızı kapıyorsunuz.
O kişileri tanımaya bile çalışmıyorsunuz. Kaç kere ''olmazdı'' lafını kullandınız. Tabi ki bu davranış biçimi de bir seçenek. Ama size şunu diyeyim; eğer hayal kuruyorsanız hayaller her zaman kusursuzdur. Orada hep en iyisi sizindir.
Gerçek hayatta kusursuz, mükemmel biri yok.

Size tavsiyem tabi ki kriteriniz olur. Ama diyelim devlet memuru olsun, şu kurumda çalışsın vs vs diye kriterler koymayın. O zaman devlet memuru olmayan herkesi hemen elersiniz.
Ben olsam düzgün biri olsun, bir işi olsun; sevecen, bana sevgi saygı duyabilecek biri olsun... vs derdim.

İnsanlar sizin herkesi kolay kolay kabul etmeyeceğinizi biliyorlarsa ondan da sizi tanıştırmıyor olabilirler.

Mesela işyerinde neden size bakan kişi olmazdı???

Çokmu sert duruyorsunuz acaba? Yani 31 yaşına kadar hic teklif olmaması garip geldi. Illaki yaklaşmaya calisanlar olmustur acaba farketmeden gerimi çeviriyorsunuz ki?
Olmayinca olmuyor. Bana da hic teklif eden olmadi. 31 yasimda ben birini buldum ama belki de hayatimin hatasini yaptim.

Reddettiğiniz adam neden olmuyor diye sorarsa ne cevap verirsiniz? Olmuyordur çünkü fikriniz uyuşmuyordur ısınamamışsınızdır engeller vardır vs. Sebep her şey olabilir.

Aynı şey sizin için de geçerli doğru kişiyle karşılaşmamışsınızdır.
Doğru biri olunca hemen evlenebileceğim anlamına gelmez de benim şaşırdığım kimsenin bana böyle bir teklifle gelmiyor oluşu.

acaba çok sert mizaçlısınız da insanların cesareti mi kırılıyor diye düşündüm bi an.

bence firsatlari degerlendirmek lazim,
hani olmasini beklemek cok kaderci,

ornegin akrabaya sans vermissiniz ya 3. gorusmeye kadar,
baska firsatlarda olur, onlari da hemen elemeyin, en az bir iki gorusun, onyargili oldugumuz iliskilerden cok farkli sonuclar cikabiliyor.

bir arkadasim birine direk olmaz demisti, sonra bir sekilde yollari yeniden birlesti, neyse bi deneyeyim, hayatimda da kimse yok zaten dedi, oylesine gibi yani, ama sonradan cok guzel bir iliskiye donustu iliskileri.
Deneyin, olmazsa olmaz tabii ki, ama olabilri de.

kuzenim evlenmeyi çok istiyor. 30 yaşında. evde bunalımlarda. annesi birisi ile tanıştırmak istedi. ortalığı yıktı.. görücü usulü evlenmem diye. saygı duyduk... benim arkadaş çevremde gerçekten düzgün olduğuna inandığım 2 kişi ile tanıştırdım. ilkiyle tanışmak istemedi. ikna ettim. tanıştı.istemedi.... ikincisi ise hiç söylemeden tesadüf gibi karşılaştırdım. çocuk çok ilgilendi. ama istemedi.. istemeyebilir tabi tercihi.. evlenmek zorunda zaten değil... ama evine ne zaman gitsem iş de bulamadım ben, kimse de olmuyor hayatımda intihar edicem sonunda diye dolanıyor. yardım etsen edilmiyor. kabul etmiyor. pasif agresif yaşıyor. en son onun bu şekilde mutlu olduğuna kanaat getirdim. söylenerek yaşamayı felsefe yapmış kendine. eş konusundan dert yandığında dinlemiyorum bile. anlatma sebebim benzer bir tavır içinde olabilir misiniz sizde acaba?

Back
X