Bir Öğretmenin Öğrencinin Dedikodusunu yapması sizce doğru mu?

Vallahi benim aklıma direkt; son günlerde ögretmeni kötüleme haberlerinden dolayı bu başlıgın da bilinçli açıldıgı geldi...

saçmalama allah aşkına ya şimdi de annem onu bozmuş diyor öğretmen seni mi senin anneni aklında tutup bunları yapacak sana.bence tüm bunların hepsi hayal ürünü,son söylediklerin iyice saçmalık.bi de gelip buraya konu açıyorlar ya kızım sen git de sınavına çalış

o ŞÖKlerde oturup da öğrenci dedikodusu yapan öğretmenler neredeymiş çok merak ediyorum
Sen ŞÖK'te konuşulması gereken maddeleri biliyor musun? Öğrenci hakkında konuşulur ŞÖK'te.
Ve bu kağıda dökülür. Öğrencinin nasıl dedikodusunu yaptığını düşünüyorsun?
Neler konuşmuşlar haberin var mı? Dışarıdan ne kadar kolay çamur atılıyor bu mesleğe!!!
Artık suyu çıktı bu eğitim sisteminin!!!
Öğrenci öğrenciliğini bilsin öğretmen öğretmenliğini bilir zaten!!!!

Son düzenleme:
Konu sahibi kızma ama iyice saçma bi konu haline gelmeye başladı konun
Yakında hocanızla sınıfın ortasında saç baş kavga edin bari
O duruma geldik artık

Öğretmenlerinize sevgililerinizi anlatabileceğiniz bir eğitim ortamı ,özgüvenli gençler yetiştirmek için sunuluyor ki,bu özgüvenle bence gidip öğretmenınize bana böyle böyle demişsiniz,siz ne demek istiyorsunuz hanfendi? demelisiniz.

bunlar ne bilir allah aşkına ya saçmalıyorlar sadece öğretmenin işi gücü kalmamış bunların dedikodusunu yapacak onca öğrenciyle uğraşmaktan onca evrakla boğuşmaktan evde bekleyen çocuk v.sten fırsat bulacakta öğrencinin dedikodusunu yapacak.bunu sağlayan öğrenci şöke mi katılmış acaba?bunları bildiğine göre

Vay be!!!

ŞÖK'lerimiz bile dile düşmüş.

Yazan arkadaş önce ŞÖK'ün ne oldugunu ögrensen daha iyi edersin.

Daha neler göreceğimizi merak ediyorum gerçekten
Böyle ileri geri konuşanları 1 haftalığına okuluma davet ediyorum
Sıkıyorsa gelsinler 1 hafta sadece derslere girsinler
Bir daha öğretmenleri eleştirirken iki kere düşünürler

bir öğrenci öğretmenine güzelsin ama biraz kilosun deme cesaretini nerden buluyor? bu ortamı sağlayan öğretmen suçlu.
öğrencilere fazla yüz verirse olacağı bu, zoruna gider tabi..

Annen onu bozmuş demek.

E bi' veli öğretmeni bozuyorsa, öğretmenin de öğrenciye bunu yapmasından doğal bir şey yok.

Öğretmene kızacağına bu lakayt ilişkiden ötürü kendine ve annene kızabilirsin.

arkadaşlar şunada dikkat daha önce öğretmeni ona GÜZELLİK diyormuş o zaman sıkıntı yok... güzelsin derken inanıyorda kardeşimiz çirkinsin diyince nedense inanmıyor.... öğrenciyi pohpohlayınca sıkıntı yok (ARAMIZ İYİYDİ DEMELER) o zaman samiyettede sıkıntı yok, ne zaman eleştri yapılmış yada şakayla karışık söylenmiş sözler ,hemen öğretmen bana taktı... bu tamamen bu yaş grubunun ben merkezci zihniyetinin eseri...hayat onların etrafında dönüyor zannediyorlar...halbuki öğretmen o lafları söylediğinin 2. dak unutmuştur bile dediklerini, kardeşimizde günlerdir düşünüyor...
tabiki şunuda söylemeden geçemeyeceğim bu yaşlarda söylenen her söz gençlerde çok etkileyici oluyor... sıkıntı burada öğretmen arkadaşımızın aradaki mesafeyi koruyamamış olmasından kaynaklanıyor... arkadaş olmak demek onlarla her türlü muhabbeti etmek değildir...

bir öğretmen olarak diyorum ki bu tarz mesajları,yazıları üzülere okuyorum. devir değişti derler ya maalesef öyle. biz öğrenciyken öğretmen denildi mi saygıda kusur etmez,kalbimizin en güzel yerlerini şüphesiz onlara verirdik sorgusuz sualsiz. bizim gözümüzde melekti onlar.Sanki hiç yanlış yapmıyorlar gibi düşünür bambaşka yere koyardık gözümüzde nadide öğretmenlerimizi.hatta toplumun her kesimi öğretmene hak ettiği değeri verirdi.Ev sahibi,manav,bakkal,ve bence en önemlisi öğrenci velisi. biz hep öğretmenimizi haklı bulurduk. şikayet eden çocuğumuza sen kesin birşey yapmışsındır der konuyu kapatırdık. Gelgelelim şimdi tam tersi,öğrenci eleştiriyor,samimi olmaya çalışıyor öğretmeniyle.sonra en ufak bi hatasında siliyor herşeyi acımasızca eleştiri yağmuruna tutuyor,seninle dertleşirken iyiydi demek geliyor içimden.öğrenci velisi çıkıyor öğretmenin karşısına acımasızca eleştiriyor öğretmenini üslubuna dikkat etmeden.. ben hala öğretmenlik kutsaldır der onu bilirim. gelinen duruma üzülüyorum.

Vay be!!!

ŞÖK'lerimiz bile dile düşmüş.

Yazan arkadaş önce ŞÖK'ün ne oldugunu ögrensen daha iyi edersin.

ben daha önce yazdığım yorumda üstünüze alınmamanız gerektiğini söylemiştim. benim annem de babam da 30 yıllık öğretmen ben sizin bana neden bu kadar tepki gösterdiğinizi gayet iyi anlayabiliyorum. şökün maddelerini filan da biliyorum. sizin çalıştığınız okullarda sınıflarda zil çaldıktan sonra kapılar kapanıyor dersler başlıyor olabilir sevgili öğretmenlerim. fakat lütfen herkesi kendiniz gibi sanmayın. bana da kızmayın bizzat şahit olduğum şeyleri yazıyorum buraya. peki ben size soruyorum hanginiz öğrencisine dersin ortasında "fatma senin sevgilin varmış dün toplantıda konuşuldu o çocuk benim arkadaşımın oğlu" der??? hiç biriniz demezsiniz çünkü burdaki uslubunuzdan nasıl eğitimciler olduğunuzu az çok anladım. önceki yorumumu okursanız beni daha net anlarsınız öğrencisi hiçbir şey yapmamasına rağmen o..ya benziyorsun diyen öğretmen duydum ben. daha fazla yorum yapmak istemiyorum ama şunu bilin ben yorumlarımda hiç bir zaman genel konuşmadım konuşmam da doğru değil çünkü. ben her hocama saygı gösteririm iyi olsun kötü olsun dersimi çalışır geçerim. ayrıca konu sahibine yaptığım bir yorumda kıskançlık gibi bir şeyin olmucağını söyledim. öğretmen öğretmenliğini öğrenci öğrenciliğini bilmeli tabiki. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ama sizde bir anda bana yorum yapmadan önce önceki yorumlarımı da okuyun yani. bunu da bu konu için yazmadım ben konu sahibinin hocasının nasıl biri olduğunu bilmiyorum. şunu da son olarak belirteyim ben 9. sınıfın sonunda ailemin tayini nedeniyle lise değiştirdim. yazdığım tüm sorunları şu anki lisemde yaşıyorum. eski okulumda tertip vardı düzen vardı şu anki okulumda sınıfımın bile camları kırık tüm kış kaloriferler yanmadı. yani bir öğrenci olarak bütün bunlardan şikayet ettiğim için özür dilerim sizden. ama siz de zaman zaman mesleki haklarınızdan ödün vermek istemiyor hatta bir çoğunuz maaşınızın ailenizi geçindirmediğini söylüyorsunuz. biz de öğrenciyiz bizim de hakkımız var. ama malesef hakkımızı arama yolumuz yok. siz derste ders anlatıyor musunuz? evet anlatıyorsunuz değil mi? ama anlatmayanlar da var..

Son düzenleme:

ben de öğretmenin kıskançlık filan yaptığını ve dedikodu olsun diye söylemediğini düşündüğümü söyledim zaten. haksızlık ediyorsunuz gerçekten şökte konuşulan bir konuyu az önceki yorumumda yazdım zaten yazdıklarımı da genellemedim. üstünüze mi alındınız anlamadım ki.

Şimdiki gençlerde bilmeliler ki; şu an ki ortamınızda laylaylom olan herşey bir gün önünüze acı veya tatlı olarak çıkacaktır.
her zaman için mesafeyi ve saygıyı herkesle korumasını öğrenmeli , bunu 1.görev olarak benimsemeli. ve "sulu şakalardan" sakınmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…