- Konu Sahibi nutellaaa1775
-
öğretmenimin derdini öğrenmiş bulunuyorum.
annemle tanışıyorlar, bir ortamda annem onu bozmuş o da böyle çıkarmaya çalışıyor sanırım sinirini. yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize, eleştirenlere de teşekkür ederim
ama annemle yaşadığı durumu bana yansıtması bence kimin olayları boşuna problem yaptığını falan gösteriyor.
sen anlatabiliyorsun derdini canım. burdaki insanların çoğu yaş olarak bizden çok çok yaşlı. hak veriyorum onlara çünkü onların zamanında böyle saçma sapan ilişkiler yoktu herkes ağırlığını bilirdi.
ablalarım arkadaşın okuduğu okul küçük. kız öğrenci bir erkekle gülüşürken görülürse anında öğretmenler bunların arasında birşey var diye konuşuyorlardır.
şöklerde çay içip öğrenci dedikodusu yapan okullarda biliyorum ben. bir abla yazmış tonlama önemlidir diye. umarım senin öğretmenin şakayla karışık söylemiştir. kıskançlık gibi bir durumun olduğunu ben de düşünmüyorum.
sen ne olursa olsun kulaklarını tıka bak zamanında canım çok yandı bir arkadaş tavsiyesi. bırak o hoca ne yaparsa yapsın
o ŞÖKlerde oturup da öğrenci dedikodusu yapan öğretmenler neredeymiş çok merak ediyorum
Sen ŞÖK'te konuşulması gereken maddeleri biliyor musun? Öğrenci hakkında konuşulur ŞÖK'te.
Ve bu kağıda dökülür. Öğrencinin nasıl dedikodusunu yaptığını düşünüyorsun?
Neler konuşmuşlar haberin var mı? Dışarıdan ne kadar kolay çamur atılıyor bu mesleğe!!!
Artık suyu çıktı bu eğitim sisteminin!!!
Öğrenci öğrenciliğini bilsin öğretmen öğretmenliğini bilir zaten!!!!
Vay be!!!
ŞÖK'lerimiz bile dile düşmüş.
Yazan arkadaş önce ŞÖK'ün ne oldugunu ögrensen daha iyi edersin.
bizim ücretli çalışan arkadaşlar 1-2 haftada bile anladılar ne kadar zor olduğunu..1 hafta da yetmez...
bir öğrenci öğretmenine güzelsin ama biraz kilosun deme cesaretini nerden buluyor? bu ortamı sağlayan öğretmen suçlu.
öğrencilere fazla yüz verirse olacağı bu, zoruna gider tabi..
Vay be!!!
ŞÖK'lerimiz bile dile düşmüş.
Yazan arkadaş önce ŞÖK'ün ne oldugunu ögrensen daha iyi edersin.
bunlar ne bilir allah aşkına ya saçmalıyorlar sadece öğretmenin işi gücü kalmamış bunların dedikodusunu yapacak onca öğrenciyle uğraşmaktan onca evrakla boğuşmaktan evde bekleyen çocuk v.sten fırsat bulacakta öğrencinin dedikodusunu yapacak.bunu sağlayan öğrenci şöke mi katılmış acaba?bunları bildiğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?