Bir Öğretmenin Öğrencinin Dedikodusunu yapması sizce doğru mu?

öğretmenin öğrencisini kıskandığına dair yazılan şeyler bana çok komik geldi:) neyini niye kıskansın,akranı mı yoksa muhatabı mı? bu konuda öğretmen de öğrenci de hadlerini fazlasıyla aşmışlar.iki taraf da seviyesini bilemediği için böyle absürt bir olay yaşanmış.

ögretmenınız arkadaşınızı övmek isterken sizi yermiş belkide farkında olmadan,
Ama bu samimiyet bana da normal gelmedi,daha lisede okuyan çocukların yeri geldiğinde dertleriyle ılgılenılebılır,ama sevgili meseleleri falan konuşmak çok gereksiz geldi bana.

aman canım ne olacak niye bu kadar taktın ki. kim ne derse desin
öğretmeninle samimiymişsiniz. arkadaşların nasıl arkandan konuşursa o da aynısını yapabilir yani

peki liselilerin sevgiliden başka ne dertleri var ki:))) tabi öğretmenlerin çok ta cıvımaması lazım ama bizde insanız bazen dozu kaçırıyoruz samimi zannedip sonra neler neler bu yüzden biz öğretmenlerin dikkat etmesi lazım..

ögretmen olması onun mukemml olması anlamına gelmez sıradan ınsanlar onlarda o yuzden kıskanmıstr nolursa olsun kadın kadını cekemez

Öğrencisini bir kadın olarak görerek onu kıskanacak bir öğretmen?
Ve onu erkek arkadaşına kötüleyecek? Amaç ne sebep ne?
Kusura bakmayın ama meslektaşlarım o kadar karaktersiz olamaz

anlatamıyorum sanırım gidip öğretmenime bakın bu benim erkek arkadaşım falan demiş değilim. ama okul küçük ve bu biliniyor. ben söylesem de biliniyor söylemesem de.

yan yana görünce öğretmenler konuşuyorlar kendi aralarında falan ne bileyim öyle işte.

burda benim yaptığım çirkin olan şey ne pardon? orda bile değildim diyorum.

ve kadının davranışının sebebi annemle olan bir atışmasıymış diyorum hala gelmiş bana davranışın çirkin diyorsunuz.

Öğretmeniniz Kaç Yaşında Bilmiyorum Ama..
Ben Olsaydım; Öğrencilerimle Böyle Gereksiz Kahve Muhabbeti Yapmazdım..
Öğrencimin Sevgilisi v.s.

Bu Yarına Açık Kapı Bırakmaktır..
Bugün Bana Çok Sevdiği Sevgilisini Anlatan Öğrencim; Yarın Arayıp Ayrıldıklarını Moralinin Çok Bozuk Olduğunu ve Benim Dersime Gelemeyeceğini Söylebilir..
İşte Buna Müsade Etmem..

Herkes Yerini ve Haddini Bilmeli..

güzelim sen bir terbiyesizlik yapmamışsın sadece incinmişsin..belliki karşılıklı samimiyetin dozu kaçmış öğretmen de insandır sonuçta hata yapabilir ama ben öğrenciyle arkadaş olan öğretmene saygı duyulmaz tarzı yorumlara da ayrıca çekememiştir tarzı yorumları da çok çirkin buluyorum...

bence sen git öğretmeninle kibarca sayıgı sınırını aşmadan ve en önemlisi hesap sorar gibi olmadan konuş... büyütme içinde de sakın.

Konu sahibi çok özür dileyerek araya girmek istiyorum. Zira siz zaten sorunuzun cevabını bulmuşsunuz.
Sadece şu kıskanma meselesine değinmeden geçemeyeceğim.
Öğretmenlerin akşama kadar öğrencilerden ibaret bir hayatı olduğu düşünülüyor sanırım.
Sınıftan, okuldan çıkınca çoğu şey orada kalır.Kaldı ki işi kıskançlığa götürecek kadar kafaya takılsın öğrenci.Peh...
Tek dert bu zaten.
Geçim, çocuk, plan, program, kurs,müdür, veli...Bunların hepsi boş, oturup öğrenci dedikodusu yapacağız.
Yav 5 dk ara var zaten...:)
Çayımı mı içeyim, öğrencinin sevgilisini mi konuşayım.:)

aa öyle demeyin lütfen,bazı bayan öğretmenler çoook güzel kız öğrencilerini kıskanıyor-muş bakarsınız bu kıskançlıktan doalyı düşük not bile verebilirler,maksat öğrencinin ayağını kaydıralım.Allah'ım mesleğimiz ne günlere kaldı,sen büyüksün!

Agizdan cikan sozlerin anlamimi tonlamada etkiler. Bazen en kotu soz dahi guzel bir tonlamayla guzel yada saka anlamina gelebilir. Siz orada degildiniz sadece size aktarildi. Belkide tatli bir tonlamayla dedi ogretmeiniz.

Arkadaslar hakli aranizda samimiyet varsa eger yanlis anlasilmalarda kacinilmazdir.

Ladyfog a kesinlikle katiliyorum ogrt. Bu kadar kucuk bir dunyasi olamaz ogrencilerinin hayatiyla ilgili konussun. Yada ben hic gormedim ve inanmak istemiyorum

Gerçekten üzücü ,
Gençlerimizin daha 15-16 yaşlarında tek düşündükleri şeyin güzellik,sevgili ve kıskançlık olması korkunç birşey.
Artık olay öyle noktalara gelmişkı,liseye makyaj yapıp gittim öğretmen beni azarladı,kesin beni kıskanıyor diyenler var.15 yaşında makyaj yapan çocuğu değil okula giderken,partiye giderken makyajlı görsem uyarırım ben.
Gençlerimiz herşeyi yaşından çok önce yaşadığı ıçın bence öğretmenlerini bile rakip görüyorlar bazen.

sen anlatabiliyorsun derdini canım. burdaki insanların çoğu yaş olarak bizden çok çok yaşlı. hak veriyorum onlara çünkü onların zamanında böyle saçma sapan ilişkiler yoktu herkes ağırlığını bilirdi.

ablalarım arkadaşın okuduğu okul küçük. kız öğrenci bir erkekle gülüşürken görülürse anında öğretmenler bunların arasında birşey var diye konuşuyorlardır.

şöklerde çay içip öğrenci dedikodusu yapan okullarda biliyorum ben. bir abla yazmış tonlama önemlidir diye. umarım senin öğretmenin şakayla karışık söylemiştir. kıskançlık gibi bir durumun olduğunu ben de düşünmüyorum.

sen ne olursa olsun kulaklarını tıka bak zamanında canım çok yandı bir arkadaş tavsiyesi. bırak o hoca ne yaparsa yapsın

bir öğretmenin sana niye garezi olsun ki!saçma yani senden başka işi gücü yok mu?çok komik geldi açıkçası.demekki güzel değilsin öyle söylemiş illa gelip yüzüne mi söylesin.

senin neyini kıskansın ayyy çok güldüm akşam akşam

yok arkadaşım konu sahibi beni kıskanıyor filan demedi burdaki muhabbet bir anda oraya gitti. konu sahibi de kendince tahlil yapıyor. yoksa yaşını başını almış kadın ne diye öğrenciyi kıskansın böyle bir şeyi düşünmek bile yanlış.

En genç öğretmen de olsa benim yaşımdadır ancak 25-26.. Yani yaşı ne kadar öğrencisine yakında olsa çok saçma geldi bana
ne saçma muhabbetler yahu.. Öğretmen öğrencisiyle sevgilin güzel çirkin muhabbeti mi yaparmışş :S
Allah'ım daha neler duyacağız, tanık olacağız
Konu başlığını okuduğumda farklı bir içerik beklemiştim cevabım da evet öğretmen öğrenci dedikodusu yapabilirdi bu arada..
Ama ben bu olayda öğretmen öğrenci mesafesi göremediğimden dedikodu kısmıyla ilgili yorumlama yapamayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…