- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi nutellaaa1775
-
ögretmenınız arkadaşınızı övmek isterken sizi yermiş belkide farkında olmadan,
Ama bu samimiyet bana da normal gelmedi,daha lisede okuyan çocukların yeri geldiğinde dertleriyle ılgılenılebılır,ama sevgili meseleleri falan konuşmak çok gereksiz geldi bana.
ögretmen olması onun mukemml olması anlamına gelmez sıradan ınsanlar onlarda o yuzden kıskanmıstr nolursa olsun kadın kadını cekemez
bir çok yorum yapılmıştır
çook ama çok çirkin...öğretmen siz mezun olmuş olsanız da öğretmeninizdir....bu kadar gereksizce laubali olunamaz asla...ama sizde değil size bu cüreti veren öğretmeninizde hata...
öğretmen sizi anlar yardımcı olur...size yol gösterir...öğretmen öğrencinin arkadaşı değildir asla da olamaz ... ben böyle bir öğretmene saygı duymam...
anlatamıyorum sanırım gidip öğretmenime bakın bu benim erkek arkadaşım falan demiş değilim. ama okul küçük ve bu biliniyor. ben söylesem de biliniyor söylemesem de.
yan yana görünce öğretmenler konuşuyorlar kendi aralarında falan ne bileyim öyle işte.
burda benim yaptığım çirkin olan şey ne pardon? orda bile değildim diyorum.
ve kadının davranışının sebebi annemle olan bir atışmasıymış diyorum hala gelmiş bana davranışın çirkin diyorsunuz.
Konu sahibi çok özür dileyerek araya girmek istiyorum. Zira siz zaten sorunuzun cevabını bulmuşsunuz.
Sadece şu kıskanma meselesine değinmeden geçemeyeceğim.
Öğretmenlerin akşama kadar öğrencilerden ibaret bir hayatı olduğu düşünülüyor sanırım.
Sınıftan, okuldan çıkınca çoğu şey orada kalır.Kaldı ki işi kıskançlığa götürecek kadar kafaya takılsın öğrenci.Peh...
Tek dert bu zaten.
Geçim, çocuk, plan, program, kurs,müdür, veli...Bunların hepsi boş, oturup öğrenci dedikodusu yapacağız.
Yav 5 dk ara var zaten...:)
Çayımı mı içeyim, öğrencinin sevgilisini mi konuşayım.:)
aa öyle demeyin lütfen,bazı bayan öğretmenler çoook güzel kız öğrencilerini kıskanıyor-muşbakarsınız bu kıskançlıktan doalyı düşük not bile verebilirler,maksat öğrencinin ayağını kaydıralım.Allah'ım mesleğimiz ne günlere kaldı,sen büyüksün!
anlatamıyorum sanırım gidip öğretmenime bakın bu benim erkek arkadaşım falan demiş değilim. ama okul küçük ve bu biliniyor. ben söylesem de biliniyor söylemesem de.
yan yana görünce öğretmenler konuşuyorlar kendi aralarında falan ne bileyim öyle işte.
burda benim yaptığım çirkin olan şey ne pardon? orda bile değildim diyorum.
ve kadının davranışının sebebi annemle olan bir atışmasıymış diyorum hala gelmiş bana davranışın çirkin diyorsunuz.
senin neyini kıskansın ayyy çok güldüm akşam akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?