Bir Öğretmenin Öğrencinin Dedikodusunu yapması sizce doğru mu?

nutellaaa1775

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
179
4
46
Diğer
merhabalar. lise öğrencisiyim, artık son zamanlar olduğu için öğretmenlerimizle arkadaş gibiyiz mesela sevgilimin olduğunu biliyorlar ben erkek arkadaşım ve öğretmenlerim konuşup espri yapabiliyoruz bu konularda.

neyse. bir bayan öğretmenimin davranışı beni sinirlendirdi. bayağı sinirlendirdi niye böyle yaptığını anlayamadım.

şişman bir arkadaşım var. bu arkdaşım erkek arkadaşım ve bu öğretmenimle oturup konuşuyorlarmış, öğretmenim senin yüzün çok güzel sen sadece biraz kilolusun demiş. erkek arkadaşım da gülmüş. öğretmen de ona dönüp sanki senin sevgilin dünya güzeli mi falan demiş, erkek arkadaşım evet gayet güzel falan diyince saçmalama ne güzeli herkes onu kırmamak için öyle diyor diyip kahkaha atmış.

burda sinirimi bozan şu. ben orda yokum, kendimi savunamam. öyle laflar etmesi hoş bişey mi? beni çirkin buluyor olabilir, ama bunu niye olmadığım bir ortamda dile getiriyor arkamdan konuşuyor?

dün de geçen seneki ingilizce öğretmenim o öğretmenin yanında ne güzel gözlerin var senin bende olacaktı bütün erkekleri peşime takardım dedi ve o öğretmenim aman bırak ne güzeli renkli bile değil koca koca gözleri var dedi.

şimdi bu kadının bana garezi mi var? varsa yeni olmuştur öncesinde aramız iyiydi, ne yaptım da oldu? diyelim ki bana kızmış, niye dış görünüşümü küçümseyerek çıkarmaya çalışıyor sinirini? nedir mantık?

sizce neden olabilr?

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama olur böyle şeyler.

Öğretmeninle sevgili muhabbetine girecek kadar yakınsan -ki olabilir- bu lafı da kaldırmaman için sebep yok.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama olur böyle şeyler.

Öğretmeninle sevgili muhabbetine girecek kadar yakınsan -ki olabilir- bu lafı da kaldırmaman için sebep yok.

gelip bana söylese sorun yok ki. olmadığım bir ortamda böyle bir lafı söylemek ne demek oluyor? canımı sıkan da bu aralar böyle davranması zaten.

öğretmenlerle bu kadar içli dışlı olma .bazı öğretmenler özellikle kadınlar öğrencileri kıskanır .benimde başıma gelirdi hep .bir kere saçımı salayım amann hepsi uyarır topla diye millet saçlarını savura savura yürür bana gelince suç olurdu .o yüzden mesafe koy .onlar ergenlik çağından çıkamamış ergenler gibi davranıyor salla .bazı kadınlar böle olur hiç bir zaman çıkamazlar o çağdan gül geç takma kafana .

sizlerle akış atmaya calısıyor yas bakımından olgunlasmıs ama beyin olarak daha ergen kalmıs bir kadın sanırım

Öğretmenler bir garip,öğrenciler bir garip...Gereksiz samimiyetin getirisi bu olmuş işte..Samimiyetin de bir sınırı olmalı..Ben şahsen öğretmenimle niye erkek arkadaşımı konuşayım ya da ne diye bilsin ? Her öğretmeni aynı kefeye koyamam elbette ama bunlardan da öğretmen olmuşsa artık birşey diyemiyorum..

gelip bana söylese sorun yok ki. olmadığım bir ortamda böyle bir lafı söylemek ne demek oluyor? canımı sıkan da bu aralar böyle davranması zaten.

Bak ben üniversitedeyim. Geçen sene bir derse gitmediğimde hocam en az 70 80 kişinin olduğu amfide "tombik gelmemiş bugün hayırdır?" diye arkadaşıma sormuş yüksek sesle. Normalde de takılır bana, "çirkin suratlı projektörün kumandasını getirsene" falan diye.

Bana gıcık olsa falan gidip sormaz, yüzüme bakmaz, yokluğumu fark etmez.

Öğretmenlerimiz de insan.

Ben takma derim yine de, yani altında bir şey arama.

Benim okul hayatım bitti ama hep öğretmenleri gözümüzde hiç hata yapmazlar herseyin en doğrusunu bilirler falan zannederiz kendimize onları ornek alır onların kariyerine cok özeniriz...tamam ama onlarında karakterleri var sonucta...her insanın karakteri farklıdır...

yalnız bu samimiyeti belirleyen ben değilim ki fen lisesindeyim 300 öğrenci var zaten herkes herkesi tanıyor, biliyor.

ve bu kadın bir kaç ay önce beni güzellik gel buraya falan diye çağırırdı şu an sanki damarıma basmaya çalışıyor ve nedenini anlayamıyorum ben.

benim lisedeki matematik öğretmenimde ben liseden çıktıktan sonra kuzenime benim için çirkin ördek yavrusu napıyo demiş. ama o erkek öğretmendi. kafaya taktım mı takmadım. çünkü gayet güzel olduğumu biliyorum

bence çok sacmalamıs öğretmenin bir öğretmen olarak böyle düşünüyorum.yani resmen seni küçük düşürmeye çalısıyor her fırsat buldugunda ..ya sevgilinden hoslanıyor diyecem ama abartmıs mı olurum acaba

Kendini geliştirememiş bir öğretmen vakası..
Hiç bulaşma derim. Sevgilini de söyle o da muhabbet kurmasın. Tabi sevgiline bana çirkin demiş vs deme.
Sevmiyorum de olsun bitsin.
Uzak durun. Moral bozmaya değmez.

Abartmayın yahu böyle şeyleri. Kadın öbür kızı erkek arkadaşına karşı koruma amacıyla söylemiş bence orada, seninle kişisel bir problemi olduğunu sanmıyorum, ayrıca ortamda bulunsan kendini nasıl savunacaktın merak ediyorum biri seni çirkin bulduğunu yüzüne söylediğinde, kocaman kız olmuşsun bak üniversiteye başlamana az birşey kalmış şurada, artık aş güzellik çirkinlikle ilgili takıntıları, kimse seni dünya güzeli bulmak zorunda değil, bırak isteyen istediğini düşünsün.

öğretmenin senin sevgilini falan biliyomuş nasıl bu kadar samimiyet kurdunuz çok tuhaf geldi ,ilişkileriniz öğretmen öğrenci ilişkisinden öteye geçmemeli bence kanka değilsiniz sonuçta

Bu tür konulara hemen atlıyorum çünkü ben de bir öğretmenim.Öğrencilerle bu tarz şeyleri konuşmak bana doğru gelmiyor.Biraz da işte böyle laubali konuşmalar geçiyorsa öğretmen-öğrenci arasında,öğrenci de haddini aşabiliyor,öğretmen de seviyesini düşürebiliyor.Öğretmen öğretmen olsun,öğrenci de öğrenci.

kendini savunmaktan kastım o değildi. en azından orada olurdum, bir şeyler derdim falan. o bir öğretmen sonuçta. bence hoş değil.

ayrıca abartmayın ne hoşlanması

bizim okulumuz böyle bir okul. fazlasıyla küçük ve 3 yıldan fazladır aynı ortamdayız tüm öğretmenler tüm öğrencilerle ilgili konularda fikir sahibi. bu benim seçimim değil yani gidip anlatmış değilim.

neyse, teşekkür ederim sizlere

Son derece laubali bir öğretmen - ogrenci iliskisi... Ogrencilerin öğretmenleri ile samimi olmak istemelerini, hatta yüz bulurlarsa sniri alabileceklerini anlarım da, bir öğretmenin bu sekilde ogrencileri ile laubali olmasını anlayamam...

öğretmenimin derdini öğrenmiş bulunuyorum.

annemle tanışıyorlar, bir ortamda annem onu bozmuş o da böyle çıkarmaya çalışıyor sanırım sinirini. yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize, eleştirenlere de teşekkür ederim

ama annemle yaşadığı durumu bana yansıtması bence kimin olayları boşuna problem yaptığını falan gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…