- Konu Sahibi nutellaaa1775
-
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama olur böyle şeyler.
Öğretmeninle sevgili muhabbetine girecek kadar yakınsan -ki olabilir- bu lafı da kaldırmaman için sebep yok.
gelip bana söylese sorun yok ki. olmadığım bir ortamda böyle bir lafı söylemek ne demek oluyor? canımı sıkan da bu aralar böyle davranması zaten.
merhabalar. lise öğrencisiyim, artık son zamanlar olduğu için öğretmenlerimizle arkadaş gibiyiz mesela sevgilimin olduğunu biliyorlar ben erkek arkadaşım ve öğretmenlerim konuşup espri yapabiliyoruz bu konularda.
neyse. bir bayan öğretmenimin davranışı beni sinirlendirdi. bayağı sinirlendirdi niye böyle yaptığını anlayamadım.
şişman bir arkadaşım var. bu arkdaşım erkek arkadaşım ve bu öğretmenimle oturup konuşuyorlarmış, öğretmenim senin yüzün çok güzel sen sadece biraz kilolusun demiş. erkek arkadaşım da gülmüş. öğretmen de ona dönüp sanki senin sevgilin dünya güzeli mi falan demiş, erkek arkadaşım evet gayet güzel falan diyince saçmalama ne güzeli herkes onu kırmamak için öyle diyor diyip kahkaha atmış.
burda sinirimi bozan şu. ben orda yokum, kendimi savunamam. öyle laflar etmesi hoş bişey mi? beni çirkin buluyor olabilir, ama bunu niye olmadığım bir ortamda dile getiriyor arkamdan konuşuyor?
dün de geçen seneki ingilizce öğretmenim o öğretmenin yanında ne güzel gözlerin var senin bende olacaktı bütün erkekleri peşime takardım dedi ve o öğretmenim aman bırak ne güzeli renkli bile değil koca koca gözleri var dedi.
şimdi bu kadının bana garezi mi var? varsa yeni olmuştur öncesinde aramız iyiydi, ne yaptım da oldu? diyelim ki bana kızmış, niye dış görünüşümü küçümseyerek çıkarmaya çalışıyor sinirini? nedir mantık?
sizce neden olabilr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?