öncelikle öğretmenimin beni güzel yada çirkin bulması değil meselem istediği gibi görür yani ki güzel olduğumu düşünmüyorum da :)
canımı sıkan bazı olaylar oldu bu öğretmenimle bana karşı tavırları aksileşti bi değişik davranmaya başladı hani insanların ses tonundan falan anlarsınız ya. öyle bir şey oldu.
zaten en son yorumu kaç sayfa önce yazmıştım yok kıskanma yok öğretmenin karakteri bozuk bunlar yanlış yorumlar hani hoş şeyler değil, koca kadın beni neden kıskansın? üstelik ben bir öğrenci olarak onunla kendimi kıyaslayamam bile. bunca senedir ablalık yaptı bize, ters davranışlarının sebebini merak etmiştim konuyu açma sebebim buydu, sizce neden olabileceğini sormak.
geçen konuştum bu öğretmenimle, annemin biz tartıştık dediğini falan da anlattım. sebep buysa bunun benimle ne ilgisi var beni çok üzdünüz falan dedim.
o da ben o arkadaşının moralini düzeltmek için dedim seni kötülemek için değil sen benim kızım sayılırsın falan dedi.
daha sonraki meseleler peki, bir hatam mı oldu falan dedim ben de. seninle ilgili değil moralim bozuktu ondandır biz de insanız dedi.
ben de konuyu kapattım. bir hata yapmışsam da demek ki düzeltmişim ki bunu söylemek yerine bana sorun yok dedi.
yada gerçekten ben büyütmüşümdür, bilmiyorum :)
haksız ve saçma yorum yapanlara görüşleri için teşekkür ederim. kendimi iyi ifade edemediğimde nasıl görüleceğimi açıkladılar. yardımcı olmaya çalışanlara da teşekkür ederim :)
konu ne olduğunu bile bilmediğim şöklere kadar gelmiş. öğretmen olan ablalarım da biraz alınmışlar sanki, özür dilerim onlardan. hiç bir öğretmene saygısızlık yapmak gibi bir niyetim yoktur. asla da olmaz.