Boşansın o zaman , kadının ömrünü çürütmesin.karşındaki adam seni beğenmiyosa da cinsel olarak çekici bulmuyosa da sevişmek zorunda mi?
Saol sedammm gel beraber olsun
Kızlar bi yere ayrılmayın bişey eklicem çok güldüm. Şu halimle güldürdü beni ama yaa . Burda bile sapık var ama o bile kiloma takılmış hemen kilo vermem lazım
bu kadar önemli mi cinsellik ayrılmayı kesinleştirecek kadar? kaza geçirseydi ya da hasta olup tamamen işlevsiz olsaydı ne olacaktı. gerçekten meraktan soruyorum. evli değilim.
2 saatlik performans sergileyeni dünya dışı varlık olarak etiketlerim valla benHem halsizim yorgunum diyor hem mastürbasyonu bile çok nadir yaptığını söylüyor hem de diyor ki koku olmasa 2 saatlik performans sergilerim hadi len ordan
Bi de kilo ver diyo sefil abazaKızlar bi yere ayrılmayın bişey eklicem çok güldüm. Şu halimle güldürdü beni ama yaa . Burda bile sapık var ama o bile kiloma takılmış hemen kilo vermem lazım
Sana gicik oluyorum ama yorumunu begeniyorum:)))))))Hem halsizim yorgunum diyor hem mastürbasyonu bile çok nadir yaptığını söylüyor hem de diyor ki koku olmasa 2 saatlik performans sergilerim hadi len ordan
şikayet ettiniz değil mi bu mesajıKızlar bi yere ayrılmayın bişey eklicem çok güldüm. Şu halimle güldürdü beni ama yaa . Burda bile sapık var ama o bile kiloma takılmış hemen kilo vermem lazım
Hayir bilmiyorum . Şikayet etmeyi şimdi bakarimşikayet ettiniz değil mi bu mesajı
E bak bu çözüm odaklı :) Yazdığım mesajı ciddiye almış, aferin oğluma. :)Ama net birisi baştan şartlarını söylüyor bir miktar kilo ver diyor
Sana gicik oluyorum ama yorumunu begeniyorum:)))))))
Kib butonu var ona tıklayın özel mesajlara da var , sapık adam!Hayir bilmiyorum . Şikayet etmeyi şimdi bakarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?