Bir Onceki Konumdan Bilirsiniz Beni..

Ciddi olarak tavsiyem cinsellige karsi bakis acin ki evliyken olsa da olur olmasa da olur ise bi jinekologa git. Sonra esim beni istemiyor diye baslik acardin burada.

Yaa bide trip atıyor . Su an da ozguvenim tavan yaptı benim. Engellleme seysini bulamadım

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-10-16-34-26.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 202
Yaa bide trip atıyor . Su an da ozguvenim tavan yaptı benim. Engellleme seysini bulamadım
He sen çok özgüvenlisin yani? Tanımadığın evli kadınlara, taciz içeren mesajlar atmak normal bir davranış mı? Buna halk dilinde sapık diyorlar evet.
Bu mesajlar bilişim suçuna girer, bence sana sapık dediler diye endişeleneceğine buna endişelen.

ya güldüm okurken. neşeniz bol olsun arkadaşlar.

ama anlamadığım şey imzayı atınca otomatik olarak hormon yüklemesi mi oluyor vücuda benim bildiğim ergenlikle birlikte başlayan bir şey cinsel istek ve insanlar yaşayış tarzlarına göre bu isteklerini gideriyorlar. yani ya partneriyle olmayı seçiyor ya evliliği bekliyor ya kendini tatmin ediyor.

ama var yani böyle bir şey. evlilikle ilgisi yok insan olmayla ilgisi var. yemek, içmek gibi doğal bir süreç. birincil ihtiyaç değil evet, yaşanmazsa öldürmez tabi ki de. yine de evliliği sona erdirebilecek bir şey tabi ki. insanlar ev arkadaşı olmak için ya da kardeş gibi yaşamak için evlenmiyorlar ki. ve böyle bir isteğin olmaması rahatsızlık belirtisi. insan aşık olduğu, sevdiği insanı arzular. istekte eksiklik olması endişelenmeyi gerektiren bir durum.

2 saatlik performans sergileyeni dünya dışı varlık olarak etiketlerim valla ben Thor musun Ares misin Apollon musun be adam
Ben burada 10 dakikaya razı gayet iyi diyen kadınlar görmüştüm bir konuda.
Öyle deme sorunlum tuhaf ama gerçek bir durum o

En son vereyimmi mail vermeyi mi yazdı hey Ya Rabbim . Konum taşınacak o yüzden ben burda fikir ediniyorum. Bir şeyleri yoluna koymaya çalışıyorum. Adam gelmiş boşver kokar mokar yok tutar mail var yersen diyor

En son vereyimmi mail vermeyi mi yazdı hey Ya Rabbim . Konum taşınacak o yüzden ben burda fikir ediniyorum. Bir şeyleri yoluna koymaya çalışıyorum. Adam gelmiş boşver kokar mokar yok tutar mail var yersen diyor
Cnm nye ugrasiyosun ya kib le sene atsinlar siteden erkek uye diye rapor dus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…