Ciddi olarak tavsiyem cinsellige karsi bakis acin ki evliyken olsa da olur olmasa da olur ise bi jinekologa git. Sonra esim beni istemiyor diye baslik acardin burada.saygı duyuyorum, arzulandığımı biliyorum önemi yok, hayati bir ehemmiyeti yok cinselliğin benim için, evliyken nişanlım bana bu şekilde iyi davranmaya devam edecekse cinsellik olmasa da gayet katlanırım bu duruma, ısrar da etmem, rahatsız da olmam gibi geliyor. başka böyle düşünen yok mu diye şaşırıyorum şu an.
Ciddi olarak tavsiyem cinsellige karsi bakis acin ki evliyken olsa da olur olmasa da olur ise bi jinekologa git. Sonra esim beni istemiyor diye baslik acardin burada.
He sen çok özgüvenlisin yani? Tanımadığın evli kadınlara, taciz içeren mesajlar atmak normal bir davranış mı? Buna halk dilinde sapık diyorlar evet.Yaa bide trip atıyor . Su an da ozguvenim tavan yaptı benim. Engellleme seysini bulamadım
Öyle deme sorunlum tuhaf ama gerçek bir durum o2 saatlik performans sergileyeni dünya dışı varlık olarak etiketlerim valla benThor musun Ares misin Apollon musun be adam
Ben burada 10 dakikaya razı gayet iyi diyen kadınlar görmüştüm bir konuda.
Engelleme yok zaten tatlm K.I.B butonu varYaa bide trip atıyor . Su an da ozguvenim tavan yaptı benim. Engellleme seysini bulamadım
Yaa bide trip atıyor . Su an da ozguvenim tavan yaptı benim. Engellleme seysini bulamadım
Yaa bide trip atıyor . Su an da ozguvenim tavan yaptı benim. Engellleme seysini bulamadım
Dimi hannaz abla hodri meydanSenin cesaretin varsa sen buraya yaz
Aa ama olur mu? Türk kızları kezbaonnnnnnn......Türk kızları kisa boylouuuuu...Kıllı...ay yemin ederim şu erkekler igrencler ya...Senin cesaretin varsa sen buraya yaz
Şu adamı kibledin mi sen?En son vereyimmi mail vermeyi mi yazdı hey Ya Rabbim . Konum taşınacak o yüzden ben burda fikir ediniyorum. Bir şeyleri yoluna koymaya çalışıyorum. Adam gelmiş boşver kokar mokar yok tutar mail var yersen diyor
Cnm nye ugrasiyosun ya kib le sene atsinlar siteden erkek uye diye rapor dusEn son vereyimmi mail vermeyi mi yazdı hey Ya Rabbim . Konum taşınacak o yüzden ben burda fikir ediniyorum. Bir şeyleri yoluna koymaya çalışıyorum. Adam gelmiş boşver kokar mokar yok tutar mail var yersen diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?