Bir önceki sorumla ilgili

• Konu Sahibi Konu Sahibi OLU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

OLU

Tek ihtiyacım birazcık SEN...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
68
21
3
23
Bir önceki soruma bağlı sevdiğim hoslandigim ama 5 ay konusmadigim çocukla ilgili sizce evine gidiyim mi? Özür dileyip ayağına kapanmak için adresine evine gidiyim mi aramızda 10 saat 15 dk var .. sizce gidiyim mi?

Bir önceki soruma bağlı sevdiğim hoslandigim ama 5 ay konusmadigim çocukla ilgili sizce evine gidiyim mi? Özür dileyip ayağına kapanmak için adresine evine gidiyim mi aramızda 10 saat 15 dk var .. sizce gidiyim mi?
Gitme ve hiç bir erkeğin bir taraflarını kaldırma .Beş aydır da görüşmüyormuşsun,o seni arayıp sormuyor .Sen onun için 10 saat 15 dk yol tepecek ve ayaklarına kapanacaksın .Değmez ,kendini küçük düşürme bu kadar .

• Beğen
Reactions: OLU
Önceki konumu göremedim ama bence uzun bir ilişki değilse tamamen güven varsa kötü sözle bitmemişse belki gidebilirsin. Ama yine de tavsiye etmem.
Önceki konumu RCA etsem okur musun bu 😔

Merhaba herkese size bir sorum olacak. Çok onemli. Manisa"da bildiğiniz en iyi cast ajans var mı? Varsa nerede ? RCA etsem söyler misiniz?

Bir kızdan aniden soğuyup çekip giden erkek pisman olur mu?
Olursa da ne zaman geri döner birgün geri döner mi?

Bir kızdan aniden soğuyup çekip giden erkek pisman olur mu?
Olursa da ne zaman geri döner birgün geri döner mi?
5 ay olmuş be yavrum, hemşerim. Adam 5 ay sensiz yaşamış. Önüne bak artık sen de.

• Üzgünüm
Birazdan 4 saat kaldı gitmeme yani 6 da Psikatriye gidicem 2 saatlik yolum var .
Sizce nasıl geçer ilk gorusme?

Sen delirdin mi???????? Bir önceki konunu biliyorum ben de mesaj yazdım hatta, inanamıyorum gerçekten sana, yaşına veriyorum... Hiç mi feyz almıyorsunuz yazılanlardan kadınlar neler yazmıştı senin konuna da. Hem çocuğun afedersin ağzına mıkmışsın şimdi yalvarayım mı diyorsun, bence de gitmelisin canım.

(Banlanmamak adına duygularımı iyi ifade edemiyorum o yüzden ironi kullanıyorum bir de sonuna canım vs ekliyorum sakinleşeyim diye)

• Beğen
Back
X