- 24 Ocak 2021
- 68
- 21
- 3
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitme ve hiç bir erkeğin bir taraflarını kaldırma .Beş aydır da görüşmüyormuşsun,o seni arayıp sormuyor .Sen onun için 10 saat 15 dk yol tepecek ve ayaklarına kapanacaksın .Değmez ,kendini küçük düşürme bu kadar .Bir önceki soruma bağlı sevdiğim hoslandigim ama 5 ay konusmadigim çocukla ilgili sizce evine gidiyim mi? Özür dileyip ayağına kapanmak için adresine evine gidiyim mi aramızda 10 saat 15 dk var .. sizce gidiyim mi?
Önceki konumu göremedim ama bence uzun bir ilişki değilse tamamen güven varsa kötü sözle bitmemişse belki gidebilirsin. Ama yine de tavsiye etmem.lightbringer Ayağına kapanmasam bile gidiyim mi?
Önceki konumu RCA etsem okur musun buÖnceki konumu göremedim ama bence uzun bir ilişki değilse tamamen güven varsa kötü sözle bitmemişse belki gidebilirsin. Ama yine de tavsiye etmem.
Okudum gitme çok istiyorsan yine başka türlü ulaş.Önceki konumu RCA etsem okur musun bu![]()
Okudum gitme çok istiyorsan yine başka türlü ulaş.
Yapmaa
Sadece sosyal medyadan veya telefonla ulaşmaya çalış. Normal konuş tavrını ölç. Ona göre istediğini söylersin.lightbringer Sence nasıl ulasiyim bana bir tavsiye verir misin? Sence neler yapıyım?
Sadece sosyal medyadan veya telefonla ulaşmaya çalış. Normal konuş tavrını ölç. Ona göre istediğini söylersin.
5 ay olmuş be yavrum, hemşerim. Adam 5 ay sensiz yaşamış. Önüne bak artık sen de.Bir kızdan aniden soğuyup çekip giden erkek pisman olur mu?
Olursa da ne zaman geri döner birgün geri döner mi?
Bir önceki soruma bağlı sevdiğim hoslandigim ama 5 ay konusmadigim çocukla ilgili sizce evine gidiyim mi? Özür dileyip ayağına kapanmak için adresine evine gidiyim mi aramızda 10 saat 15 dk var .. sizce gidiyim mi?