Bir önemim yokmuş..

Oha bide h.sonuna gelmiş doğum günün ne öküzmüş nişanlın işin zor daha çok üzülürsün üzgünüm.
İyiki doğdun bu arada

Niye bilmiyorum,çok kırıldım bu duruma.Konuştukça kendini haklı çıkarmak gibi bi amacı varmış gibi hissettim bu yüzden susmayı tercih ettim bende.Çok teşekkür ederim bu arada :)
Kırılman çok normal canım. Erkeklere kısa ve net cümleler kurmak gerekiyor,gercekten onlarin beyin düz çalışıyor
Kendisini hakli çıkarmaya tabiki çalışacak kenside anladi yaptiginin yanlış oldugunu ama işte erkek kafasi geri vites yapamiyor

Ya bir de bunu görüp, sadece böyle demesi fe çok sinir bozucı. Ara bi özür dile unutmuşum de gönlünü almaya çalışsın. Bu nedir yani

Çok teşekkür ederim
Ona gösterdiğim inceliği o bana göstermiyormuş bunu anladım :)
Bazen biraz odun oluyorlar. Sen de onun doğum gününü vs kutlamazsın bundan sonra.
Eşim de geçen sene kutlamadı doğum günümü. Yani küstük aslında, sadece mesaj attı. 2 ay sonra onun doğum günüydü bende onunkini kutlamadım. Akşam bana dedi hani kırıldım, herkes kutladı bi sen kutlamadın filan. Bende neden kutlamadığımı belirtip yine kutlamadım. Ertesi gün bana 21 tane gül almış gelmişti. Her yaşım için bir tane.. Yani 2 ay sonra da olsa telafi etmişti. Doğum günümde alsa o çiçekler öyle mutlu etmezdi beni.
Eğer yarın telafi ederse affet yoksa unutma bunu mutlaka ileride bir gün intikamını almak için yaz bir kenara

Kesinlikle.. İşte demek istediğim bu. Anneler gününü tvden sağdan soldan görüp sanki özel günleri çok önemsermiş gibi, anne olmayan bir kadının anneler gününü kutluyorsun ama gerçekten önemli olan bir günü özel bir günü kutlamıyorsun. Çok bencilce.
Ben çok önemserim böyle günleri..

Fave book vs. Kullanıyor musun? O bile hatırlatıyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…