- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
Sürekli evime gelip giden bir insan,ve evime 10 dakika uzaklıkta gün boyu arkadaşlarıyla beraberdi.Gelip yüz yüze bile kutlamadı.Mesaj dahi atmadı.yüzyüze kutlamak istemiş olabilir mi
Çok teşekkür ederimİyiki doğdun canım.Bende çok onemserim.Lütfen deger gormedınız yerde durmayın.
Oha bide h.sonuna gelmiş doğum günün ne öküzmüş nişanlın işin zor daha çok üzülürsün üzgünüm.Sonuç:
Kutlamadı arkadaşlar.
Akşam kız arkadaşlarım sürpriz yaptı.Saat 11:30 gibi paylaştım onu whatsapptan,onu görüp “Doğum günün kutlu olsun Canım” demiş.Bende “yazma bana lütfen”dedim.Unutmuşum falan diyo açmadım bile mesajlarını.
Ay ben de çok önemserim ve çok kırılırım ya. Doğum günün kutlu olsun mutlu ol hep:)Sürekli evime gelip giden bir insan,ve evime 10 dakika uzaklıkta gün boyu arkadaşlarıyla beraberdi.Gelip yüz yüze bile kutlamadı.Mesaj dahi atmadı.
Kırılman çok normal canım. Erkeklere kısa ve net cümleler kurmak gerekiyor,gercekten onlarin beyin düz çalışıyorNiye bilmiyorum,çok kırıldım bu duruma.Konuştukça kendini haklı çıkarmak gibi bi amacı varmış gibi hissettim bu yüzden susmayı tercih ettim bende.Çok teşekkür ederim bu arada :)
Nişanlının Sürpriz yaptığına dair güzel cümlelerini aradı gözlerim.Çok teşekkür ederim
Ya bir de bunu görüp, sadece böyle demesi fe çok sinir bozucı. Ara bi özür dile unutmuşum de gönlünü almaya çalışsın. Bu nedir yaniSonuç:
Kutlamadı arkadaşlar.
Akşam kız arkadaşlarım sürpriz yaptı.Saat 11:30 gibi paylaştım onu whatsapptan,onu görüp “Doğum günün kutlu olsun Canım” demiş.Bende “yazma bana lütfen”dedim.Unutmuşum falan diyo açmadım bile mesajlarını.
Bazen biraz odun oluyorlar. Sen de onun doğum gününü vs kutlamazsın bundan sonra.Çok teşekkür ederim
Ona gösterdiğim inceliği o bana göstermiyormuş bunu anladım :)
Çok teşekkür ederim.Gerçekten öküzmüşOha bide h.sonuna gelmiş doğum günün ne öküzmüş nişanlın işin zor daha çok üzülürsün üzgünüm.
İyiki doğdun bu arada
Kesinlikle.. İşte demek istediğim bu. Anneler gününü tvden sağdan soldan görüp sanki özel günleri çok önemsermiş gibi, anne olmayan bir kadının anneler gününü kutluyorsun ama gerçekten önemli olan bir günü özel bir günü kutlamıyorsun. Çok bencilce.Ama bu kız anne değil, öyle bir şey de var. :) Yani gelecekteki anneler gününü kutlayacak kadar düşünceli diyebileceğimiz bir adam doğum gününü nasıl unutur? Evlilik yıldönümünü unutsun hadi (o bile kötü de) doğum günü bireysel bir şey; değer verdiğin kişilerin doğum günlerini hatırlarsın dediğin gibi.
Teşekkür ederimMutlu yıllar
Çok teşekkürlerAy ben de çok önemserim ve çok kırılırım ya. Doğum günün kutlu olsun mutlu ol hep:)
Fave book vs. Kullanıyor musun? O bile hatırlatıyordaSonuç:
Kutlamadı arkadaşlar.
MalesefNişanlının Sürpriz yaptığına dair güzel cümlelerini aradı gözlerim.
Bu arada mutlu yıllar
Zoruma giden de o.Ya bir de bunu görüp, sadece böyle demesi fe çok sinir bozucı. Ara bi özür dile unutmuşum de gönlünü almaya çalışsın. Bu nedir yani
Aramadı mı ben anlamadım. Mesajla mı özür diliyor.Zoruma giden de o.
Hata yapmışsın bari insan gibi düzelt.
Hata olarak bile görmüyor.Kup kuru bir özürle düzelteceğini sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?