okuyorum bende , yanımda taşıyıpMadem dua dan sonra rahatladin ve her dışarıya çıktığında kötü oluyosun neden her kötü hissettiginde dua okumuyosun? Dua sadece manevi yuksek teyzelerin okuduğu bir sey değil insan kendi kendine dr okuyabilir
Nasıl yaniYılddızın düşük demek
Evet bunu ben de elbette biliyorum lakin yazdığım gibi ilaç kullandım 1 yıla yakın sürekli gittim geldim , bi iyileşme belirtisi göremedimOncelikle durumunuz psikolojik. Hepimiz dua ederiz ama dua etmeyince midemiz bulanip nazara gelmeyiz. Kendinizi bu duruma sartlamissiniz.
Yemek yemeyince midede problem olur, sorun midenizde degilse psikolojik oldugu kesin.
Cabuk nazara geliyosunuz demekNasıl yani
Ve dua etmediğim için midem bulanıyor demedim . Böyle olduktan sonra biraz toparladım . Buna şartlandırmadım elbetteOncelikle durumunuz psikolojik. Hepimiz dua ederiz ama dua etmeyince midemiz bulanip nazara gelmeyiz. Kendinizi bu duruma sartlamissiniz.
Yemek yemeyince midede problem olur, sorun midenizde degilse psikolojik oldugu kesin.
Evet bunu ben de elbette biliyorum lakin yazdığım gibi ilaç kullandım 1 yıla yakın sürekli gittim geldim , bi iyileşme belirtisi göremedim
Teşekkür ederim, 2 doktor değiştirdim ilaçlar beni yormaktan başka bi işe hiç yaramadı doktorlar da . Herşey leDemek ki dogru teshis ve dogru ilac kullanmadiniz. Doktorunuzu degistirebilirsiniz. Inanciniz kisminda sizi yadirgamiyorum yanlis anlamayin ben de inancli bir insanim ama dua ve tip birbirinden farkli seyler.
Size nerede cevap vermedimSİ bana cevap vermediniz ama ben cevabı diğer sorularınızda buldum :))
Çok güzelim, herkes peşimde koşuyor diyerek kendinize nazar ediyorsunuz galiba. Sokağa çıktığınızda karşılaştığınız herkes haset değil yani. Kendini begenmislik sendromuaynaya az bakın bir de Dr unuzu ya da ilacinizi değiştirin. Geçmiş olsun...
Midemle alakalı değil teşekkür ederimHeyecanlanıp sevindiğinizde midenizin bulanması normal banada oluyor. Dua edin tabi bu çok güzel birşey kendinizi öyle huzurlu ve güvende hissedebilirsiniz ama hala devam ediyorsa şikayetleriniz bana nazar değiyor deyip geçmeyin psikolojikte olabilir, midenizde bir rahatsızlıkta olabilir geçmiyorsa araştırma hastanesine gidin orda daha detaylı bakabilirler.
Kız derdini anlatmış,Sİ bana cevap vermediniz ama ben cevabı diğer sorularınızda buldum :))
Çok güzelim, herkes peşimde koşuyor diyerek kendinize nazar ediyorsunuz galiba. Sokağa çıktığınızda karşılaştığınız herkes haset değil yani. Kendini begenmislik sendromuaynaya az bakın bir de Dr unuzu ya da ilacinizi değiştirin. Geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?