Bir Öneri lütfen

dilbergoz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
105
86
18
Merhaba herkese ,öncelikle bu dediklerim ve anlatacaklarım size çok saçma ve garip gelebilir lakin 2 yıldır bu dertten çok muzdaribim ve artık çok çaresizim .

Derdim şu ki arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce çok çok üzüldüğüm bir olay yaşadım. yemeden içmeden kesildim 8 kilo verdim ve aç olmama rağmen yemek yiyemiyordum. Ağzıma bişey koyduğum an kusmaya başlıyorum. Bu böyle olmaz diyip bir doktora danıştık herşey normal olunca beni psikoloğa yönlendirdiler ilaç kullandım ama hiçbir faydasını göremedim . Yavaş yavaş üzüldüğüm oolayın üzerine zaman geçince düzenli yemeye başladım ama bu sefer dışarıda insanların içinde yiyemiyor midem bulanıyordu. Başkasının evinde yemek yemeye başlasam soluğu tuvalette alıyorum . Ailemin gözleri önünde erimeye başlamıştım. Randevularıma aksatmadan gidiyorum , ama ilaç falan işe asla yaramıyordu . Anneannem böyle olmaz bu diyip beni manevi yönü kuvvetli bir kadının yanına götürdü . Bana üzerimde çok fazla göz olduğunu bu hale insanların kötü bakışları Hasetleri getirdiğini söyledi. Biraz dua edip bizi yolladı sürekli evden çıkmadan ayetel Kursi kendime okumamı ve yanımda taşımamı söyledi. O süreden sonra çok rahatladım kusmam falan kalmadı yemek yiyor kilo almaya başladım . Ama her dışarıya çıktıktan sonra eve çok büyük baş ağrılarıyla dönüyorum , ayağa kalkacak mecalim olmuyor , birşeye heyecanlanmıyayım sevinmeyeyim hemen mide bulantım başlıyor . Artık ne yapacağımı şaşırdım hayatımı etkiliyor bu dert , çok dua ettim artık bu sürekli mide bulantısından kusmamdan kurtulayım diye çok çaresizim bir öneriniz ya da benzet durumlar yaşayan var mı ?

Madem dua dan sonra rahatladin ve her dışarıya çıktığında kötü oluyosun neden her kötü hissettiginde dua okumuyosun? Dua sadece manevi yuksek teyzelerin okuduğu bir sey değil insan kendi kendine dr okuyabilir

Madem dua dan sonra rahatladin ve her dışarıya çıktığında kötü oluyosun neden her kötü hissettiginde dua okumuyosun? Dua sadece manevi yuksek teyzelerin okuduğu bir sey değil insan kendi kendine dr okuyabilir
okuyorum bende , yanımda taşıyıp

Bende sizin gibiyim ağzıma yemek koyarım okadar aç olmama rağmen tiksinirim ama bu şundan kaynaklanıyor tam terimi bilmiyorum ama bu midede şu toplanması gibi birsey mideye degince bile acir fazla yürüyünce ağrir ben hep böyleyim

Oncelikle durumunuz psikolojik. Hepimiz dua ederiz ama dua etmeyince midemiz bulanip nazara gelmeyiz. Kendinizi bu duruma sartlamissiniz.
Yemek yemeyince midede problem olur, sorun midenizde degilse psikolojik oldugu kesin.

Oncelikle durumunuz psikolojik. Hepimiz dua ederiz ama dua etmeyince midemiz bulanip nazara gelmeyiz. Kendinizi bu duruma sartlamissiniz.
Yemek yemeyince midede problem olur, sorun midenizde degilse psikolojik oldugu kesin.
Evet bunu ben de elbette biliyorum lakin yazdığım gibi ilaç kullandım 1 yıla yakın sürekli gittim geldim , bi iyileşme belirtisi göremedim

Ve dua etmediğim için midem bulanıyor demedim . Böyle olduktan sonra biraz toparladım . Buna şartlandırmadım elbette

Evet bunu ben de elbette biliyorum lakin yazdığım gibi ilaç kullandım 1 yıla yakın sürekli gittim geldim , bi iyileşme belirtisi göremedim

Demek ki dogru teshis ve dogru ilac kullanmadiniz. Doktorunuzu degistirebilirsiniz. Inanciniz kisminda sizi yadirgamiyorum yanlis anlamayin ben de inancli bir insanim ama dua ve tip birbirinden farkli seyler.

Sİ bana cevap vermediniz ama ben cevabı diğer sorularınızda buldum :))

Çok güzelim, herkes peşimde koşuyor diyerek kendinize nazar ediyorsunuz galiba. Sokağa çıktığınızda karşılaştığınız herkes haset değil yani. Kendini begenmislik sendromu aynaya az bakın bir de Dr unuzu ya da ilacinizi değiştirin. Geçmiş olsun...

Heyecanlanıp sevindiğinizde midenizin bulanması normal banada oluyor. Dua edin tabi bu çok güzel birşey kendinizi öyle huzurlu ve güvende hissedebilirsiniz ama hala devam ediyorsa şikayetleriniz bana nazar değiyor deyip geçmeyin psikolojikte olabilir, midenizde bir rahatsızlıkta olabilir geçmiyorsa araştırma hastanesine gidin orda daha detaylı bakabilirler.

Demek ki dogru teshis ve dogru ilac kullanmadiniz. Doktorunuzu degistirebilirsiniz. Inanciniz kisminda sizi yadirgamiyorum yanlis anlamayin ben de inancli bir insanim ama dua ve tip birbirinden farkli seyler.
Teşekkür ederim, 2 doktor değiştirdim ilaçlar beni yormaktan başka bi işe hiç yaramadı doktorlar da . Herşey le
Size nerede cevap vermedim

Valla nazar konusuna inanmıyorum da. Bende de böyle bir yeme problemi var. 4 yıldır 46 kiloyum yemek yerken midem.bulanıyor bu anlattıkların oluyor. Hiç bir rahatsizligim da yok.

Allah yardımcımız olsun.

Midemle alakalı değil teşekkür ederim bu benden kaynaklı psikolojik

Bende aynılarını yaşadım. Manevi yönü yüksek hocalara görünmeye devam edin. Nazar gerçekten kötü bir şey. Ben uyku bile uyuyamıyordum. Çok şükür artık iyiyim.

Kız derdini anlatmış,
Nerden ne çıkarmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…