Bir öyle bir böyle kayınvalidem

Sevgiperisi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
428
56
48
Bir gün iyi oluyir iki gün sonra ne oluyor anlamiyirsun soğuk davranıyor oğlu benimle fazla ilgilense yalnızım diyor ne alaka diyorum öyle diyor kendi kendine trip atıyor huzursuz oluyor kızı da öyle aramam islerim vardır neden aramadin der benimle aynı durumu yaşayan var mı

Umursama ...

Bunu sadece evliler anlar. Neden aramıyorsun lafı kadar irrite edici çok nadir laf vardır. Ne yapacaksın arayınca. Arayacaksın diyeceksin ki ahhh aradım, torunu serin sulara koy. Üstünlük çabası bu. Mesafeli davran. Laf yetiştirme onlara.

Sizce oturduğum yerden taşınıp kayınvalideme uzak bir yere taşınmak daha mı iyi olur

Bir oyle bir boyle

Harika tanim olmus, kendi kayinvalidem icin kullanayim bundan sonra.

Kelin kendi ilaci olsa basina surermis diyip kacayim. Ben baya uzagim ama, o yuzden tasinma fikrinize destek verebilirim.

Kaynanami en son bayramda gördüm aramiz çok degil mesafe olarak kırk yılda bir ararım o arar arda hiçte trip atmam atmazda ama mesafeyi iyi koyacaksın yoksa tepene çıkar

Benimki de öyledir ama niye umursayayım ki kendi oğlu var o ilgilensin. Telefonla aramam bile hatta bana laf eder sanki beni çok mu özlüyo? Oğlu da ben de kimseyi aramayız özleyen bizi arasın deriz

Neden aramıyosun diyorsa çünkü canım öyle istedi her gun her gun ne konusacagiz deyin gecin. Kimse istemediği birini aramak sormak zorunda degilz. Laftan anlamayan insanla mesafe güzeldir

Uzun uzadıya telefon konuşmalarından hazzetmiyorum kv demez de oldu ki dedi. Kendi annemle bile telefon konuşmasını kısa tutan birinden arayıp ne konuşmasını beklersin derim

Benimki de öyledir ama niye umursayayım ki kendi oğlu var o ilgilensin. Telefonla aramam bile hatta bana laf eder sanki beni çok mu özlüyo? Oğlu da ben de kimseyi aramayız özleyen bizi arasın deriz
Aramadigimda gitmedigimde onlarla gezmedigimde sanki kötü bir şey yapmışım gibi düşünüyorlar kendi oğlunun düşüncesi onlardan zıt olsa kız dedirtiyor sana oluyir

uzaksaniz farkli illerdeyseniz.ne soguk ol ne samimi.cokta dediklerini umursama .tartismayada girme .salaga yat iyiyi guzeli oyna .bi sure sonra zaten onlar senle ugrasmak istemezler bu kiz bizi sallamaz diye.yakin oturuyorsanizda bilemiyorum tecrubem yok o konuda.

Kıskanç kayınvalide İste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…