- 7 Ocak 2022
- 428
- 56
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Umursama ...Bir gün iyi oluyir iki gün sonra ne oluyor anlamiyirsun soğuk davranıyor oğlu benimle fazla ilgilense yalnızım diyor ne alaka diyorum öyle diyor kendi kendine trip atıyor huzursuz oluyor kızı da öyle aramam islerim vardır neden aramadin der benimle aynı durumu yaşayan var mı
Sizce oturduğum yerden taşınıp kayınvalideme uzak bir yere taşınmak daha mı iyi olurBunu sadece evliler anlar. Neden aramıyorsun lafı kadar irrite edici çok nadir laf vardır. Ne yapacaksın arayınca. Arayacaksın diyeceksin ki ahhh aradım, torunu serin sulara koy. Üstünlük çabası bu. Mesafeli davran. Laf yetiştirme onlara.
İmkanın varsa evet. Ama onlardan kaçıyor gibi değil başka mazaretvuydurunSizce oturduğum yerden taşınıp kayınvalideme uzak bir yere taşınmak daha mı iyi olur
Ben de yani her gün aramak gitmek zorunda değilim di mi kayınvalideme görümcemeUzun uzadıya telefon konuşmalarından hazzetmiyorum kv demez de oldu ki dedi. Kendi annemle bile telefon konuşmasını kısa tutan birinden arayıp ne konuşmasını beklersin derim
Aramadigimda gitmedigimde onlarla gezmedigimde sanki kötü bir şey yapmışım gibi düşünüyorlar kendi oğlunun düşüncesi onlardan zıt olsa kız dedirtiyor sana oluyirBenimki de öyledir ama niye umursayayım ki kendi oğlu var o ilgilensin. Telefonla aramam bile hatta bana laf eder sanki beni çok mu özlüyo? Oğlu da ben de kimseyi aramayız özleyen bizi arasın deriz
Eşiniz bu duruma tepki veriyor mu yoksa bosver mi diyorKaynanami en son bayramda gördüm aramiz çok degil mesafe olarak kırk yılda bir ararım o arar arda hiçte trip atmam atmazda ama mesafeyi iyi koyacaksın yoksa tepene çıkar
uzaksaniz farkli illerdeyseniz.ne soguk ol ne samimi.cokta dediklerini umursama .tartismayada girme .salaga yat iyiyi guzeli oyna .bi sure sonra zaten onlar senle ugrasmak istemezler bu kiz bizi sallamaz diye.yakin oturuyorsanizda bilemiyorum tecrubem yok o konuda.Bir gün iyi oluyir iki gün sonra ne oluyor anlamiyirsun soğuk davranıyor oğlu benimle fazla ilgilense yalnızım diyor ne alaka diyorum öyle diyor kendi kendine trip atıyor huzursuz oluyor kızı da öyle aramam islerim vardır neden aramadin der benimle aynı durumu yaşayan var mı
Kendide aramaz birşeyde demiyor bazen ben diyorum anneni ara diye ne arayacam diyor ben arıyorumEşiniz bu duruma tepki veriyor mu yoksa bosver mi diyor
Kıskanç kayınvalide İste.Bir gün iyi oluyir iki gün sonra ne oluyor anlamiyirsun soğuk davranıyor oğlu benimle fazla ilgilense yalnızım diyor ne alaka diyorum öyle diyor kendi kendine trip atıyor huzursuz oluyor kızı da öyle aramam islerim vardır neden aramadin der benimle aynı durumu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?