bir oyuncuya aşık oldum :(

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
kızlar uzun zamandır imkansız bir aşka daha doğrusu derde düşmüşüm ki çözümü bulamıyorum
bir oyuncuya gönlümü kaptırdım
ama o beni istemiyor çevresinde o kadar güzel kadınlar var ki... beni beğenmiyor istemiyor ama ümit de vermeyi ihmal etmiyor bir keresinde gel desem gelirsin benimle olursun dedi
çok mutsuzum bana bir yol gösterin unutmak istiyorum

Ne demek gel desem gelirsin çokta kendini beğenmiş biri senin onu sevmen ona köle olacağın anlamına gelmez neden bu fırsatı ona verip kendini ezdiriyorsun

inanın karşılıksız sevgi kadar kötü bir şey yokmuş kendime söz veriyorum tv bakmayacağım nette bakmayacağım diye sadece bir süre iyi gidiyor sonra karşıma çıkıyor yakın oturuyoruz bütün acılarımı unutuyorum sanki o an

Bende üniversite zamanımda şu anda yıldızı çok parlayan birine aşık olmuştum.Gittim konuştum arkadaş oldum ama maalesef çevresinde bin türlü kız var.Hatta sevgili olmaya ramak kalmıştı kiii şöhreti arttıkça Sonunda beni gözü görmez oldu bende bir daha gitmedim yanına..Bi kaç kere beni sormuş neden yanıma gelmiyr artık demiş.Hiç gitmedim sonra oda aramadı zaten...Onlardan arkadaş,sevgili olmazzzz hayatları çok farklı...

evet aynen hic bir şekilde olmaz bunu kendime cok itiraf ettim nasil bir dunyaysa artik boyle ego olamaz

Bi dakka bi dakka!? Gel dediğimde gel ?

Resmen bi kere yatarız kullanırım seni azcık o kadar demiş bu nasıl saygısızlık! Yemişim onun oyunculuğunu be önce insan olsun insan adam olmayı da geçtim bak nasıl sinirlendimm!!

kizlar benim istegim onun adini burda anmak degil kendi adima çözümler istiyorum hem onunda bi izleyicisi sevenler i var haksizlik olmasin

O ne öyle ?
Gel dediğinde geleceksin , git dediğinde gidecek misin..

Gönlü olsaydı,olurdu.
Ama olmamış,hakkınızda hayırlısı olsun..

Belkide duyduğunuz aşk değil, hayranlıktır.Geçici bir hevestir.
Unutur gidersiniz..

hani ben onun aşkindan körüm ya o olalim deyince olurmuşum öyle soyledi

Şaka mısınız ? Adam sizi "kuklası" olarak görmüş. "Gel desem gelirsin benimle olursun" diyen adama karşı hala aşığım bilmem ne diye ağlıyorsunuz. Siz bu şahsı silip atmazsanız bir sonraki başlığınız "ümit verdi gel dedi gittim sonra terk etti" olur.
Kendinizi nasıl böyle pozisyonlara sokuyorsunuz? Nasıl bu şekilde konuşmasına müsade ediyorsunuz ? Sizinle bu şekilde çirkin konuşan bir adamı nasıl adam yerine koyuyorsunuz. Bu kişi ünlü olsun olmasın fark etmez. Biraz kendinize saygınız olsun.
Kati suretle bu şahıstan uzak durmanızda fayda var. Acaba demeyin aklınızdan çıkartın bence. Bu adam en fazla sizi kullanır sevgisini vermez...

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallah öyledir gururumu çok kirdi çünkü. işine gelince ariyordu bir gün goruselim dedi bende ayarlarsam bir gün olabilir dedim oda oyle dedi bende ne demek istedigine dikkat et dedim hattımı kırdım attım

çok haklısınız zaten o laftan sonra hattimi degiştirdim ben sadece karşılaşıyoruz artik o kadar ben zaten nasil unuturum diyorum ona gitmek gibi bi durum asla olamaz

bu tip insanların beyınlerı bıraz tuhaf calisiyor....simarık ve bencil oluyorlar...gel desem gelirsin demesinden belli...ve mutluluk sakin arama eger ayni karaktere sahip degilsen...

Bu tür durumların bir çıkar yolu yoktur. Bahsi geçen kişiyle tanışıyorsanız ve size gerçekten sarfettiği öyle bir cümle varsa ortada. Bu zaten, başlıbaşına karşı tarafa olan hisleri köreltmeliydi, ama olmamış anlaşılan.

Bu konularla psikologların kapısını çalan çok oluyor, ailesinin kolundan tutup getirdiği de. Tabi ailesinin kolundan tutup getirdikleri genelde, çocuk/ergenler oluyor. Malumunuz, bu arkadaşlarımızın en büyük aşkı şu sıralar Justin Bieber ve bu karşılığı imkansız olan aşka tutulan, içinden çıkılmaz bir bunalıma sürüklenen çok kişi var. Ağlamalar, sızlanmalar. "Olmaz o benim olacak!"lar...

Bu durumdan kurtulmanızın tek yolu zaman, ne tv'ye bakmamak ne de bilgisayarınızda onu aratmamak çözüm. Aksine, bunu yapmak aklınıza gelip, kendinizi geri çektiğiniz her an daha fazla ihtiras dolar yüreğiniz.

Kişiyi tanıyor oluşunuz, kötü. Ondan elinizden geldiğince fiilen uzak olmaya bakın. Ne kadar çok yakınında yöresinde olursanız durum içinden daha çıkılmaz bir hal alır. Zira, bu bilgisayarda onu aratmak ya da tv'de görüp aşkının pekişmesinden çok farklı bir durum. Bu kişi platonik aşk beslenen herhangi bir tanıdık da olabilirdi.

Onu unutmaya ne kadar çalışırsanız, o kadar içine hapsolursunuz aşkın. Aşk böyle bir şeydir, çıkar tek yolu zamandır. Bu zaman bir yılda olur, 10 günde. Yeter ki, bu karşılıksız aşkı bilinçli yaşayın, yakıp yıkmayın, hayatı kendinize ve çevrenizdekilere zehir etmeyin.

Unutmamalısınız ki, hiçbir aşk sonsuz bir döngüyle yoğrulmamıştır. İlerde bugünlerinizi gülerek anımsayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…