- Konu Sahibi mavi_pirenses
-
kızlar uzun zamandır imkansız bir aşka daha doğrusu derde düşmüşüm ki çözümü bulamıyorum
bir oyuncuya gönlümü kaptırdım
ama o beni istemiyor çevresinde o kadar güzel kadınlar var ki... beni beğenmiyor istemiyor ama ümit de vermeyi ihmal etmiyor bir keresinde gel desem gelirsin benimle olursun dedi
çok mutsuzum bana bir yol gösterin unutmak istiyorum
kim olduğunu merak ederiz biz ama
Bende üniversite zamanımda şu anda yıldızı çok parlayan birine aşık olmuştum.Gittim konuştum arkadaş oldum ama maalesef çevresinde bin türlü kız var.Hatta sevgili olmaya ramak kalmıştı kiii şöhreti arttıkça Sonunda beni gözü görmez oldu bende bir daha gitmedim yanına..Bi kaç kere beni sormuş neden yanıma gelmiyr artık demiş.Hiç gitmedim sonra oda aramadı zaten...Onlardan arkadaş,sevgili olmazzzz hayatları çok farklı...
Bi dakka bi dakka!? Gel dediğimde gel ?
Resmen bi kere yatarız kullanırım seni azcık o kadar demiş bu nasıl saygısızlık! Yemişim onun oyunculuğunu be önce insan olsun insan adam olmayı da geçtim bak nasıl sinirlendimm!!
kızlar uzun zamandır imkansız bir aşka daha doğrusu derde düşmüşüm ki çözümü bulamıyorum
ama o beni istemiyor çevresinde o kadar güzel kadınlar var ki... beni beğenmiyor istemiyor ama ümit de vermeyi ihmal etmiyor bir keresinde gel desem gelirsin benimle olursun dedi
O ne öyle ?
Gel dediğinde geleceksin , git dediğinde gidecek misin..
Gönlü olsaydı,olurdu.
Ama olmamış,hakkınızda hayırlısı olsun..
Belkide duyduğunuz aşk değil, hayranlıktır.Geçici bir hevestir.
Unutur gidersiniz..
nerde ne şekilde diyalog kurdunuz merak ettim.
Şaka mısınız ? Adam sizi "kuklası" olarak görmüş. "Gel desem gelirsin benimle olursun" diyen adama karşı hala aşığım bilmem ne diye ağlıyorsunuz. Siz bu şahsı silip atmazsanız bir sonraki başlığınız "ümit verdi gel dedi gittim sonra terk etti" olur.
Kendinizi nasıl böyle pozisyonlara sokuyorsunuz? Nasıl bu şekilde konuşmasına müsade ediyorsunuz ? Sizinle bu şekilde çirkin konuşan bir adamı nasıl adam yerine koyuyorsunuz. Bu kişi ünlü olsun olmasın fark etmez. Biraz kendinize saygınız olsun.
Kati suretle bu şahıstan uzak durmanızda fayda var. Acaba demeyin aklınızdan çıkartın bence. Bu adam en fazla sizi kullanır sevgisini vermez...
inşallah öyledir gururumu çok kirdi çünkü. işine gelince ariyordu bir gün goruselim dedi bende ayarlarsam bir gün olabilir dedim oda oyle dedi bende ne demek istedigine dikkat et dedim hattımı kırdım attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?