- Konu Sahibi mavi_pirenses
-
ayni semtteyiz onun ablasi ile benim ablam üniversite den arkadaslar gelip gidiyorlar annesinide taniyoruz babasinida cok iyi insanlar
tarante teşekkür ederim yorumuzda bir ima var sanki Şayet boyle bir sey varsa demissiniz ben zaten onu ailesi vasitasiyla tanidim 15 yasinda burada senaryo ureten biri degilim yinede keske bir ergenin justin hayranligi olsaydi buyuyunce gecerdi :) zira yas 25e gidiyor
Kim ki bu ya? :44:
Söylesen nlur sanki. Çok merak ettik
inanın karşılıksız sevgi kadar kötü bir şey yokmuşkendime söz veriyorum tv bakmayacağım nette bakmayacağım diye sadece bir süre iyi gidiyor sonra karşıma çıkıyor yakın oturuyoruz bütün acılarımı unutuyorum sanki o an
Bende üniversite zamanımda şu anda yıldızı çok parlayan birine aşık olmuştum.Gittim konuştum arkadaş oldum ama maalesef çevresinde bin türlü kız var.Hatta sevgili olmaya ramak kalmıştı kiii şöhreti arttıkça Sonunda beni gözü görmez oldu bende bir daha gitmedim yanına..Bi kaç kere beni sormuş neden yanıma gelmiyr artık demiş.Hiç gitmedim sonra oda aramadı zaten...Onlardan arkadaş,sevgili olmazzzz hayatları çok farklı...
Bence yazmamalı , adam onu dava bile edebilir .
Adımı karalıyor iftira atıyor diyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?