bir oyuncuya aşık oldum :(

tarante teşekkür ederim yorumuzda bir ima var sanki Şayet boyle bir sey varsa demissiniz ben zaten onu ailesi vasitasiyla tanidim 15 yasinda burada senaryo ureten biri degilim yinede keske bir ergenin justin hayranligi olsaydi buyuyunce gecerdi :) zira yas 25e gidiyor

ayni semtteyiz onun ablasi ile benim ablam üniversite den arkadaslar gelip gidiyorlar annesinide taniyoruz babasinida cok iyi insanlar

ailesi iyi insanlar olabilir,aynı yaşam standartında yaşıyor da olabilirsiniz, ama çocuk artık başka bir dünyaya adım atmış ve ne yazık ki çok insan o şaaşalı atmosfere girdikten sonra bambaşka birine dönüşüyor. bence kendine daha uygun daha sevecen bir insanla çok daha mutlu olursun..

bende bir şarkıcıya aşıktım hemde ergenlikte fln değil, ünvdeydim. 7-8 yıl sürdü bu tutku, en sonunda görüştük.. sanki ben onu yıllardır seviyorum tamam ama o da beni bekliyor gibiydi.

sen gerçek misinler, elimden tutmalar, gözlerime bakıp övgüler, iltifatlar..

tabi ben bu kadar ilgiyi görünce bi yerlerim kalktı DD annemle birlikteydim görüştüğümüzde, hadi gidelim artık fln dedim anneme D türk filmi gibiydi ayrılışımız, o kapıdan içeri giremez ben merdivenden inemem fln :)) buluşmamız apayrı bi hikayeydi zaten..:) çoook güzeldi, rüya gibiydi.. ama sonra ne oldu bi daha aramadı gerçi hakkını yiyemem, benim okumamdaki en büyük sebeptir kendisi, ben okuyup çok para kazanıp onun peşinden konser konser gezecektim, hey gidi günler :))

velhasıl geçiyor cicim merak etme, biraz zaman tanı kendine, kimler unutulmamış ki..

Son düzenleme:

Elbette bir ima yok, samimiyetine inanmadığım başlığa neden yorum yapayım ki zaten. Yalnızca söylenen söz karşısında, halen aynı duyguları yaşamanın normal olmadığını belirtmek istedim-ki başlık, olay, anlatılanlar sahte de olabilir, kimseye zarar vermediği ve site kurallarına riayet ettiği sürece, herkes enpatiyle yaklaşmak zorundadır içeriğe, tabi bence.- Diğer arkadaşlarda eminim bu düşünce de değildir. Yalnızca yaşadığınızın, aşk mı yoksa bir ünlüye hayranlıktan doğan hisler mi onun çıkarımını yapmalısınız. Eğer birincisiyse diğer mesajımda belirttiğim gibi tek yol zaman, ikinci durum söz konusuysa yine diğer mesajımın başında belirttiğim gibi bu hoşlantının bir çıkar yolunun olmadığının idrakı, sizi kendinize getirecektir zaten.

İçiniz soğusun, her şey geçer.

Sevgiler.

Kim ki bu ya? :44:
Söylesen nlur sanki. Çok merak ettik

amma da ünlüye aşık kız varmış burda haa:))

şaka bi yana ünlü olmasa bile burnu havada ukalanın biri git adamlıktan nasibini almış bi erkek bul,böyle şımarıklarla uraşmaya değmez

Böyle konularda cok merakliyimdir ya bari soylemicekseniz acarken ünlü filan demeyin icimde kaliyor ögrenemeyince

Konuya gelirsek seni cantada keklik goruyor herhalde:44:

kıvanç tatlıtuğmu acaba eğer oysa bozuşuruz bak şaka tabide seni seveni sevsen acı çekmezsin bunu dene ve unut o oyuncuyu gözlere şanda şöhrette etraflarında 1 günlük sevgilileriyle

Hepimiz hayatımızın bi döneminde yaşamışızdır böyle duygular ama malesef ki zamandan başka yol yok eğer gercekten unutmak istiyorsan sabır lazım Allah yardımcın olsun

Kim bu unlu cok merak ettim

nerden haberi olcak allasen..
yaz yaf uyku uyuyamam o derece

"Birine aşık oldum deseydiniz" kimse size "Kim o?" diye sormazdı.
"Bir oyuncuya aşık oldum" dediğiniz için ister istemez merak uyandırdı.

Ayrıca aşık olduğunuz kişinin ünlü yada ünsüz olması mühim değil önemli olan karakterli bir insan olması.
"Gel desem gelirsin" ne demek yahu! Oldu canım başka arzusu?
Gereksiz öz güven insanları çok itici yapıyor

Son düzenleme:
Böyle konuları hep bir merakla açıyorum inş kim olduğunu sölemiştir diye ama yok arkadaşım madem sölemicen ünlü deme valla çatlıyoruz kim kim diye :)) ayrıca kim nerden duycak yazsan 2 gün sonra bu konu alt sayfalara kayar kimse anlamaz yaz sen bizde merakımızdan kurtulalım.

Bence yazmamalı , adam onu dava bile edebilir .
Adımı karalıyor iftira atıyor diyebilir

Bence yazmamalı , adam onu dava bile edebilir .
Adımı karalıyor iftira atıyor diyebilir

Adamda kadınlar kulubunden çıkmıyodur emin ol canım :)))) neyse herkesin kendi tercihi yazıp yazmamak.da ben sadece yok ünlü yok şarkıcı yazılıp isim verilmemesine mana veremiyorum. O zaman ünlü yazmanın ne anlamı oluyo sıradan bir insanmış gibi sözedilse kimse meraklanmaz. Ve konu kim kim diye sorulacağına yorumlar alır fikirler verilir. Gerçi bize ne kimse ama merak işte :))) neyse ne diyim ben ne desem böle konular açılır kim olduğu söylenmeden kapanırrr.

Adam seni tabiri caizse tek atimlik olarak goruyor kusura bakma arkana bakmadan kacmalisin..
Ayrica bu kimse burda yaz ki okuyanlar ne mal oldugunu bilsin bas taci olmasin halkin gozunde..
İsmin cismin yok nickin var, oyuncuysa cok da genis cevresi vardir zaten sen anlasilmazsin...
Kk nin gucunu azimsama acik et denk alsin ayagini;
Burda hakedeni yuceltir haketmeyeni de yere carpmasini biliriz ne simarikligi bu boyle !!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…