bir oyuncuya aşık oldum :(

Böyle konularda cok merakliyimdir ya bari soylemicekseniz acarken ünlü filan demeyin icimde kaliyor ögrenemeyince

Konuya gelirsek seni cantada keklik goruyor herhalde:44:

Bir kerede şu konuları kaçır da merak etme tivitim be

Bence de yazmamalı, yazsa bu seferde kötü oluyor diğer konularda yaşananlar gibi
Gel deyince gel, git deyince git oh ne alaka memleket
Padişah tohumu muymuş o?

seniş sıradan basit biri olarak görüyokii nedemekkkkkk gel desem gelirsin yani sen her yola gelirsin ne kadar bu kendinş beğenmişlik kibir aman uzak ol bacımmm

Dalga geçmeye gerek yok bence . Daha öncede ... vekili bana saldırdı diye bir konu açılmıştı ve konu sahibi mahkemelik olmuştu olmayan birşey değil .

Dalga geçmeye gerek yok bence . Daha öncede ... vekili bana saldırdı diye bir konu açılmıştı ve konu sahibi mahkemelik olmuştu olmayan birşey değil .

Bakış açısı işte. Ben dalga geçmem kimseyle tarzım değil ama senin bakış açın buysa yapcak bişeyim yok ben sadece espri yaptım hepsi bu.

konuda önemli bir ayrıntı var bütün çözümler buna bağlı

kim bu oyuncu :84::84::84:

Bana oyuncuyu söyle sana ne demek istediğini söliyim yok ya ben sözleri karıştırdım

Muhabbeti kes. Burnu havada zaten .Ondan ne sevgili olu
r nede başka bişey

eğer sölemiceksen mesaj atsan olmazmı ? meraklardayım :78: söz kimselere bişicikler demem....gerçek :79:

Bence konu sahibi bu konuya yorum yapanlara özelden kim olduğunu yazıp gönderebilir, tabii yorum yapanlar deşifre etmemek şartıylaaaBence söyle herkesi merakta bırakma ama özelden

eğer oyuncu olduğu için tv den görerek sevdiyse zaten geçecekdir ama tanış olduğun içinse bu sevgi uzun zamn alırunutman heleki arada sana ümitte veriyorsa işin zor. Görmemeye çalış derim ben.
Bu arada bende meraklardayım kim bu oyuncu

son sayfaya kadar tek tek okudum belki yazmıştır adını diye şu merak gerçekten başa bela kızın derdini bıraktım adamın isminin peşinden koşuyorum ayrıca gerçekten ağır bi laf etmiş kendini beğenmiş

burada böyle konu açanlara sesleniyorum, meraktan çatlıyoruz yahu, açmayın böyle konular yada kim olduğunu söyleyin
zaman zaman kk da ünlü biriyle iliişkisi olan veya aşık olan arkadaşşı olan vs konu açıyor sonra burda çene patlatıyoruz kim ki bu diye
geçenlerde bir arkadaş da ünlü biriyle sevgiliyim ama kıskançlık aramızda sorun oluyor...onu kıskanmamdan rahatsız oluyor hayranlarından demişti...düşün allah düşün..kim bu diye
yapmayın yahu, çok merak ediyoruz burda...
ha bu arada, burda bu gibi benzeri bir konu açıp da o ünlüyü ifşa eden oldu mu hiç?? hangi ünlü????
bilen varsa lütfen yazsın lütfeeennn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…