Bir regl meselesi

birhayalimsenn

Mutlu,mutluyum
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
155
85
98
Öncelikle iyi akşamlar kk kadınları,
Biraz uzun olucak ama okursanız sevinirim
Benim 4 yıllık bir ilişkim var bu 2018 senesi bize hiç iyi gelmedi sürekli bir sorun halindeyiz uzaktayken evlerimiz çok uzak değil ama benim okulum 2 saat mesefade onun işleri çok yoğun ben bugün regl oldum gerçekten biraz fazla nazlı oluyorum farkındayım ağrılı ve sancılı geçirdim neyse bugün ben gereksiz trip attım kavga ettik filan sonra aradım barıştık güzel güzel sohbet ediyorduk bende haftaya okuduğum yere gelebilir misin dedim çünkü kendisinin haftaya Doğum günü bende 2 aydır ona Doğum günü sürprizi yapmak için hevesleniyorum. o da haftaya mesai yazmışlar bana dedi bende ofladım filan sustum sonra daha 2 hafta var dedi bende değiştirmez misin dedim bu başladı bağırmaya adam Yok diyorum bilmem ne filan bende sustum bişey demedim kendisi de susunca ben çok sinirlendim bıktım senin düşüncesizliklerinden kapat telefonu bilmem ne tarzında baya bağırdım ve o da bana iyileşene kadar beni arama mesaj atma ben seni çekemem diyip yüzüme kapattı .

İlk defa başıma böyle bir şey geliyor tamam biraz abarttım ilk kavga da ben suçluydum ama özür diledim gönlünü aldım barıştık. Hayallerim suya düşünce üzüldüm ne yapacağımı bilemedim gerçekten üzgün ve kırgınım ://
Ayrıca sevgilim Gönül almasını çok iyi beceremiyor ama arayıp mesaj atarsa cevap vermemeyi düşünüyorum.

Şuan 2 kez aradı ve açmadım çünkü dediği cümleye çok kırıldım

Son düzenleme:
Siz adama türlü laf sayıp, trip atıp, bunaltın
Sonra da o sizin gönlünüzü almayı bilmiyor, peşinize düşmüyor.

Peki.
Yok ben zaten çok trip atan bir insan değilim konuları uzatmayıda sevmem ama gerçekten bu sefer çok sancılı ve nazlıydım kabul ediyorum. Ben genel olarak Gönül almayı bilmiyor dedim.

Doğum günü olan adamı ayağınıza çağırıp mesaim var diyince de hala anlamayıp takrar mı sordunuz değişip değişmeyeceğini yahu adamın doğum günü bir zahmet kalk git sürprizini yap hiç cevap vermeyerek trip atmaya çalışma hatalısın

Şöyle söyleyeyim kendisi okuduğum şehri daha çok seviyor ve buraya geldiğinde 2 gün başbaşa kalabiliyoruz o yüzden burayı tercih etmiştim

Şöyle söyleyeyim kendisi okuduğum şehri daha çok seviyor ve buraya geldiğinde 2 gün başbaşa kalabiliyoruz o yüzden burayı tercih etmiştim
E tamam bir kere sormuşsun adam mesaim var demiş oda bir jest bekliyor olamaz mı? Ciddiyim bana yapılsa büyük tavır alırım

E tamam bir kere sormuşsun adam mesaim var demiş oda bir jest bekliyor olamaz mı? Ciddiyim bana yapılsa büyük tavır alırım
Ondan 3 gün öncede benim Doğum günüm olucak :/
Eee napıyoruz Doğum günümde dediğimde hediye beğenirsin alırım bir tane demişti, derdim hediye büyük sürprizler değil insan böyle günlerde düşünülmek ister sadece dedim

Ay allahım varya çok saçma kusura bakmayın ama önce yada sonra kutlayın bunda çocuk gibi ofkamanın ne anlamı var acaba. Biz kocamla ölelim o zaman tanışma yıl dönümünde ayrıydık 1. Evlilik yıl dönümümüzde ayrı olacağız benim Doğum günümde ayrıyız onun Doğum gününde de bu saydıklarımın tamamı önümüzdeki bir kaç ay içinde gerçekleşecek ne yapalım peki ağlayalım oflayıp kavga mı edelim olmaz ki böyle

Sorun aynen şu şekilde bu bizim 4 sene içinde geçirebileceğimiz tek Doğum günüydü .. olmadı kısmet değilmiş hatta tek özel gündü

Sorun aynen şu şekilde bu bizim 4 sene içinde geçirebileceğimiz tek Doğum günüydü .. olmadı kısmet değilmiş hatta tek özel gündü
Haha biz öyle saysak eşimle buradan Rusya’ya yol olur 10 sene de . Önemli olan varlığını bilmek değil mi adam var sağlıklı görüşüyorsunuz üç gün önce 5 gün sonra kutla ne olacak acaba

Haha biz öyle saysak eşimle buradan Rusya’ya yol olur 10 sene de . Önemli olan varlığını bilmek değil mi adam var sağlıklı görüşüyorsunuz üç gün önce 5 gün sonra kutla ne olacak acaba
Peki bana dediği cümle hakkında ne düşünüyorsunuz ?
10 dakika önce beni 2 kere aradı ama açmak istemedim

Regl dönemi gerçekten hassas geçiyor çoğumuz için. Seni çekemem böyle falan demesi incitici ve kırıcı olmuş.
Ama konuşmamak telefonu açmamak sorunu çözmez ki.
Bence açıp neden öyle davrandığınızı veya kırıldığınızı anlatın.
Aradığına göre pişman olmuştur zaten.

Peki sana bu kadar zıt bir adam için neden uğraşıyorsun? Size tavsiyem kimse değişmez ne olursa olsun değişmez sizi üzen kıran insanları düşünce tarzı ilgi tarzı size yakın olmayan insanları belki değişir bellki ilgili olur aman ben yapayım zamanla oda aşılır trip atarım düzelir diye diye hayatızda tutmayın pişman olursunuz

Teşekkür ederim beni anladığınız için geri kalan her şey gelip geçici bir yolu bulunur ama o dediği laf neden ise beni çok kırdı, zaten ben 10 dakika bile küs kalabilen bir insan değilimdir.

Zıt demeyelim ama anlaşamadığımız konular var evet sadece bu konu hakkında böyle şeyler yaşıyorum son zamanlarda ilk defa böyle şeyler yaşadığımdan ne yapacağımı bilemiyorum. Kendisi sevgi ve eğlenceli bir ortamda yetiştirilmemiş ben ise tam tersi bol sevgili bol eğlenceli bir ortamda yetiştirildiğim için anlaşamıyoruz sanırım

Peki bana dediği cümle hakkında ne düşünüyorsunuz ?
10 dakika önce beni 2 kere aradı ama açmak istemedim
İlk başta ne için kavga ettiniz o kavgada sen ona neler söyledin filan bilmek lazım . Keşke söylemeseydi ama bence ğzerine çok gitmişsin oda sinir anında söylemiş bu çok net belli . Bak eşime 10 sene sevgili olduk evlendik . Ben bu zaman zarfında şunu kavradım ilişkiyi bir bardak gibi düşün her kavga her söylenen kötü söz vs bardağa birer damla damlatıyor . Sonra bardak bir süre sonra taşıyor sonrası ya mutsuz sevgisiz bir evlilik yada ayrılık getiriyor. Benden sana tavsiye kavga hakkını daha önemli şeylerde kullan . Eğer özel bir zamandasın ve sinirlerin bozuk belli eline al papatya ekinezya çayı ağzını geçirir sinirlerini yatıştırır. Adamla konuşma biraz böyle kavga etmektense bu yöntem daha iyi İnan bana

Teşekkür ederim beni anladığınız için geri kalan her şey gelip geçici bir yolu bulunur ama o dediği laf neden ise beni çok kırdı, zaten ben 10 dakika bile küs kalabilen bir insan değilimdir.

Bence yapıdan o. Yani hassas ve kırılgan bir insansın.
Bende öyle en ufak bi laf duyayım sevdiğim insanlardan kırılıp, üzülürüm.
Ama değiştirmemiz lazım bu huyu biliyor musun.
Çünkü insanlar sinir anında her şeyi söylüyor, olan bize oluyor.

Sen hassas günündeyken bi zahmet alttan alsın seni.
Ayrıca yaa değiştiremez misin dediğinde malesef hayatım benimde moralim bozuldu napalım diyeceğine neden bağırıyor ki?
Ben olsam bende yazmam ona şimdi böyleyse ilerde nasıl olur muamma.

Son zamanlarda dediğim gibi saçma sapan şeyleri kafama takıyorum bilmiyorum dönem olarak sanırım iyi bir dönem geçirmiyorum onunda ailesiyle ilgili sıkıntıları oluyor beraber çözmeye çalışıyoruz ama bakalım .

belki oda yanina gelmek istemiştir ama olmamıştır ondan gerginlik ten o şekilde birden patlayivermistir doğum günü icin aslında senin sürpriz yapıp gitmen daha mantikli olmazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…