Sacinin şuanki boyu hangisi canimagustos.ekim.kasım
Hepsi farklı boyutlarda gibi geldi bana ondan sordumhoşbuldum teşekkürler ^-^ Kasımdan sonra çok bir farkı yok gibi geldi ama emin değilim :/ saçımda yağ var birazdan yıkayınca ekliycem son halini :)
ıslak ve kuru son halini çektim.:)Hepsi farklı boyutlarda gibi geldi bana ondan sordum
teşekkür ederim canım ama çok önceden saçım kalçamdaydı ve 4 yıldır boya hatası yanlış karar yüzünden hep kestirmek zorunda kaldım bu yüzden hedefim kalçama kadar gelmesi amacım daha uzun olması olduğu için yeterli gelmiyor banacanım saçların çok güzel sağlıklı uzamışlar bencesevdabuzer e katılıyorum bakım süreni arttırırsan daha iyi sonuçlar alabilirsin
teşekkür ederimm. Dediğim gibi hedef kalçama kadar olduğundan durumdan pek memnun değilim şuan :) bu arada son eklediğim fotografla karşılaştırdığımda sırasıyla, bademyağı,hin ve zeytin yağını gerçekten tavsiye edebilirim bunu farkettim yeterli sonucu veriyorlarHayırlı olsun topıgın sacın maşallah zaten uzunmuş ama 2 haftada bır bakım yerine haftada 2 bakım yapmalısın bence
bu arada öyleler dediğim gibi agustos ekim ve kasım aylarındaki boyları var ilk görsellerde aralıktaki son fotografı ekledim diğer yorumda .bu şekilde karşılaştırabilirsin aşamayı:)Hepsi farklı boyutlarda gibi geldi bana ondan sordum
haha çoook teşekkür ederimm :)Kusura bakma canim ya hango kafayla baktiysam resimlere aylari yazdigini görmemişim guzel uzamis saclarin masallahh cokk guzel gorunuyorlsr
Benimde geçensene kalçamadaydı dıpten uçlara kadar tum saçım yandı.şımdı tum yanıklardan kurtulmuş bır sekılde uzatıyorum.yağ karışımına hındıstan cevızınıde eklemenı onerırımteşekkür ederim canım ama çok önceden saçım kalçamdaydı ve 4 yıldır boya hatası yanlış karar yüzünden hep kestirmek zorunda kaldım bu yüzden hedefim kalçama kadar gelmesi amacım daha uzun olması olduğu için yeterli gelmiyor bana
hındıstan cevızı ve lavanta arasında kaldım kuruduktan sonra uçlara hafifçe değdireyim istiyorum hem kokusu hemde bakımlı olması için teşekkür ederim öneri için :)Benimde geçensene kalçamadaydı dıpten uçlara kadar tum saçım yandı.şımdı tum yanıklardan kurtulmuş bır sekılde uzatıyorum.yağ karışımına hındıstan cevızınıde eklemenı onerırım
hındıstan cevızını duştan önce kullan uştan sonrası ıçın nemlendırme özellıkle bı rserum edınmenı tavsıye ederımhındıstan cevızı ve lavanta arasında kaldım kuruduktan sonra uçlara hafifçe değdireyim istiyorum hem kokusu hemde bakımlı olması için teşekkür ederim öneri için :)
avonun kuru saç onarıcı serumu var yeşil onu bulabilsem süper olacak harika bişeydi ohındıstan cevızını duştan önce kullan uştan sonrası ıçın nemlendırme özellıkle bı rserum edınmenı tavsıye ederım
evet bende onu denemiştim guzeldı şu an nashının argan yağını kullanıyoırum mukemmel bırseyavonun kuru saç onarıcı serumu var yeşil onu bulabilsem süper olacak harika bişeydi o
hımm şöyle bi arastırdımda yorumlar harika hrrkeste işe yarayan bi ürüne benziyor nereden bulabilirimm ki onu:)evet bende onu denemiştim guzeldı şu an nashının argan yağını kullanıyoırum mukemmel bırsey
ınternetten aldım ben çoğu kişide netten almıştır bı araştır ıstersenhımm şöyle bi arastırdımda yorumlar harika hrrkeste işe yarayan bi ürüne benziyor nereden bulabilirimm ki onu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?