Saç Uzatma Yöntemleri Bir saç günlüğüde Venüssel'den (hedef kalça:)

açık eczacı bulamadığımdan bugün bemıks,evigen,bepanthen ampul alamadımm. aldığımda ampüllerimi şampuanıma karıştırıp aynı zamanda hint,badem,zeytinyağına devam edicem onları tedarik ettim anca :) bu arada günlük olarak saçımın uçlarına sürmek için kayısı yağı aldım. Bu nasıl muthiş bir kokuu yaa! :)

saçların rengi doğalmı bayıldım değilse nasıl boyadığınıda yazarmısın

saçların rengi doğalmı bayıldım değilse nasıl boyadığınıda yazarmısın
yok dogal rengi siyah teşekkür ederim :) İlk fotografta altın karamel saçım, dalgalı olanda doreliğini kırmak için 8-1 ve altın karamel boyamaya başlamıştım. Yarı ıslak olansa 8-1 kullu kumralla cila yapılmış doreliği alınmış küllü karamel bir renk oldu. En son fotograftaki renk çok çok farklı çıkmış.Oradaki çikolata karamel duruyor ama şuan sacım karamel küllü bir kumral.

Canım bence ampülleri şampuanına kırma ben onların kırıldığı an kullanılması gerektiğini biliyorum özelliğini kaybediyormuş. Çam terebentin yok bence şampuanına. Hint badem ve zeytinyağı kürünün içine ampulleri kırsan daha iyi sonuç alırsın bence :)

öylemi diyorsun :/bunu okumuştum evet ama o ihtimale karşı üzüm çekirdeği şampuanı edinmeyi düşündüm doğal olduğu için etkisini kaybetmediğini okumuştum birde şöyle birşey var şampuandaki ampüller saçta çok az duruyor yağa katmak sanırımdaha iyi fikir teşekkürler

Rica ederim canım bence de öyle yap :)

kızlar benim saç diplerimde bir santim kendi saçım var dip boyamı 20 gün önce yaptım ama bu akma değil bariz kendi saçım bu iyide benim sorunum bugün çok kaşıntım oldu,dünki yağdan mı,uzadığı için mi bilmiyorum ama annem yağları süre süre bitlenicceksin dedi yaa saç kaşınması yeni saç çıkarkende olabilir dimi tırstım çünkü

Uzadigi an kaşınma olur canim birde sacin boyalı .boyalı saça bit gelmez derler

Uzadigi an kaşınma olur canim birde sacin boyalı .boyalı saça bit gelmez derler
teşekür ederim neyseki geçti kaşıntı ertesi güne:) yalnız dün gecede yağlı yattım hafif bir kaşınma oldu yine dediğin gibi düşünüyorum bitlenmedim çünkü henüz

teşekür ederim neyseki geçti kaşıntı ertesi güne:) yalnız dün gecede yağlı yattım hafif bir kaşınma oldu yine dediğin gibi düşünüyorum bitlenmedim çünkü henüz
Benim sacim boyasız iki güne 1 yağ bakimi yapiyorum bitlenmedim valla :))))

yağlara devam:)yıkamadan sonrada kayısı yağı,pirinç suyunada devam. Kayısı yağı ve pirinç suyu saçı gerçekten çok parlatıp uçlarını bayaa yumuşaıyor!!

Eklentiler

• 2016-01-03 14.24.40.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 216
Yanlış okumadıysam boyalı saçınız, boyaya rağmen çok güzel görünüyor uçları, aklıma yazdım bende deneyeceğim pirinç suyu tarifinizi

Yanlış okumadıysam boyalı saçınız, boyaya rağmen çok güzel görünüyor uçları, aklıma yazdım bende deneyeceğim pirinç suyu tarifinizi
Teşekkür ederim :) sürekli olarak boyuyorum doreleri kapatmak için ama öncesinde saçımın başına gelmedik kalmadı onarımda en büyük katkıyı yağlardan gördüm onu belirteyim, ciddi bir yıpranma için pirinç suyu kürü yetmeyebilir. Aklınızda olsun zaten kokusundan sonra vazgecemezsiniz kokusu için bile kullanırsınız bence.)

Son düzenleme:
bir bucuk haftadır yağ bakımı yapamadım dün bir ortamda saç uçlarımı elleyip ne kullandığımı sordular yaşasın kırıksız yumuşak uçlar Günlüğü ihmal ettiğim için şimdilik bunu koymak istedim son halinden

Eklentiler

• 2016-01-05 14.55.42 (2).webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 168
yağlara devam:)yıkamadan sonrada kayısı yağı,pirinç suyunada devam. Kayısı yağı ve pirinç suyu saçı gerçekten çok parlatıp uçlarını bayaa yumuşaıyor!!

canım saçlarını kendin mi boyuyorsun? anlatabilir misin rengini vs harika çünkü maşallah çok doğal duruyor

canım saçlarını kendin mi boyuyorsun? anlatabilir misin rengini vs harika çünkü maşallah çok doğal duruyor
Çook teşekkür ederim:) kendim boyuyorum canım genel olarak altın karamel hakim saçıma ama küllü kumrala döndürme aşamasındayım renkleri her fotoda farklı o yüzden daha net fotograflar atayım yanıltmasın seni ona göre öneride bulunabilirim istersen:)

Eklentiler

• 2015-06-7--23-46-18 (2).webp
    4 KB · Görüntüleme: 175
  • 2015-18-7--14-35-22 (2).webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 201
  • 2015-11-02 20.26.23 (2).webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 177

canım ben küllü renkleri daha çok seviyorum hangi markayı kullanıyosun

saçının örülü olduğu fotoğrafta rengi harikaaa

Saclarinnn ha ri kkaaaa ya bayildimm canimm Güle Güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…