- 27 Ekim 2011
- 707
- 230
- 323
eşimle hep atışırız zevklerimiz zerre uymaz o beğense ben beğenmem ben beğensem o beğenmez zıtlaşırız ama bence bu o kadar büyütülcek bir şey değil ortası bulunur elbet yıllarca ufak bir menekşe alayım dedim salonda güzel olur ilgilenirim çok da severim menekşeyi yok bakamassın toprakmış böcekmiş oymuş buymuş bahaneler buldu hep aylar sonra ofisten garip bir salon çiçeği getirdi beğenmedim ortaklaşa beğenip bir saksı aldık salona koyduk bir kaç ay sonran ben onu günlük oturma odasına götürdüm vıdı vıdı konuştu orda bana batmışmı ne istemişim sonra bize bir çiçek hediye geldi garip bahçe çiçeği gb yani ev çiçeği gb değil bende onu balkona koydum zaten suyunu falan da yanlış verdik heralde sırık gb bir şey oldu yaprakları sarardı garipleşti çiçek neyse gitmiş ona iğrenç bir saksı almış çiçeği de ona koymuş küs olduğumuz günlerde getirmiş salona koymuş bende sade ve sessiz sakin bir şekilde bu burda olmuşmu allahaşkına dedim bana dediği şey beğenmiyorsam kapı ordaymış yok daha ötesi kapının anahtarını değiştirirmiş bir daha giremezmişim eve sizce nedir bu