- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
Kafanmi dalgin acaba canim. Kafanin ici doluyosa oluyo boyle seyle. Bende az evvel ehliyet sinavindan geldim temiz camasiri katlayip tekrar camasir sepetine atmisim. Cunku aklim sinavda kaldi.. Seninkide böyle bisidir eminim dur hele ne bunamasi bu yasta yahu
ahahah aynı ben. öğleden sonra tam dışarı çıkıcam montumun cebinde kağıt çöpleri vardı onları atayım dedim diğer elimde de telefon vardı. çöpü attım sonra aklıma su içmek geldi mutfağa gittim su içerken aklıma telefonum geldi acaba çöpe telefonumu mu attım diye koştum resmen içeriye. arıyorum arıyorum telefon yok. çantamın içine atmışım telefonu.
bende aşırı derecede b12 eksikliği var ondan oluyor. hatta her ay mutlaka uçuk çıkarırım, bazen uçuk çıkmaz ama aft çıkar bu seferde.
bunlar hep b12 den
ay aklıma geldi en kötüsü de 2 dakika önce anlattığım şeyi arkadaşıma tekrar anlatmam. rezillik resmen.
arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum. çok farklı bir unutkanlığım var. şöyle ki bir sn önce ne yaptığımı unutuyorum. örneğin elimde bir şey var diyelim onu bir yere koyuyorum sonra nereye koyduğumu unutup iki saat arıyorum. hele geçen gün elimdeki kuruyemiş torbasını mutfağa bırakacakken çekyatın altına koymuşum. hem unutkanlık var hem de buna ne isim verilir bilmiyorum ama kuruyemişin çekyatın altında ne işi var yaa ağlıcam şimdi. daha 25 yaşındayım bunamak istemiyorum ne olur yardım edin ne olur.
Burdan tomografi çekilmiyor,nörolojiye görün.İlla ki ilaç verir.
sana sormayacaktım buraya konu açayım mı diye. amma vakti boş olan var yaa gelip buraya boş boş yazıp gidiyorlar.
arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum. çok farklı bir unutkanlığım var. şöyle ki bir sn önce ne yaptığımı unutuyorum. örneğin elimde bir şey var diyelim onu bir yere koyuyorum sonra nereye koyduğumu unutup iki saat arıyorum. hele geçen gün elimdeki kuruyemiş torbasını mutfağa bırakacakken çekyatın altına koymuşum. hem unutkanlık var hem de buna ne isim verilir bilmiyorum ama kuruyemişin çekyatın altında ne işi var yaa ağlıcam şimdi. daha 25 yaşındayım bunamak istemiyorum ne olur yardım edin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?