Bir Şans Ver (Fotoğraflarla Destekleyeceğim Son Şans Günlüğüm)

SonbaharNefesi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
70
130
8
Başlıktan da anlaşılacağı üzere, kendime hak ettiğim son şansı vermek üzere yazıyorum buraya. Başaracağıma inanıyorum. Bu benim için bir azim hikayesi olacak. An be an kayıt altında olsun, belki birilerine de bir faydası olur yazdıklarımın.
Diyetisyene gitmiyorum, daha önce gitmiştim, bir faydası olmadı. (İrade, irade, irade... Bahsettiğim yalnızca bu. :) ) Kan tahlillerimi yaptırdım, kolesterol, şeker ve benzeri sağlık sorunum yok. Doğru bulduğum önerilerin peşinden gidip, kendi diyetimi hazırlayacağım. Diyetisyen listelerini, şok diyetleri, sağlıklı yaşam önerilerini neredeyse ezberledim. Hem faydalı bulduğum önerileri paylaşacağım burada, hem de kaç kilo verdiğimden, nasıl beslendiğimden bahsedeceğim. Ve elbette fotoğraf paylaşacağım. Bu aralar yoğun, çok yoğun olmam gereken bir dönemde olduğumdan, sporu aksatabilirim... Siz aksatmayın! :)
Bundan 4 ay evvel başladığım bir diyetle, 2 ayda arada bozarak ve düzenli spora giderek 17 kilo verdim. Aslında ilk halimin fotoğrafı vardı ancak maalesef ki telefonum arızalandığı için kaybettim. 2 ay evvel babamın rahatsızlığından sonra sporu bırakmak zorunda kaldım, diyet bir şehir efsanesi halini aldı. Verdiğim 5 kiloyu geri aldım son 2 ay içerisinde. Bir ay önce ilk kez kendi başıma alışveriş yaptığım mağazada fotoğraf çekinmiştim anneme göndermek için, onları buldum. O halimden 4 kilo fazlam var şu an. Bu yüzden şimdi sadece o fotoğrafları yollayabileceğim. Kilo verdikçe, fotoğrafta çekinip yükleyeceğim.

XXL, onu bari çıkarmayı akıl edebilsem iyi olurmuş...

Şimdi geldik boy ve kilodan bahsetmeye... :)
Boyum, 170 cm. Hedefim, 60 kg. Kilom;

12.01.2018 Cuma: 106.6 kg.

Bugün dışarıya çıktığımda bitkisel bir yağ alacağım. Çok miktarda kilo vermem gerektiği için sarkmaların oluşmasından korkuyorum. Bulabildiğim en iyi çözümse bol su, spor ve ipek bir kese ile veya at kılından bir fırça yardımıyla sıkılaştırıcı bitkisel yağları sürdükten sonra iyice emilimini ve vücutta kan dolaşımını sağlamak.
Öğünlerimi de yazayım ki ileride bir sıkıntı yaşarsam, örneğin neden kilo veremedim gibi, sorunu yediklerimde ararım önce.
Kahvaltıda bir lavaşa ton balığı, limon ve bolca yeşillik koyarak dürüm yaptım. Toplam kalorisi; lavaş 145, ton balığı 150, yeşillikler ise 25 kalori. Birazcıkta labne sürdüm, ki bu da 60 kalori. Toplam 380 kalori.
Ara öğün olaraksa orman meyveli kefir içtim, bu da 200 kaloriydi. Toplam 580 kalori oldu.

Öğle yemeği, biraz doluca bir tabak sulu köfte. yarım saat erken yedim ancak dışarı çıkmam gerek. Dolu bir tabak suluköfte, 322 kalori. Toplam 902 kalori oldu bile. Aslında kalori hesabı yapmayacaktım ben ama alışkanlık oldu herhalde.

Merhaba sizi kilo vermek için hırslı gördüm diyet guruplarinda çok güzel kilolar veriyoruz arkadaşlarla birbirimizi motive ve destekliyoruz. Eğer istersen bize katıl kilolarindan daha çabuk kurtulursun.
6. Takima beklerim canım
SonbaharNefesi

Aslında çok isterim, ancak gördüğünüz üzere buraya bile yazamadım iki gündür, diyete uyabildim mi o bile meçhul, hastahanelerdeyiz 2 gündür maalesef ki. Her şeyi rayına oturtup rahatlıkla siteye girebileceğim zamanı iple çekiyorum, takıma katılmak için.

Çok geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur.
Kilonun insanda ozguvensizlik mutsuzluk vs nasıl bi etki yarattığını bende iyi biliyorum senide anlıyorum sende kilo vermek istiyorsun. Eğer takima katilirsan emin olki diyete daha iyi adapte olursun ve spor yapma isteğin olucak hizla da kilo vericeksin ve seni iyi anlayan biri olarak ben ve arkadaşlarım sana destek olmak isteriz.
İnsallah biran önce işlerini rayına oturtup diyetine başlayasin. Takima gelmek istersen herzaman beklerim istersen benide etiketleyebilirsin. Allahim her konuda yardımcın olsun

Katılmayı çok çok istiyorum, destek olmak ve olunmak diyetin devamlılığı için çok önemli sahiden. Yarın doktora ulaşacağız, sonuca göre eğer anormal bir durum yoksa muhakkak yazarım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Amin... İnşallah doktorda herşey yolunda olur bol bol dua et canım.
Müsait olduğunda takima istediğin zaman gelebilirsin bizler elbirligiyle bu yaz fıt hatunlar olucaz başka çaresi yok bu işin.
Hayirli gune uyanman dilegiyle İyi geceler

Başarman lazım. Başaracağına da inan. Vaktim olsa günlüğüme atacağım fotoları ama vaktim yok. Profilimde albümümde var. Oradan izle ve bak canım. Ne demek istediğimi anlayacaksın. Mutlaka bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…