Bir Şans Verilmeli Mi?

Delete

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2022
79
71
8
33
Herkese iyi akşamlar dilerim.
4 senelik ilişkim düğüne 2 ay kala bitmişti. Bu durumun üzerinden tam 10 ay geçti. Ağladım, üzüldüm bir şekilde hayatıma devam ettim. Bu arada ayrıldığım kişi belli aralıklarda bana ulaşmaya çalıştı. Hatta bundan 5 ay önce ailemi arayıp evimize gelmek ailemden ve benden özür dilemek istedi ama ailem bunu kabul etmeyince bir daha iletişime geçmedik. Bugün ise ikimizin de tanıdığı bir büyüğümüz bizi bir araya getirip konuşturdu bir şans daha verin birbirinize diye. Karşımdaki kişi pişman olduğunu ve ben evlenmeden başkasıyla evlenmeyeceğini söyledi. İkimiz de net bir karar vermiş değiliz, sakin kafayla düşünelim dedik. Yani eğer olur mu, olursa ailem ne der düşünmeden duramıyorum. Neyi, nasıl yapacağımı ne karar vereceğimi hiç bilmiyorum. Bu arada ilişkimiz ayrıl barışlı bir ilişkiydi. Ama sevgi, sadakat konusunda hiç sorun yaşamadık. Ailem de benim üzüldüğümü gördüğü için artık o kişiyi istemediklerini söylediler. Siz olsanız ne yapardınız, bir şans verilmeli mi yoksa zaten ayrılalı 10 ay oldu deyip yoluma devam mı etmeliyim?

Arkadaşın dediği gibi neden ayrıldınız ve gerçekten pişman mı? Siz önce başkalarını düşüneceğinize kendinizi dinleyin ben hala o adamı seviyor muyum devam edebilir miyim diye sorun

Ayrildiginizda konu neydi? Gereksiz tripler, dolduruşa gelmeler, olayın stresiyle iletişim kopukluğu yaşamak gibi şeylerden bittiyse bir dusunulebilir. Ama en az bir senelik sevgililikten sonra tekrar evlilik olayına girin

Neden ayrıldığınızı yazmamışsınız ama siz biliyorsunuz o sebepleri düşünün ve tekrar olursa kaldırabilir miyim diye sorun kendinize..

Arkadaşın dediği gibi neden ayrıldınız ve gerçekten pişman mı? Siz önce başkalarını düşüneceğinize kendinizi dinleyin ben hala o adamı seviyor muyum devam edebilir miyim diye sorun
İnanın ne düşüneceğini şaşırdım. İlişki içinde hep tartışmalarımız oluyordu ve bu yüzden olmasın ayrılalım dedik. Yani iyiliğine iyi insan vicdanlı, merhametli, kendi halinde bir insan

Soruyu görünce eski yazdıklarınıza baktım ve o zaman bahsedilen kişinin çok da iyi olmadığını gördüm “hasta ruhlu biriyle düğüne 2 ay kala ayrıldım. Ne kadar manipüle edildiğimi, ne kadar bastırıldığımı ayrıldıktan sonra anladım. Aileme yaptığı saygısızlıklar, beni aşağılamaları. Seni benden başka kimse sevmez lafları ve daha niceleri.. Şimdi durup bakıyorum kendime oh be diyorum nefes aldım. İnanın kendime güvenimi o kadar kaybetmişim ki yeni yeni kendime geliyorum. Ve kendimi toparladıkça geriye dönüp bakmıyorum.” Bence bugünleri tekrar hatırlayın

Ayrildiginizda konu neydi? Gereksiz tripler, dolduruşa gelmeler, olayın stresiyle iletişim kopukluğu yaşamak gibi şeylerden bittiyse bir dusunulebilir. Ama en az bir senelik sevgililikten sonra tekrar evlilik olayına girin
Sorun sadece evlilik sürecindeki bu sorunlar değildi. Genel olarak tartışmalı bir ilişkimiz vardı

Tartışma oluyor tamam da neyden oluyor açıklamıyorsunuz ki. Evlenecek olsanız o zaman ayrılmazdınız o yüzden boşverin

Evet işte tüm bunların üzerine zaten şu an acaba olur mu dediğim için bile şaşırıyorum kendime

Aile istemiyorsa o kişiden hayır gelmiyor genelde hazır ayrılmışsınız önünüze bakın. Şimdi ayrılmak evlenip boşanmaktan daha kolay

İnanın dönmek niyetinde değilim sadece düşünüyorum tüm bunlara değer mi diye

Evet işte tüm bunların üzerine zaten şu an acaba olur mu dediğim için bile şaşırıyorum kendime
Bu ikileme düşmeniz çok doğal. 4 yıl emek vermişsiniz, ne hayaller kurmuşsunuz. İster istemez özlüyorsunuz ama inanın evlenip boşanmaktan iyidir. Şimdi kararlı olun. Zaten düğün öncesinden dönülmüş. O aşamada adam olsaydı da sizi bırakmamak için adam akıllı çabalasaydı. Kendinize, ailenize bunu yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…