İlişkide tartışmalarımız oluyordu bu böyle olmaz dedik bitirdik düğüne iki ay kala bütün eşyalarımız hazırdıNeden ve nasil ayrildiginiz onemli burada. Geri donulecek durum olur donulmeyecek durum olur
İnanın ne düşüneceğini şaşırdım. İlişki içinde hep tartışmalarımız oluyordu ve bu yüzden olmasın ayrılalım dedik. Yani iyiliğine iyi insan vicdanlı, merhametli, kendi halinde bir insanArkadaşın dediği gibi neden ayrıldınız ve gerçekten pişman mı? Siz önce başkalarını düşüneceğinize kendinizi dinleyin ben hala o adamı seviyor muyum devam edebilir miyim diye sorun
Zor bir karar benim için. Dediğim gibi ailem de istemiyor nasıl olur hiç bilmiyorumNeden ayrıldığınızı yazmamışsınız ama siz biliyorsunuz o sebepleri düşünün ve tekrar olursa kaldırabilir miyim diye sorun
Soruyu görünce eski yazdıklarınıza baktım ve o zaman bahsedilen kişinin çok da iyi olmadığını gördüm “hasta ruhlu biriyle düğüne 2 ay kala ayrıldım. Ne kadar manipüle edildiğimi, ne kadar bastırıldığımı ayrıldıktan sonra anladım. Aileme yaptığı saygısızlıklar, beni aşağılamaları. Seni benden başka kimse sevmez lafları ve daha niceleri.. Şimdi durup bakıyorum kendime oh be diyorum nefes aldım. İnanın kendime güvenimi o kadar kaybetmişim ki yeni yeni kendime geliyorum. Ve kendimi toparladıkça geriye dönüp bakmıyorum.” Bence bugünleri tekrar hatırlayınİnanın ne düşüneceğini şaşırdım. İlişki içinde hep tartışmalarımız oluyordu ve bu yüzden olmasın ayrılalım dedik. Yani iyiliğine iyi insan vicdanlı, merhametli, kendi halinde bir insan
Sorun sadece evlilik sürecindeki bu sorunlar değildi. Genel olarak tartışmalı bir ilişkimiz vardıAyrildiginizda konu neydi? Gereksiz tripler, dolduruşa gelmeler, olayın stresiyle iletişim kopukluğu yaşamak gibi şeylerden bittiyse bir dusunulebilir. Ama en az bir senelik sevgililikten sonra tekrar evlilik olayına girin
Tartışma oluyor tamam da neyden oluyor açıklamıyorsunuz ki. Evlenecek olsanız o zaman ayrılmazdınız o yüzden boşverinİnanın ne düşüneceğini şaşırdım. İlişki içinde hep tartışmalarımız oluyordu ve bu yüzden olmasın ayrılalım dedik. Yani iyiliğine iyi insan vicdanlı, merhametli, kendi halinde bir insan
Evet işte tüm bunların üzerine zaten şu an acaba olur mu dediğim için bile şaşırıyorum kendimeSoruyu görünce eski yazdıklarınıza baktım ve o zaman bahsedilen kişinin çok da iyi olmadığını gördüm “hasta ruhlu biriyle düğüne 2 ay kala ayrıldım. Ne kadar manipüle edildiğimi, ne kadar bastırıldığımı ayrıldıktan sonra anladım. Aileme yaptığı saygısızlıklar, beni aşağılamaları. Seni benden başka kimse sevmez lafları ve daha niceleri.. Şimdi durup bakıyorum kendime oh be diyorum nefes aldım. İnanın kendime güvenimi o kadar kaybetmişim ki yeni yeni kendime geliyorum. Ve kendimi toparladıkça geriye dönüp bakmıyorum.” Bence bugünleri tekrar hatırlayın
İnanın dönmek niyetinde değilim sadece düşünüyorum tüm bunlara değer mi diyeSiz kararınızı vermişsiniz döneceksiniz bence. Bazı şeyler yaşanmadan bilinmez ama 10 ay neyi beklemiş bu kişi, pişman olan 5 dakika sonrada pişman olup özür dileyebilir. Büyütmez herşeyi. Yolunuza önünüze bakın derim.
Bu ikileme düşmeniz çok doğal. 4 yıl emek vermişsiniz, ne hayaller kurmuşsunuz. İster istemez özlüyorsunuz ama inanın evlenip boşanmaktan iyidir. Şimdi kararlı olun. Zaten düğün öncesinden dönülmüş. O aşamada adam olsaydı da sizi bırakmamak için adam akıllı çabalasaydı. Kendinize, ailenize bunu yapmayın.Evet işte tüm bunların üzerine zaten şu an acaba olur mu dediğim için bile şaşırıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?