Bir Şans Verilmeli Mi?

Nickinize uyun ve delete edin

Sağlıklı karar veremezsem diye görüşlerinize ihtiyaç duydum
Sağlıklı karar verememe ihtimaliniz beni benden aldı gerçekten. Neler yaşanmış ilişkide bir üye paylaşmış sağolsun eski konunuzdan. Tüm bunları yaşayıp hala nasıl aklınız karışır, nasıl sağlıklı karar verilmez?

Sevgi, çok seviyorum falan demeyin lütfen, sevgi neresinde bu ilişkinin? Toksik kelimesinin sözlük anlamıydı ilişkimiz tarzı birşey yazmışsınız, Sevginin, aşkın kelime anlamına da bakın rica ediyorum...

Hem aile onaylamamış hem siz de emin değilsiniz bence buşalmayın zorlama bir evlilik olur

Böyle bir ilişkide mutlu olmak sizce mümkün mü? Evlenince ek olarak geçim derdi vs. de gelecek. Daha ağır bir süreçte bulacaksınız kendinizi.

Evlenmeden önce benim bir ilişkim öyleydi. Çok seviyordum ama sürekli bir ayrıl barış. Dediğin gibi ayrı kalamıyorduk beraber de yapamıyorduk .. bazen bazı şeyler yolunda gitmiyorsa hayırlısı değildir diye düşündüm . Acı çeke çeke vazgeçtim onun sevdasından, bir daha kimseyi böyle sevemez dedim. Sevemedim de uzun bir müddet.. nasipte ne varsa o yaşanıyor, bazı anlaşmazlıklar aslında bizlere bir işaret. Artısını eksisini tartmak gerekiyor

Oluru olsa zaten bu durumda olmazdınız. Yaran kabuk bağlamış hazır ne güzel eşeleyip kanatma derim.

Gerçekten nasip, her şeyin hayırlısı ben de böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…