Evet ben de bunu düşünüyorum aile istemiyorsa bir bildikleri vardır diyeAile istemiyorsa o kişiden hayır gelmiyor genelde hazır ayrılmışsınız önünüze bakın. Şimdi ayrılmak evlenip boşanmaktan daha kolay
Bitmiş gitmiş gerek yok. Ayrıl barış ilişkiden hayır gelmezHerkese iyi akşamlar dilerim.
4 senelik ilişkim düğüne 2 ay kala bitmişti. Bu durumun üzerinden tam 10 ay geçti. Ağladım, üzüldüm bir şekilde hayatıma devam ettim. Bu arada ayrıldığım kişi belli aralıklarda bana ulaşmaya çalıştı. Hatta bundan 5 ay önce ailemi arayıp evimize gelmek ailemden ve benden özür dilemek istedi ama ailem bunu kabul etmeyince bir daha iletişime geçmedik. Bugün ise ikimizin de tanıdığı bir büyüğümüz bizi bir araya getirip konuşturdu bir şans daha verin birbirinize diye. Karşımdaki kişi pişman olduğunu ve ben evlenmeden başkasıyla evlenmeyeceğini söyledi. İkimiz de net bir karar vermiş değiliz, sakin kafayla düşünelim dedik. Yani eğer olur mu, olursa ailem ne der düşünmeden duramıyorum. Neyi, nasıl yapacağımı ne karar vereceğimi hiç bilmiyorum. Bu arada ilişkimiz ayrıl barışlı bir ilişkiydi. Ama sevgi, sadakat konusunda hiç sorun yaşamadık. Ailem de benim üzüldüğümü gördüğü için artık o kişiyi istemediklerini söylediler. Siz olsanız ne yapardınız, bir şans verilmeli mi yoksa zaten ayrılalı 10 ay oldu deyip yoluma devam mı etmeliyim?
Nasıl güzel söylemişsiniz, zaten olacak olsa o zaman olurdu demi böyle bitmezdiBu ikileme düşmeniz çok doğal. 4 yıl emek vermişsiniz, ne hayaller kurmuşsunuz. İster istemez özlüyorsunuz ama inanın evlenip boşanmaktan iyidir. Şimdi kararlı olun. Zaten düğün öncesinden dönülmüş. O aşamada adam olsaydı da sizi bırakmamak için adam akıllı çabalasaydı. Kendinize, ailenize bunu yapmayın.
Kesinlikle evlenince böyle yaptığında daha zor gelecek. Düşünün ki düğün öncesinden bile dönülmüş. Ayrılmak alışkanlık olmuş. Evlenince de ayrılması ya da bir tartışmada alıp başını gitmesi kolay olacak. Konu sürekli boşanmaya gelecek. Yıpranacaksınız. Hiç düşünmeyin bile artık barışma ihtimalini.Nasıl güzel söylemişsiniz, zaten olacak olsa o zaman olurdu demi böyle bitmezdi
İyi de neydi bu tartışmaSorun sadece evlilik sürecindeki bu sorunlar değildi. Genel olarak tartışmalı bir ilişkimiz vardı
Bende çok şaşırdım size. Kafanıza birşey düştü, hafıza kaybı yaşadınız sanırım ki aklınız hala karışabiliyor...Evet işte tüm bunların üzerine zaten şu an acaba olur mu dediğim için bile şaşırıyorum kendime
İyi ki alıntılamışsınız.Soruyu görünce eski yazdıklarınıza baktım ve o zaman bahsedilen kişinin çok da iyi olmadığını gördüm “hasta ruhlu biriyle düğüne 2 ay kala ayrıldım. Ne kadar manipüle edildiğimi, ne kadar bastırıldığımı ayrıldıktan sonra anladım. Aileme yaptığı saygısızlıklar, beni aşağılamaları. Seni benden başka kimse sevmez lafları ve daha niceleri.. Şimdi durup bakıyorum kendime oh be diyorum nefes aldım. İnanın kendime güvenimi o kadar kaybetmişim ki yeni yeni kendime geliyorum. Ve kendimi toparladıkça geriye dönüp bakmıyorum.” Bence bugünleri tekrar hatırlayın
Toksik kelimesinin sözlük anlamıydık. Eşyalara zarar verme yoktuİyi de neydi bu tartışma
Çözülecek sorun var çözülemeyecek sorun var..tartışırken insan gibi mi tartışırdiniz , eski defterleri açıp kapanmış konulardan da mı kavga edersiniz, bağırıp eşyalara zarar mı verirdiniz.
Neden ayrildiginizi uzun uzun anlatın da biz de yorumlayalim olur ya da olmaz diye.
Benim en yakın arkadaşım 20 yaşında sevgilisinden basit bir kıskançlık yüzünden ayrilmisti, o dönem gençliğin atesiyle , bir anda uzak mesafeye dustuklerinden falan ilişkileri bozulmuştu. Dokuz sene sonra tekrar bir araya geldiler, evlendiler, coluk çocuğa da karıştılar..maşallah çok güzel ilişkileri var. Çünkü kavgalari toyluktandi ve olgunlastilar.
Sizin ilişkiniz de böyle mi yoksa toksik kelimesinin sözlük anlamı misiniz..biz ne bilelim de yorum yapalim
İnanın kötü günleri unutmuyorum çünkü sürekli bir tartışma tuhaf bir ilişkiydi bizimki. Ayrı da kapanıyorduk beraberken de hep bir kaos bir tartışma. Ayrıldık hem de 10 ay oldu bunu başarmak bile çok büyük bir şey benim içinBence dönmek istediğiniz için neden ayrıldığınızı detaylandırmıyorsunuz. İnsan zaman geçtikçe kötü özellikleri, kötü anıları unutup iyileri hatırlıyor. Bence dönmeyin. Eğer ayrılmayı göze alabildiyseniz geçmişte sonu gene aynı olacaktır. Hem de daha saygısızca olanı. Çünkü artık karşıdaki vazgeçilez olduğunu düşünecek ve size saygısı kalmayacak.
Deymez. inanın deymez. Bu kez yüreğinizi değil aklınızı dinleyin.İnanın dönmek niyetinde değilim sadece düşünüyorum tüm bunlara değer mi diye
Bu denli kolay vazgecebildiyseniz o asamada olmaniza rağmen sevginizde eksik var gibi. Zorlamamak gerek sanki ama tabii siz en dogrusunu bilirsiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.İlişkide tartışmalarımız oluyordu bu böyle olmaz dedik bitirdik düğüne iki ay kala bütün eşyalarımız hazırdı
Konu sahibi bunu anlamak için soruyorum.Böyle sürekli kavga ettiğin,tartıştığın biriyle bir ömür geçirmek sizi korkutmuyor mu?Sürekli bir huzursuzluk,kalp çarpıntısı.Yani ne gerek var bütün bunlara.Kimse huzursuz,süreki kavga edilen bir ortamda bulunmak istemez diye düşünüyorum.Toksik kelimesinin sözlük anlamıydık. Eşyalara zarar verme yoktu
Hep sevdiğim için yapabilirim sandım. Kavga da etsek hep seviyoruz birbirimizi dedimKonu sahibi bunu anlamak için soruyorum.Böyle sürekli kavga ettiğin,tartıştığın biriyle bir ömür geçirmek sizi korkutmuyor mu?Sürekli bir huzursuzluk,kalp çarpıntısı.Yani ne gerek var bütün bunlara.Kimse huzursuz,süreki kavga edilen bir ortamda bulunmak istemez diye düşünüyorum.
Hazır bitmiş kurtulmuşsunuz, bir daha aklınızı karıştırmasına izin vermeyin.Herkese iyi akşamlar dilerim.
4 senelik ilişkim düğüne 2 ay kala bitmişti. Bu durumun üzerinden tam 10 ay geçti. Ağladım, üzüldüm bir şekilde hayatıma devam ettim. Bu arada ayrıldığım kişi belli aralıklarda bana ulaşmaya çalıştı. Hatta bundan 5 ay önce ailemi arayıp evimize gelmek ailemden ve benden özür dilemek istedi ama ailem bunu kabul etmeyince bir daha iletişime geçmedik. Bugün ise ikimizin de tanıdığı bir büyüğümüz bizi bir araya getirip konuşturdu bir şans daha verin birbirinize diye. Karşımdaki kişi pişman olduğunu ve ben evlenmeden başkasıyla evlenmeyeceğini söyledi. İkimiz de net bir karar vermiş değiliz, sakin kafayla düşünelim dedik. Yani eğer olur mu, olursa ailem ne der düşünmeden duramıyorum. Neyi, nasıl yapacağımı ne karar vereceğimi hiç bilmiyorum. Bu arada ilişkimiz ayrıl barışlı bir ilişkiydi. Ama sevgi, sadakat konusunda hiç sorun yaşamadık. Ailem de benim üzüldüğümü gördüğü için artık o kişiyi istemediklerini söylediler. Siz olsanız ne yapardınız, bir şans verilmeli mi yoksa zaten ayrılalı 10 ay oldu deyip yoluma devam mı etmeliyim?
Bence sevgi yetmiyor.Saygı yoksa,huzur yoksa olmuyor.Değer mi kendinizi böyle bir kaosa sürüklemeye?Hep sevdiğim için yapabilirim sandım. Kavga da etsek hep seviyoruz birbirimizi dedim
Sizi sevmiyor, size de ailenize de zerre saygısı yok. Evlenecek sizden başkasını bulamadığı için barışma çabasında. Üzgünüm ama durum bu. Devam ederseniz aynı evin içinde şiddet dahi uygular. Yapmaz demeyin bu işler böyle böyle başlıyor.Hep sevdiğim için yapabilirim sandım. Kavga da etsek hep seviyoruz birbirimizi dedim
İnanın kendime hiç yakıştıramıyorum bunu. Sen bunu mu hak ediyorsun diyorum kendime?Bence sevgi yetmiyor.Saygı yoksa,huzur yoksa olmuyor.Değer mi kendinizi böyle bir kaosa sürüklemeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?