Evet saygı sınırı çok fazla aşıldı gerçekten. En güzeli hayırlısı bu deyip hayatıma devam etmek. Beni düşündüren de acaba pişman olur muyum sorusuSizi sevmiyor, size de ailenize de zerre saygısı yok. Evlenecek sizden başkasını bulamadığı için barışma çabasında. Üzgünüm ama durum bu. Devam ederseniz aynı evin içinde şiddet dahi uygular. Yapmaz demeyin bu işler böyle böyle başlıyor.
İnanın asıl pişmanlık evlenirseniz olacak, bu yolun sonu boşanma. Burada her gün ne konular okuyoruz, boşanan bütün kadınlar nişanlıyken diz boyu saygısızlık yaşayıp düzelir umuduyla evleniyolar. Sonrası daha beter oluyor.Evet saygı sınırı çok fazla aşıldı gerçekten. En güzeli hayırlısı bu deyip hayatıma devam etmek. Beni düşündüren de acaba pişman olur muyum sorusu
İyi insan demek iyi eş demek değildir.İnanın ne düşüneceğini şaşırdım. İlişki içinde hep tartışmalarımız oluyordu ve bu yüzden olmasın ayrılalım dedik. Yani iyiliğine iyi insan vicdanlı, merhametli, kendi halinde bir insan
Ki iyi bir insan da değilmiş, eski bir konusu var adam saygısız manipülatörün tekiymiş…İyi insan demek iyi eş demek değildir.
Haklısınız bu kadar görüp de devam etmek sonunu bile bile lades olur sadeceİnanın asıl pişmanlık evlenirseniz olacak, bu yolun sonu boşanma. Burada her gün ne konular okuyoruz, boşanan bütün kadınlar nişanlıyken diz boyu saygısızlık yaşayıp düzelir umuduyla evleniyolar. Sonrası daha beter oluyor.
Eski nişanlınızın yaşı diyelim 30, bir insan 30 undan sonra değişir mi? O yaşa kadar terbiye almamışsa daha da almaz. Kaldı ki siz affedince “nasıl olsa affetti, ne yapsam gıkı çıkmaz imzayı da attırırsam tamamdır” mantığıyla yaklaşıp daha da ipin ucunu kaçıracak. Ben hiçbir umut ışığı görmüyorum.
Yok zaten aileden gizli bir şey yapmayı düşünmüyorum. Şu an olma ihtimalini bile düşündüğüm için kendimi suçluyorum.Yorumları okumadım ve ayrılık nedeninizi de bilmiyorum.
Aynı kuyuya girilmez.Sakın dönmeyin ve tekrar bir şans vermeyin. Kaç tane çift düğüne 2 ay kala nişan atıp ayrılıyor?Sorunlarınız o kadar ciddi ve büyükmüş ki ayrılmışsınız.
Aradan da 10 geçmiş siz tam iyileşirken hayatınıza bakacakken çıkagelmiş kan emecek belli ki dönmeyin dönmeyin dönmeyin ailenizden de gizli görüşmeyin en berbat anınızda onlar sizi ayağa kaldırdı ortak tanıdık kim ya?ona ne oluyor? kendince sevap mı işliyor sizi barıştırıp?
yarın evlenirsin kapın kapanınca bu adamla mutsuz olacak olan sensin onlar da karışmaz
Bence düşünün ama kafanıza bişey takmadan bu zamana kadar pişman oldunuz mu ayrıldığınız içinİnanın ne düşüneceğini şaşırdım. İlişki içinde hep tartışmalarımız oluyordu ve bu yüzden olmasın ayrılalım dedik. Yani iyiliğine iyi insan vicdanlı, merhametli, kendi halinde bir insan
Direkt pişman oldum diyemem ama 10 aylık süreçte aklıma geldiği zamanlar çok oldu acaba nasıl ne yapıyor vs diyeBence düşünün ama kafanıza bişey takmadan bu zamana kadar pişman oldunuz mu ayrıldığınız için
Bence düşünün doğru kararı sadece kendinizi dinlediğinizde vereceğinize eminim biz buradan hayır barışma asla dönme ya da barış evlen falan desekte o hayatı yaşayacak olan sensin önemli olan senin ne hissettiğin biraz uzaklaşıp kendini dinle ve karar verDirekt pişman oldum diyemem ama 10 aylık süreçte aklıma geldiği zamanlar çok oldu acaba nasıl ne yapıyor vs diye
Çok teşekkür ederimBence düşünün doğru kararı sadece kendinizi dinlediğinizde vereceğinize eminim biz buradan hayır barışma asla dönme ya da barış evlen falan desekte o hayatı yaşayacak olan sensin önemli olan senin ne hissettiğin biraz uzaklaşıp kendini dinle ve karar ver
Nedeni önemli burada mesela neden bir ayrıl bir barıştı ilişkiniz? Evlenseniz aynı şekilde çatışmalar mi olacaktı? Bazen burnumuzun dikine gitmek istiyoruz, hemen teslim olmadığın için duruma: seni tebrik etmek isterim. Vardır ailenin bir bildiği, bazen bizim görmediğimiz küçük detayları görebiliyorlar . Belli ki mutsuzdun ve ailen bu mutsuzluğun devam eder diye korkuyordu. Belki de en doğrusu budur bilemiyorum , buradan konuşmak yorum yapmak ne kadar doğru olur ? Belkide zamana bırakıp, izlemelisindir… hakkında hayırlısı olsunHerkese iyi akşamlar dilerim.
4 senelik ilişkim düğüne 2 ay kala bitmişti. Bu durumun üzerinden tam 10 ay geçti. Ağladım, üzüldüm bir şekilde hayatıma devam ettim. Bu arada ayrıldığım kişi belli aralıklarda bana ulaşmaya çalıştı. Hatta bundan 5 ay önce ailemi arayıp evimize gelmek ailemden ve benden özür dilemek istedi ama ailem bunu kabul etmeyince bir daha iletişime geçmedik. Bugün ise ikimizin de tanıdığı bir büyüğümüz bizi bir araya getirip konuşturdu bir şans daha verin birbirinize diye. Karşımdaki kişi pişman olduğunu ve ben evlenmeden başkasıyla evlenmeyeceğini söyledi. İkimiz de net bir karar vermiş değiliz, sakin kafayla düşünelim dedik. Yani eğer olur mu, olursa ailem ne der düşünmeden duramıyorum. Neyi, nasıl yapacağımı ne karar vereceğimi hiç bilmiyorum. Bu arada ilişkimiz ayrıl barışlı bir ilişkiydi. Ama sevgi, sadakat konusunda hiç sorun yaşamadık. Ailem de benim üzüldüğümü gördüğü için artık o kişiyi istemediklerini söylediler. Siz olsanız ne yapardınız, bir şans verilmeli mi yoksa zaten ayrılalı 10 ay oldu deyip yoluma devam mı etmeliyim?
Ayrı kalamıyorduk beraberken de tartışma oluyordu hep aramızda. İkimiz de inat olduğumuz için oluyordu belki de. Evet ben burnumun dikine çok gittim ailem bak daha fazla üzülürsün demesine rağmen artık en son kendim de gördüğüm için bizden olmaz dedim o da bunu kabul etti. İnsan bir de ya bir daha sevemezsem diye korkuyor bu bir fırsat mı ya kaçırırsam diyor. Sanırım bunlar da düşündürüyor beniNedeni önemli burada mesela neden bir ayrıl bir barıştı ilişkiniz? Evlenseniz aynı şekilde çatışmalar mi olacaktı? Bazen burnumuzun dikine gitmek istiyoruz, hemen teslim olmadığın için duruma: seni tebrik etmek isterim. Vardır ailenin bir bildiği, bazen bizim görmediğimiz küçük detayları görebiliyorlar . Belli ki mutsuzdun ve ailen bu mutsuzluğun devam eder diye korkuyordu. Belki de en doğrusu budur bilemiyorum , buradan konuşmak yorum yapmak ne kadar doğru olur ? Belkide zamana bırakıp, izlemelisindir.
Sanırım en güzeli 10 ay geçmişken aynı yarayı tekrar deşmemekO ikinizin büyüğü, kendini ilgilendirmeyen şeylere neden burnunu sokuyor?
Sürekli ayrıl barışlı ilişki, evlenince seviye atlayıp, mükemmel olmuyor. Zaten zor kısmını atlatmışsınız, neden kendinizi ateşe atıp yeniden başlayasınız Saçmalıktan başka birşey değil.
İnanın dönecek olsam burada bu konuyu açmazdım. Sadece tecrübelerinize güvendiğim için akıl almak istedim. Sağlıklı karar veremezsem diye görüşlerinize ihtiyaç duydumBence bir insan evi dayayıp döşeyip, düğüne iki ay kala ayrılıyor ise ortada ciddi bir problem vardır.
Hani insanın içinde uçuş uçuş olduğu o dönemler bile kavga dövüş geçtiyse, zaten evlenseniz de sağlıklı bir evlilik olmaz.
Yalnız size burada ne yazılırsa yazılsın, siz döneceksiniz belli. Aylar geçince kavgalar unutulmuş, bir an güzel anılar depreşmiş. İnşallah hata yapmazsınız. Hayırlısı olsun
Gidip sizin eski konunuzu okudum adam sizi manipüle edip kendinize olan güveniniz sarsmış. Şimdi barışsanız bu sefer daha kötü olacak, bir şekilde içinde kalan o acıyı çıkaracak sizden. Bence siz duygusal boşluktasınız hayatınızda kimse olmadığı için bu ihtimali düşünüyorsunuz. Ama yapmayın lütfen, yanlış.Herkese iyi akşamlar dilerim.
4 senelik ilişkim düğüne 2 ay kala bitmişti. Bu durumun üzerinden tam 10 ay geçti. Ağladım, üzüldüm bir şekilde hayatıma devam ettim. Bu arada ayrıldığım kişi belli aralıklarda bana ulaşmaya çalıştı. Hatta bundan 5 ay önce ailemi arayıp evimize gelmek ailemden ve benden özür dilemek istedi ama ailem bunu kabul etmeyince bir daha iletişime geçmedik. Bugün ise ikimizin de tanıdığı bir büyüğümüz bizi bir araya getirip konuşturdu bir şans daha verin birbirinize diye. Karşımdaki kişi pişman olduğunu ve ben evlenmeden başkasıyla evlenmeyeceğini söyledi. İkimiz de net bir karar vermiş değiliz, sakin kafayla düşünelim dedik. Yani eğer olur mu, olursa ailem ne der düşünmeden duramıyorum. Neyi, nasıl yapacağımı ne karar vereceğimi hiç bilmiyorum. Bu arada ilişkimiz ayrıl barışlı bir ilişkiydi. Ama sevgi, sadakat konusunda hiç sorun yaşamadık. Ailem de benim üzüldüğümü gördüğü için artık o kişiyi istemediklerini söylediler. Siz olsanız ne yapardınız, bir şans verilmeli mi yoksa zaten ayrılalı 10 ay oldu deyip yoluma devam mı etmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?