Ben öğretmenim maalesef bizi kapsamıyorMemurlara çocuk okula baslayana kadar yarım gün çalışma hakkı verildi. Bütçenize uyarsa bı araştırın derim. Tüm gun ayrı kalmaktansa yarım gün için ıdeal birini seçebilirsiniz. Evet çocukları küçük olan eğer getirmezse kım bakacak esi de yok dıyorsunuz. Evde tek bırakamaz sonuçta. Merhametli de olsa agzı gevsek üstüne laf katan birine güvenip evıme almam ben. Ki öyle bırı merhametli değildir zâten. Benım komsum bakıyor ama kendi cocuklarıyla bır arada bakıyor mecburen çünkü. Ve kendı çocuğundan ayırt etmiyor. Diğer kişiyi bı degerlendırın derim ihtiyacı varmıs üstelik, eve kamera falan koyabılırsınız.
Yarım gün zaten işim :) öğretmenim sabahçıyım.8-13 gelecekPart time olanağı var mı?
Yani kendı çocuklarına hassastır belki. Baskalarının yaşadığı durumlada ekleme yaparak anlatan biri cocugunun yaptıgınıda üstüne katıp sıze anlatabilir. Bilmiyorum benım içime sinmezdi.Ben öğretmenim maalesef bizi kapsamıyor
Evet haklısınız merhameti olan olayları çevirmez ama işte çocuk konusunda hassasmış öyle diyeyim :)
Arıyorum son güne kadar da arayacağım ama zaman çok hızlıMümkünse 3. Bir kişiyi bulmaya çalışırdım.
Ben de evimde istiyorum,bebeği karda kışta çıkaramam ki bi de sabahçıyım çok zor olur..Bir de ekleyeyim, çocuğumu bakacak birinde bırakacaksam kendi evimde olmasını talep ederdim eve de kamera taktırır , okuldayken izlerdim. Kimseye bu devirde güven olmuyor.
Kuzum , bazen bazı şeyleri denemeden bilemezsin. Bazen önyargılı yaklaştığımız insanlar daha iyi, iyi görünenler daha kötü çıkabiliyor. Ya da tam tersi. Bence güzelce konuş, içine kim siniyorsa onunla bi başla bi bak sen varken nasıl diye. Diğer kişiye de reddediyorum deme. Açıkça kabul ettiğin kişi ile deneyeceğini söylersin olmazsa sizinle daha sonra başlarız diyip açık kapı bırakırsın , o vakte kadar boş olursa tabii. Bu sırada da ne olur ne olmaz 3. Bir kişiye bakarsın. Başka da bi şans gözükmüyor az kaldı okulların açılmasına. Aklıma şimdilik bu geldi :)Arıyorum son güne kadar da arayacağım ama zaman çok hızlıhemen birini bulup bebeğime alıştırmam lazım öyle okul açıldığı gün bırakıp gidemem,10-15 gün önceden gelsin onla vakit geçirsin istiyorum
SüperKamera olacak zaten onu söyledim ikisi de kabul etti
Ben de bunu duyduktan sonra aşırı soğudum1 olan , çocuklarını sabahtan anaokuluna filn gönderecekse olur bence . 2. Asla istemezdim
Anneanne var evde onla bırakacakmış getirmem asla dedi bilmiyorum ama..1 olan , çocuklarını sabahtan anaokuluna filn gönderecekse olur bence . 2. Asla istemezdim
E mantıklı o zaman . 3.kişi bulunmazsanız deneyin derim hem genç hem de işini kaybetmemek için çok dikkatli davranır sankiAnneanne var evde onla bırakacakmış getirmem asla dedi bilmiyorum ama..
Sanırım öyle yapacağım.Diğeriyle hergün diken üstünde olurum kesinE mantıklı o zaman . 3.kişi bulunmazsanız deneyin derim hem genç hem de işini kaybetmemek için çok dikkatli davranır sanki
Bu durumda kesinlikle 1. aday uygun. Diğeriyle çok uğraşırsınız huzurunuzu kaçırır ve diken üstünde olursunuz hep. Zaten yarım günmüş 1.yi seçinAnneanne var evde onla bırakacakmış getirmem asla dedi bilmiyorum ama..
Ben olsam bu kadına bir şans verirdim.Anneanne var evde onla bırakacakmış getirmem asla dedi bilmiyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?