Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kafam çok karışık ne yapmalıyım bilmiyorumKüçük çocuğu olanı tercih etmem açıkçası. Arkasını dönünce gider bebeğe bişey yapar bilmeden korkarım ben. Hem kendi çocuğuna da bakmak zorunda ilgisi bölünecek.
Öteki gevşek agizliyi bir dene bakalım herkes huyunu biliyorsa anlattıklarına kafa takmazlar çok.
İlk kisinin annesi çocuklara bakacakmis kizi da sizin çocuğa di mi? Peki annesi nasıl biri? Hani yaşı, hali tavrı uygunsa o bakmaz mı? 2.kisiyi pek sevmedim. 1.kisinin de çocukları küçük belki akli orda kalır.Ayy kafam çok karışık ne yapmalıyım bilmiyorum
Burda netleşirim dedim de![]()
bence ilk kadın çocuklarını da getirsin ne güzel işte. hem çocuklarla oynar daha iyi olmaz mı şimdiden kreş mantığına alışır. çocukların yaşları da yakın sayılır. eğer zarar veren çocuklar değilse bence ilk kadını almak mantıklı geldi.Merhaba bebeğim var 1yaşında.
Eylülde okula gideceğim bu yıl izinlerle ücretsizle vs geçirdim ama artık başlamam lazım..
Bebeğime bakacak abla arıyoruz epeydir ama bulamadık pek güvenilir düzgün birilerini..
Şuan iki komşu var site grubundan duyurdum dönüş yaptılar..
Şimdi biri 2 çocuklu biri (4-6) yeni boşanmış (ekonomik olarak daha güçsüz ondan belirttim) pek tanımam ama çok ihtiyacım var diye aradı.Diğerini bi nebze tanıyorum iki çocuğu var (9-14 yaşları,saat olarak her şeyimiz uyuyor bunla ben de onun çocuklar da aynı saatlerde çıkıyoruz geliyoruz ) aynı binadayız bunla,diğeri yan binada..
Oturup elbette ikisiyle de detaylı konuşacağım ama ikinci kişi bana daha mantıklı gelmişti (birincisi çocuklarını getirebilir veya çocuklarına arada gidebilir çocuğumu evde bırakabilir,sonuçta onunkiler de küçük henüz ilgiye muhtaç)
Ama ikinci ile de ilgili şöyle bir durum var sitedeki arkadaşım söyledi “haberin olsun ağzı çok gevşek ayaklı gazete gibi üstüne üstlük yalan yanlış eklemelerle seni üzebilir misal çöpünde kırık tabak gördü herkese gidip Çiçek yere tabak fırlattı çok sinirli diyebilir” dedi Evet o potansiyel var bir iki tavrından sezdim..
Referanslı insanlar bulmaya çalıştık evimiz ters bi yerde (vasıta sıkıntısı var) olduğu için herkes burun kıvırıyor baştan..Ya da bize getirin diyorlar açıkçası ben de sabahın köründe çocuğumu uyandırıp kendi ortamından koparmak istemiyorum,çocuk bi de ortamın stresini yaşamasın..
Kreş/yuva diyen olacaktır 2 yaşından önce alan yerler yok..
Siz olsanız bu iki kişi arasında kimi seçerdiniz ?
Minik çocukları olan genç kadın mı evde bi sorumluluğu kalmamış yetişkin ama ağzı gevşek kadın mı ?( Ağzı gevşek ama merhametinden herkes bahsediyor çocuk güzel bakıyor vs daha önce bakmış biliyorlar ama diğerini kimse pek bilmiyor ben de)
Not:Benim ailem burda değil olsa da çocuğumu onlara vermem eski konularımı bilen bilir aşırı yoran tipler hepsi de..
Eş ailesinde de kimse yok olsa da açıkçası ben pek akrabaya çocuk baktırma taraftarı değilim..
Yok çocuklarıyla hiç istemem.bence ilk kadın çocuklarını da getirsin ne güzel işte. hem çocuklarla oynar daha iyi olmaz mı şimdiden kreş mantığına alışır. çocukların yaşları da yakın sayılır. eğer zarar veren çocuklar değilse bence ilk kadını almak mantıklı geldi.
benim çocuğum olmayınca tam bilemem tabi ama sonuçta seneye kreşe gidince orda birsürü çocuk olacak ve tanımadığı bir ortamda bu şekilde kavgalar yaşayacak. o çocuklar kardeş olarak beraber büyümüşler belki o şekilde kavgalar yapmıyorlardır senin çocuğuna da abi/abla gibi olurlardı. yine de siz kendi çocuğunuzun huyunu suyunu daha iyi bilirsiniz hangisi daha iyiyse o şekilde ilerlenmeli. benimki sadece farklı fikir vermekYok çocuklarıyla hiç istemem.
İlla bi kıskançlık krizi yaşanır kadın da istese de istemese de kendi çocuğunu üzmemek için benim çocuğumu ihmal edebilir.
Arkadaş ortamlarında bile yaşıyorum çocuk bizim evimizde kızımın kendi oyuncağını alıp ona vermek istemiyor anne de misafir olmasına rağmen kızı üzülüyor diye hadi o oyuncağı kaldıralım diyebiliyor halbuki bebeğin oyuncağı küçük olan o diğeri paylaşmıyorsa o oynamamalı..
çok bakıcı değiştirdim çok okudumArıyorum son güne kadar da arayacağım ama zaman çok hızlıhemen birini bulup bebeğime alıştırmam lazım öyle okul açıldığı gün bırakıp gidemem,10-15 gün önceden gelsin onla vakit geçirsin istiyorum
Teşekkür ederimbenim çocuğum olmayınca tam bilemem tabi ama sonuçta seneye kreşe gidince orda birsürü çocuk olacak ve tanımadığı bir ortamda bu şekilde kavgalar yaşayacak. o çocuklar kardeş olarak beraber büyümüşler belki o şekilde kavgalar yapmıyorlardır senin çocuğuna da abi/abla gibi olurlardı. yine de siz kendi çocuğunuzun huyunu suyunu daha iyi bilirsiniz hangisi daha iyiyse o şekilde ilerlenmeli. benimki sadece farklı fikir vermek
İlki çocuklarını anneanneye bırakacak anneanneyle yaşıyorlar onlar evde onla kalacak diyor ama ben de diyorum illa hadi ağladı hastalandı yemek yemiyor vs derse anneanne gidip onları getireyim geleyim diyecek (diğer binada olan bu) çocuğum uykuda olur uyanık olur gitmek ister her türlü tehlikeli..çok bakıcı değiştirdim çok okudum
ikisi de olmaz çiçekcim
neden dersen çok ihtiyacı olan çocuklarını nereye bırakacak illa girip çıkacak çocuklar
ikinci ağzı gevşek olanla da baş edemezsin
öte yandan evleri yakın olması da güzel bir avantaj ama kesin kati konuşacaksın evimizden başka yere gitmeyecek kendi evinize götürmeyeceksiniz diye
yok yokİlki çocuklarını anneanneye bırakacak anneanneyle yaşıyorlar onlar evde onla kalacak diyor ama ben de diyorum illa hadi ağladı hastalandı yemek yemiyor vs derse anneanne gidip onları getireyim geleyim diyecek (diğer binada olan bu) çocuğum uykuda olur uyanık olur gitmek ister her türlü tehlikeli..
Ben de son günlere bırakmak istemiyorum ama eşim bu süreçte başkası da olabilir şimdiden konuşursan o arada biri olursa ayıp olur diye almak zorunda kalacaksın diyorben olsam 1. yi tercih ederdim. tek başına çocuk büyütmek çok zor, ihtiyacıda var. benim için kendi çocukları sorun olmadı arkadaş olurladı ama zaten annesi bakacakmış o açıdan da iyi..
son güne bırakmamalısınız siz istemezseniz başka bir yer bulmak isteyebilir. hem sizin hemde karşı tarafın kısmeti kapanmasın