- 22 Mart 2016
- 131
- 27
- 98
- 37
- Konu Sahibi incirreceli88
-
Bu işlerden pek anlamam henüz liseliyim ama çevremdekilerden örnek vermek istiyorum benden yaşça büyük bir tanıdığım var onun da 2 yıllık bir ilişkisi vardı ve dışarıdan bakılınca o kadar birbirlerine aşıktılar ki ama kızın sevgilisi kızı başkasına tercih etti yani aldattı kız ayrıldıktaan sonra psikolojik tedavi almaya başladı çünkü çok seviyordu onunla evlilik hayalleri kuruyordu ama o da senin gibi aynı şeyi yaptı eski sevgilisine baya uzun bir mesaj attı içini döktü ve aylarca onn kendisine geri döneceğini düşündü neyse işte bunlar bir şekilde tekrar barıştı ama bu sefer çocuk yine aynı şeyi yaptı gözü hep başka kızlarda yani sana tavsiyem bırak dönmesin giden bir kere elini bırakan bir daha tutmaz tutsa bile tekrar bırakır sen üzülürsün
Şaka mısınız siz?
Sizden vazgeçip gittiği kızla beraber hala.
Neyin dönüşünü bekliliyorsunuz bu durumda?
1 yıl uzun süre. Yaşınız da küçük değil ki.
Ergen olsanız tamam da bu yaşta biraz daha mantıklı olmaya çalışın.
Siz onu boş yere beklerken ömrünüzden çalıyorsunuz.
Belki de onu düşünmemek için çaba harcayıp önünüze baksaydınız şimdi çok güzel bir ilişki içinde olabilirdiniz.
Ama böyle devam edince fırsatları da kaçırmış oluyorsunuz.
Bir kez hayata geliyoruz. Kendinize bu işkenceyi yapmayın lütfen. Saplanıp kalmak kolay. Güçlü olmak adına çaba harcayıp bu çamurdan çıkmanız lazım.
Çok vahim.
Ohooo adam bir senedir başkasıyla beraber. Yarın öbür gün evlenir de diğer kızla. Sana gelirse de ancak o kızın bilmediği kaçamak olursun. Yani onu seninle aldatır, yine ona döner. Kaldı ki adam zaten hayırsızmış, bekleyip de ne yapacaksın. Gelmişsin 28 yaşına, çocuk da değilsin ki böyle hayallere kapılıyorsun. Kendi hayatına bak. Ömür dediğin şey abuk sabuk insanları bekleyecek kadar uzun değil.Arkadaslar bir derdim var.
Bir sene önce erkek arkadasim beni baska bir kiz icin birakti. Aradan bir yil gecti, sizce tekrar geri dönermi?
Ayrilikdan sonra onu ne aradim ne sordum, ama o kizla hala birlikte oldugunu biliyorum. Kiz benden cok daha güzel. Gecen hafta yapmamam gerek birsey yaptim ve ona sinirimden bir sene biriktirdigim ne varsa yazdim. Kendi vicdanini rahatlatmak icin ben seninle evlenmek istedim sen yaklasmadin, sana kalsa 10 yil bekletirdin dedi, halbuki 4 sene birlikteydik, onun icin onu daha iyi taniya bilmek icin onun kaldigi sehire tasindim.
Sonra bende dayanamayip cok agir konustum sövdüm :) hic huyum degildir. Beni yine her tarafda bloke cekti, bir ara acmisti resimlerimi takip ediyordu sanirim.
Arkadaslar artik piskolojim bunu kabul etmiyor. Onun aklindan gecenleri tahmin edemiyorum. Onu unutamiyoru, yasim 28 ve onu daha cok beklemek istemiyorum. Ya gelsin yada gelmiyecegini bileyim. Ama icimden bir ses diyorki bir gün gelecek. Unutamiyorum bir türlü..
Sizce gün gelirde bir gün bana geri dönermi?
Bana bir tavsiyede bulunun lütfen. Kendim altindan kalkamiyorum.
Baskalariyla tanismayida denedim, övünmek gibi olmasin güzellimde ama sanki üstümde bir büyü varmis gibi kimse benimlen tanismak istemiyor. Bende gercekten bir tuaflik var..
cok tesekkür ederim, bende biliyorum bunlari ama malesef piskolojim o kadar bozuldu ki icimdeki o mantigima kabul ettiremiyorum.
Senin aklın geçmişte kalmış çünkü.
Öyle olunca enerjini de düşürmüş oluyorsun. Etrafa yayılan enerjinin pozitif olması pozitif olayları çekmeni sağlar. Ama sen ona saplanıp kalmışsın bir de bu yetmezmiş gibi kendinle ilgili çok olumsuz bir cümle kullanıyorsun. 'Sanki üstümde bir büyü varmış gibi...'
Halbuki kendi kendini kapatmışsın.
Önce bi bunu anlaman lazım.
Artık vazgeç. Kabullen. Kendi başına mutlu olmayı öğren. Nette pekçok yazı var bu konularla ilgili. Kendini geliştir.
Eğit. Başa çıkmayı bil. Koskocaman insansın.
Güzel olmakla iyi bir ilişkiye sahip olmak arasında ne yazık ki bir bağlantı yok.
Ben de çok beğenilen biriyim. 27 yaşındayım ama beni çok yıpratmış, travmatik bir ilişkiden yeni çıktım.
Yine de hayatın çok güzel olduğunu ve çok güzel şeyler getireceğini düşünüyorum.
Kendimi bu yönde telkin ediyorum. Kişisel gelişim kitapları okuyarak moral buluyorum. Çabalamazsam dibe vururum çünkü ama asla istemiyorum bunu.
Sen de harekete geç. Sadece kendini geliştirmeye, iyi hissetmeye odaklan. Acı çektiğin yeter. Kararlı ol ve kendine gel.
Psikolog Dr. Zafer Akıncı'nın aşk da neymiş hadi canım sen de diye bir kitabı var. Onu da okuyabilirsin. Zamanını heba etme daha fazla seni bırakıp gideni düşünerek. Bırakmışsa bırakmış. Egona yenilme. Sadece kabullen ve yoluna bak artık.
Insallah o dedigin kisi acil bir sekilde cikar karsima..Bak görürsün karşına biri çıkar unuttur sana eski sevgilini sana gerçekten gelecek vaad eder eminim otuzuna vardığında emin ol hayatında bir başkası olur hatta belki evlilik planları yapıyor olursunuz demedi deme
bir sene çok uzun zaman bu bir.
sizi başkası için bırakmış, bu gerçekten affedilmez bu iki.
ben de 28 yaşındayım. ilişkim biteli 10 güne yakın oldu ve hayatı kaçırıyor gibi hissediyorum.
yaşıtlarım evlenip çocuk yaparken ben dümdüz duruyorum, hala ayrılıklar 'acaba arar mı'lar, fotoğraflarını takip etmekle, beni engellemedi diye gezmekle uğraşıyorum.
hepsi zaman kaybı.
doğru insan olsaydı bence bir sene önce de gitmezdi.
bir de deseniz ki onbeş gün oldu, tamam bi umut olur da bir sene çok uzun ya beklemek için. 78 yaşına kadar ömür olsa bi elli tane daha bundan yaşarsınız öyle düşünün, birini heba ettiniz bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?