bir sene gecti..

Allah daha beteri imtihandan sağlık sorunlarından korusun öyle düşünme ne olur.Su an bir yerin ağrısa o aklına bile gelmez biran önce şu ağrım geçsin diye beklersin değil mi?

Demekki mutluluğun başka bir yerde.Ve onun için biraz daha sabretmen gerekiyor.Padisah sesi güzel dilenciye daha geç para verip daha çok bagirtirmis.
Belki Allah da senin dua etmeni seviyor.Belki sana çok daha güzel bir mutluluk verecek

Hayatına başka biri girse onu düşünmezsin bile dönmez sana artık zaten dönse bile ilişkiniz eskisi gibi olmaz ki sen onu kabul edebilecek misin kim bilir kızla neler yaşamıştır bunları kabullenemezsin . Kendi hayatina bak artık bence

Dönmez bacim beklemeeee

Kabullenmek, kabullenmek, kabullenmek.

Bunun başka çözümü yok. Gerçekten zor olmalı, kesinlikle haklısınız ama kabullenin ve sizin ondan ayrı bir hayatınız da var. Bunu hatırlayın.

Allah yardımcınız olsun.

Neden 2 hafta önce mutluyken şimdi yine kotusunuz.. bunu bulun..

Bişeyler kötü gidince eski ilişkiyi suçlamak o gitti ondan böyle demek mi sizin durumunuz acaba?

Siz de kendinize bunu yapmak istemezsiniz ama yapıyorsunuz çünkü hala olumlu olumsuz o ilişkiden besleniyorsunuz..

Yeni bi hayat dolu dolu bi hayat lazım bu ihtiyaca düşmemek için..

Aşk acısı aşksizligi bastırmak için ortaya çıkan boşluk doldurucu bi duygu..

Ne hali varsa görsün diyip yürüyün gidin bu boşluktan..

Ne zor bir durum ya kadin psikilojisi bu eger senden ayrilmasaydi sen ayrilsaydm inanki suan hic umrunda olmazdi aslinda senin yediremedigin bu kendine onun senden ayrilmasi birak ya bosver o tercighini yapmis kendine gore birini bul sev guven ve evlen yasin 28 ne zman evlenceksnde cocuk dogurcaksn :) ruh ikizini bulunca keske daha once.bulsaydm.diyeceksn .hoscakal canm.hersey gonlunce.olsn insallah

Yaşanılanları ve o kişiyi unutman için karşınıza illede birinin çıkmasına gerek yok .. :)
Tamamiyle kendinizle alakalı bir durum..

Ne zaman kendinize söz geçirirsiniz işte o zaman kafanız biraz daha rahat edecektir..

''döner mi ileride ya dönmezse'' gibi soruları kendinize sormaktan ve bir gün döner mi umuduyla beklemeyi bırakın..

Bak kafada bitiren nasıl yaşıyor hayatını

yani bir kız için sizi terk etti, ama bırakıp gelse hemen kabul edeceksiniz, ilginç gerçekten.belki bağlılık olabilir bu, ya da psikolojik açıdan kendinize yediremiyorsunuz durumu tekrar size dönmesini istiyorsunuz, döndükten sonra nasıl sağlıklı bir ilişkiniz olacakki dönse bile, sonuçta başka birini sevmiş sizle beraberken.

Umudunu kirmak istemezdim ama emin ol ki dönmeyecek..bian once unutmaya bak.benim hayatta ogrendigim ve bizzat tecrube ettgim en onemli seylerden biri de unutulmayacak hic kimse yoktur ve aşik olunacak gonlunuze gore biri elbet vardir sadece vakti merhun gelmemistir.tabi sizin de buna inanip o iradeyi gostermeniz gerek onu unutmaya baslayin bian once.hayatimdan ckardm diyin ve asla merak dahi etmeyin..benm de 4 yillik iliskm istemedgm sekilde bitmisti 1 sene neler cektm ve geri dondu 3 ay sora yine gitti.ve 1 ay sora baskasiyla ckmaya basladi.keske geri donmeseydi demistim.cnku daha beter olmustum.suan aradan 6 yil gecti.inan aklima dahi gelmiyor konusu acilsa icimde ufacik bi sizlama bile olmuyor.asik oldum ondan sora..ve dedim ki yaptigim mallikmis kendimi bi insana mahkum etmisimn resmen hic kimseyi gormemisim..oysa insan insandan ustundur..herseyiyle onu katlayan bi insan girdi hayatima inan suan yuzunu bile hatrlamiyorum.kendimi o donem harap etmeme uzuluyorum sadece ergenlikmis:) inan buna gercekten unutulmayacak hic bi insan yok.insan olume alisiyo Allah elbet cok daha uygun ve seni seven birini ckarir karsina.sadece buna yurekten inan ve onu untma noktasinda kendine samimi ol, bunu gercekten iste keske dinse deme yani..

Dönse sen affedebilecek misin? Unut onu, süslen püslen kendine bak, çalış, para kazan, çevre edin. Hatta aile içinde de evlenmek istediğini uygun birisi olursa bi yemeğe çıkıp tanışabileceğini söyle. Gerçekten aileler akrabalar yönlendirici olabiliyorlar. Hayatına birini al artık aklını başına topla. Bol bol dua et.

Benim arkadaşımın sevgilisi de arkadaşımı başka bi kız için bıraktı. Aradan 1 sene geçtikten sonra geri döndü, özlediğini barışmak istediğini söyledi. Arkadaşımın o 1 sene zarfında ağlamaktan gözünde yaş kalmamasına rağmen reddetti adamı. Hatta adamın geri dönmek istediğinden yeni sevgilisinin de haberi yokmuş, artık ne düşündü bilmiyoruz, ikisini bir mi idare edecekti, yoksa arkadaşımdan evet cevabını alınca mı ondan ayrılacaktı bilmiyoruz. (hala birlikte olduklarını kızla olan ortak bi tanıdıktan öğrendik)

Arkadaşım reddetmekle kalmadı, adamın kendisine yazdığı o barışmak istiyorum özledim mesajlarının ekran görüntülerini vs hepsini sosyal medyadan kıza yolladı.
Ve kıza da dedi ki '' biliyor musun bilmiyorum ama beni senin için bırakmıştı, anlaşılan şimdi de seni benim için bırakmayı düşünüyor, ben tabiki geri dönmedim, umarım sen de en kısa zamanda bu yaratıktan kurtulursun'' .

Yani demem o ki , böyleleri dönse bile kabul etme.

Emin ol bi digee kiz Daha guzel diye seni birakan birisi karsisina Daha guzel bi kiz ciksa o kizida birakir!!!o yuzden sana geri donmesini bekleme be dileme unit gitsin

Ne kadar dogru seylere deginmissiniz. Bakis aciniz gercekten cok dogru, yani dogru ola bilir. Ask acisi bir boslukdan olusa bilir aslinda, umarim acil bil bir sekilde yeni birisi girer hayatima. Tesekkür ederim

Ne kadar dogru seylere deginmissiniz. Bakis aciniz gercekten cok dogru, yani dogru ola bilir. Ask acisi bir boslukdan olusa bilir aslinda, umarim acil bil bir sekilde yeni birisi girer hayatima. Tesekkür ederim

Ne olur kendinize bunu yapmayın. İyi olmanın yolu yeni birinden geçmesin. Ruh halinizi beğenmiyorsanız bir uzmandan yardım alın. Mutluluğunuzu yeni bir ilişkiye bağlarsanız sonra iki şey olabilir. Bu yeni ilişkinize çok analam yüklersiniz karşınızdaki insanı drlarsınız ya da biterse bir daha çok zor toparlarsınız. Söylemesi kolay biliyorum ama en emin mutluluk kendinizle kuracağınız mutluluktur.

Iste bazi insanlarda vicdan azabi olmuyor.

Iste arkadaslar vicdan azabi bazi insanlarda yok. Daha sucunu üstünden atmak icin vicdanini yalanlarlan kendini kandiriyor. Bu niye cogu erkekde öyle acaba? Bu cocuk cok zamanimi cok ahimi aldi. Malesef ne desem bos geri dönüsü olmadigini bende biliyorum. Kirik bir aynayi ne kadar düzelmeye calissanda elline batar ve kanar, o yüzden onu bitirmek en mantikli karar. Benim kendime yediremedigim sey, sirf benden daha güzel bir kiza sahip olmasi ve ayrildikdan 1 ay sonra. Veda bile etmedi facebookdan ögrendim, ben hala bizi birlikte zannediyordum. Sirf belki ikimizede biraz sesizlik iyi gelir diye düsünmüstüm. Cok seviyesiz bir insan, gösterisi cok seviyor ve kendini bencilin teki. Ama iste artik bu öfkeme yenik düsmeye basladim, ne aklimdan hic cikmiyor bana yaptiklari.

Cok güzel bir aciklama getirmissiniz, bu yönden hic düsünmemistim. Ama benim problemim ne kadarda o boslugu doldurmaya kalksamda olmuyor, aklim sürekli onda, gercek anlamda bir saplanti olmus bende. Bu isin icinden cikamiyorum, tatile gittim, farkli spor dalari denedim, kendimi özen gösterdim saclarimi boyattim, kirpik takdirdim, giyimi me özen gözeriyorum. Ama birsey fayda etmedi bir sene önceki durumum suan devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…