- Konu Sahibi incirreceli88
-
Allah daha beteri imtihandan sağlık sorunlarından korusun öyle düşünme ne olur.Su an bir yerin ağrısa o aklına bile gelmez biran önce şu ağrım geçsin diye beklersin değil mi?Kendime bu sorularida cok sordum, Allah beni niye bu kadar agir bir imtihandan geciriyor diye. Halbuki ben onu cok seviyorum sürekli dua ediyorum. Dualarimin kabul olmayisi neye baglamam gerekiyor ki acaba. Sence o da cekermi benim yasadiklarimi gün gelirde ahini almistim dermi?
Dönmez bacim beklemeeeeArkadaslar bir derdim var.
Bir sene önce erkek arkadasim beni baska bir kiz icin birakti. Aradan bir yil gecti, sizce tekrar geri dönermi?
Ayrilikdan sonra onu ne aradim ne sordum, ama o kizla hala birlikte oldugunu biliyorum. Kiz benden cok daha güzel. Gecen hafta yapmamam gerek birsey yaptim ve ona sinirimden bir sene biriktirdigim ne varsa yazdim. Kendi vicdanini rahatlatmak icin ben seninle evlenmek istedim sen yaklasmadin, sana kalsa 10 yil bekletirdin dedi, halbuki 4 sene birlikteydik, onun icin onu daha iyi taniya bilmek icin onun kaldigi sehire tasindim.
Sonra bende dayanamayip cok agir konustum sövdüm :) hic huyum degildir. Beni yine her tarafda bloke cekti, bir ara acmisti resimlerimi takip ediyordu sanirim.
Arkadaslar artik piskolojim bunu kabul etmiyor. Onun aklindan gecenleri tahmin edemiyorum. Onu unutamiyoru, yasim 28 ve onu daha cok beklemek istemiyorum. Ya gelsin yada gelmiyecegini bileyim. Ama icimden bir ses diyorki bir gün gelecek. Unutamiyorum bir türlü..
Sizce gün gelirde bir gün bana geri dönermi?
Ne zor bir durum ya kadin psikilojisi bu eger senden ayrilmasaydi sen ayrilsaydm inanki suan hic umrunda olmazdi aslinda senin yediremedigin bu kendine onun senden ayrilmasi birak ya bosver o tercighini yapmis kendine gore birini bul sev guven ve evlen yasin 28 ne zman evlenceksnde cocuk dogurcaksn :) ruh ikizini bulunca keske daha once.bulsaydm.diyeceksn .hoscakal canm.hersey gonlunce.olsn insallahArkadaslar bir derdim var.
Bir sene önce erkek arkadasim beni baska bir kiz icin birakti. Aradan bir yil gecti, sizce tekrar geri dönermi?
Ayrilikdan sonra onu ne aradim ne sordum, ama o kizla hala birlikte oldugunu biliyorum. Kiz benden cok daha güzel. Gecen hafta yapmamam gerek birsey yaptim ve ona sinirimden bir sene biriktirdigim ne varsa yazdim. Kendi vicdanini rahatlatmak icin ben seninle evlenmek istedim sen yaklasmadin, sana kalsa 10 yil bekletirdin dedi, halbuki 4 sene birlikteydik, onun icin onu daha iyi taniya bilmek icin onun kaldigi sehire tasindim.
Sonra bende dayanamayip cok agir konustum sövdüm :) hic huyum degildir. Beni yine her tarafda bloke cekti, bir ara acmisti resimlerimi takip ediyordu sanirim.
Arkadaslar artik piskolojim bunu kabul etmiyor. Onun aklindan gecenleri tahmin edemiyorum. Onu unutamiyoru, yasim 28 ve onu daha cok beklemek istemiyorum. Ya gelsin yada gelmiyecegini bileyim. Ama icimden bir ses diyorki bir gün gelecek. Unutamiyorum bir türlü..
Arkadaslar bir derdim var.
Ne kadar dogru seylere deginmissiniz. Bakis aciniz gercekten cok dogru, yani dogru ola bilir. Ask acisi bir boslukdan olusa bilir aslinda, umarim acil bil bir sekilde yeni birisi girer hayatima. Tesekkür ederimNeden 2 hafta önce mutluyken şimdi yine kotusunuz.. bunu bulun..
Bişeyler kötü gidince eski ilişkiyi suçlamak o gitti ondan böyle demek mi sizin durumunuz acaba?
Siz de kendinize bunu yapmak istemezsiniz ama yapıyorsunuz çünkü hala olumlu olumsuz o ilişkiden besleniyorsunuz..
Yeni bi hayat dolu dolu bi hayat lazım bu ihtiyaca düşmemek için..
Aşk acısı aşksizligi bastırmak için ortaya çıkan boşluk doldurucu bi duygu..
Ne hali varsa görsün diyip yürüyün gidin bu boşluktan..
Ne kadar dogru seylere deginmissiniz. Bakis aciniz gercekten cok dogru, yani dogru ola bilir. Ask acisi bir boslukdan olusa bilir aslinda, umarim acil bil bir sekilde yeni birisi girer hayatima. Tesekkür ederimNeden 2 hafta önce mutluyken şimdi yine kotusunuz.. bunu bulun..
Bişeyler kötü gidince eski ilişkiyi suçlamak o gitti ondan böyle demek mi sizin durumunuz acaba?
Siz de kendinize bunu yapmak istemezsiniz ama yapıyorsunuz çünkü hala olumlu olumsuz o ilişkiden besleniyorsunuz..
Ne kadar dogru seylere deginmissiniz. Bakis aciniz gercekten cok dogru, yani dogru ola bilir. Ask acisi bir boslukdan olusa bilir aslinda, umarim acil bil bir sekilde yeni birisi girer hayatima. Tesekkür ederim
Inan bana kim bu hayatta kotuluk yaptiysa bu hayatta cezasini cektigini gormusum diger dunyada var bunun hesabini o zmn nasil vereck sen isyan edme neden basima bu geliyo die daha kotulerini dusun bu hayatta hic kimse dertsiz degildir inan bana senin derdin bu sabret sabretki sonunda mutlulugunu bulasin Insallah
Ne kadar saygısız insanlar var ya ve gereksiz yorumlar
Sanki kendileri hayatlarinda hiç ölüyorum bitiyorum dememis yada aşık olmamış. Kız burda yardım almaya gelmiş sizin sacmaliklarinizla uğraşmaya değil
Konu Sahibi arkadaşım, diğer kızla bir yıldır beraber olması seni sevmediginin en büyük kanıtı. İlk önce bunu kabullen ve onu sevdiğini değil sana yaptığı kötü şeyleri hatırla
Bırakmis gitmiş pislik senin üzülmen umrunda bile değil dönse napicaksin?
Sana bunu yapmaya ne hakkı var?
Sende mutlu ol.Demekki başkasıyla çok daha fazla mutlu olucaksin. Sadece sabret
Neden 2 hafta önce mutluyken şimdi yine kotusunuz.. bunu bulun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?