bir sene gecti..

Canim ondan sana hayir gelmez isini bitince sikilinca sana donucek sende kabulmu edicen suan bekliyorsun onu bide...tmm sevebilirsin ama buna laik olan kisiyi sev bekle degermi senin sevgini hakediyomu ki?

Bak ben de travmatik bir ilişkiden çıktım ama çok çok çoookk büyük bir aşk yaşadık biz beraber. Onunla uyudum, uyandım, vücudunun her yerine çok büyük bir aşkla dokundum, çok fazla sevdim, aşkla baktım, öptüm kokladım, bekledim yeri geldi bazı şeyler için bazen çok fazla üzüldüm kalbime sancılar girdi. Çok ağladığım, doğru düzgün uyuyamadığım zamanlar da oldu ilişkinin içindeyken. Yani her türlü duyguyu tattım. Dibine kadar aşkı tutkuyu hissettim. Ve hazır olunca da bir gelecek kuramayacağımı anlayıp vazgeçtim ondan.
Sen de sonuca takma. Onunla yaşadığın yılların sana neler öğrettiğine sana neleri tattırdığına bak ve şükret. Daha iyisini yaşayacağına inan ve asla yaptıkların için pişman olma. Arkasında dur aksine. Ben öyle yapıyorum ve çok mutluyum. Hem de hayatımda her şeyini bile bile sevdiğim tek erkek olan adamdan ayrıldığım halde çok mutluyum. Beyinde bitiyor olay. Rahat ol. Onunla yaşadığın şeylerin hesabını kimseye vermeyeceksin. Geçmişinde kaldı bitti o kadar. Sakın üzülme.

Canim ondan sana hayir gelmez isini bitince sikilinca sana donucek sende kabulmu edicen suan bekliyorsun onu bide...tmm sevebilirsin ama buna laik olan kisiyi sev bekle degermi senin sevgini hakediyomu ki?

2 haftaya öncesine kadar onu asla kabullenmem diyordum. Simdi ise birden düsüncelerim degisti bir özlem basladi.
Ilk ayrildigimda bir kac ay agladim hersey o kadar güzel ilerliyorduki simdi tekrar bir sene sonra aklima geldi ve ben bir sene önceki halime geri döndüm, halbuki 2 hafta önce cok daha farkli düsünüyor ve mutluyken..

Bak simdi senin yasadiklarini okuyunca kendim canlandim gözümün önünde. Suan senin icin bile aglaya bilirim cok üzüldüm inanki. Sen ama bana nazaran cok daha güclüsün, ben suan kendime cagre ariyorum okumadigim kitaplar kalmadi, kendimi eglenceye vurdum, daha bir cok sey.. Sen kac yildir taniyordun onu?

Baska seylere odaklan. Ona ne yaz, ne takip et.
Geecegi varsada eger, gelmez sen böyle ysptikca.

Illaki cevrende hos birileri vardir. Sans ver, alici
Gözüyle bak. Senin durumundakiler, kafasini birine tsktiklari icin, burnunun ucunda kimler oluyoda görmüyo.

Bakis acini degistir. Gittimi, birak gittigi yerde kalsin. Dönsede, sen Kabul etme

olay yeni oldugu icin aklinda ve kendini aglayarak harap ediyorsun unut canim gercktn seni gercekten seven biri icin bunlari yap Allah buyuktur de insallah unutursun

Şu kısacık hayatı değmez insanlar için kendinize zehir etmiyor musunuz ?çok kızıyorum valla

gelmeyecek ki gelse bile seni bir kız için bırakıp gitmiş biriyle devam etmeyi miden alacak mı ya ne insanlar var ya size aldatılmak haktır

Ben yeterince ilişki içinde yıprandığım için galiba artık daha güçlüyüm.
Benimki 7 ay. =) ama çok şiddetli ve güçlü yaşanan duygularla olunca daha fazla dayanamadım devam etmeye. Ben bir son hayal edemiyordum çünkü. Ondan uzatmak istemedim.
Belki de iyileşmek istemiyorsundur henüz. Aklını bambaşka şeylere kanalize edince gerçekten acı hafifliyor. Ama biz acıyı bırakmazsak o da bizi bırakmaz.
Sen iyiymişsin de sonra yine duygularını uyandırmışsın. Bunu yapma.

Haklısın canım bunlar gercekten bizim icin imtihandir sabredrsek Allahin izniyle..hic Allahdanda umudunu kesme kurtulursun insallah o piskopattan
Kendime bu sorularida cok sordum, Allah beni niye bu kadar agir bir imtihandan geciriyor diye. Halbuki ben onu cok seviyorum sürekli dua ediyorum. Dualarimin kabul olmayisi neye baglamam gerekiyor ki acaba. Sence o da cekermi benim yasadiklarimi gün gelirde ahini almistim dermi?

Yani bazı üyeler o kadar ağır yorumlar yapmışlar ki inanılır gibi değil. Yaşı kaç olursa olsun, ilk erkek arkadaşımdı, 5 yıl çıktık diyor konu sahibi. Yok liseliymiş vay çok komikmiş. Döner mi bana diye sormuş, sorarsa sorsun. Yerden yere vurdunuz.

Inan bana kim bu hayatta kotuluk yaptiysa bu hayatta cezasini cektigini gormusum diger dunyada var bunun hesabini o zmn nasil vereck sen isyan edme neden basima bu geliyo die daha kotulerini dusun bu hayatta hic kimse dertsiz degildir inan bana senin derdin bu sabret sabretki sonunda mutlulugunu bulasin Insallah

Canım,kendin demişsin bir kız için bırsaktı diye?Diyelim ki döndü,kabul etmeyi yedirecek misin kendine?
Senden sonra başka kadına sarılması,öpmesi vs aklına gelmeyecek mi?
Senden öncesi seni ilgilendirmezdi,ama senden sonra onun hayatındaki değişiklikler seni ilgilendirmezmi?
Hadi diyelim barıştın,bir kere seni bırakan adam yine bırakmaz mi bir kadın için?
Güven,güven,güven..Asıl mesele bu,o nasıl olacak bu adama?

Sen şu an onun gitmesini ve onun başka bir kadınla mutluluğunu hazmedemiyorsun.İçin soğumuyor..
Lütfen bunu idrak et,durumunu kabullen..Kimse,vazgeçilmez değil çünkü.Kendini ona mecbur bırakarak kendini acizleşirme.

O bir gün döner belki,ama hiç bir şey eskisi gibi olmaz.Umduğun gibi olamaz hiç bir şey,bu raddeye gelmişen.

Gerçeklerle yüzleş bir an önce..

Ne kadar saygısız insanlar var ya ve gereksiz yorumlar
Sanki kendileri hayatlarinda hiç ölüyorum bitiyorum dememis yada aşık olmamış. Kız burda yardım almaya gelmiş sizin sacmaliklarinizla uğraşmaya değil

Konu Sahibi arkadaşım, diğer kızla bir yıldır beraber olması seni sevmediginin en büyük kanıtı. İlk önce bunu kabullen ve onu sevdiğini değil sana yaptığı kötü şeyleri hatırla
Bırakmis gitmiş pislik senin üzülmen umrunda bile değil dönse napicaksin?
Sana bunu yapmaya ne hakkı var?

Sende mutlu ol.Demekki başkasıyla çok daha fazla mutlu olucaksin. Sadece sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…