- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 27
- Konu Sahibi incirreceli88
-
Sen nasil üstesinden geldin zamaninda? Neler yaptin, bana bir kac fikir verirsen sevinirim. Suan ayni durumdaydim bir sene beklemekle gectiBittikten sonra içim soğuyana kadar tabi ah ettim ama tuttu mu bilemem. Icim soguduktan sonra tamamen hayatımdan cikarip takip etmedim, ortak arkadaşlarim tarafindan konusu acildiginda mutlu olamadigini duydum çok ahımı alıp gecelerde aglatmisti da mutsuzlugu bana ne mutluluk ne mutsuzluk katti. Birakin baksin kendi hayatına unuttugunuzda daha mutlu olacaksiniz sevdiginiz kisi o degil kafanizda kurdugunuz o
Ya ben hıc umud etmıom ama Insallah bır sene sonra beklıyor olmam halaSen nasil üstesinden geldin zamaninda? Neler yaptin, bana bir kac fikir verirsen sevinirim. Suan ayni durumdaydim bir sene beklemekle gecti
Seninde mi derdin ayni özlem? Beklemesi cok zor ya.. Allah sabir versinYa ben hıc umud etmıom ama Insallah bır sene sonra beklıyor olmam hala
Yok ya ben beklemiorum. Bıttı bu iş. Acısı vuruo arada tabı. Allah sabır versın bıze. Hep dıorum ama bıdaa dıyım. Ben hep allah a sıgınSeninde mi derdin ayni özlem? Beklemesi cok zor ya.. Allah sabir versin
Artik bir takinti olmus, bosuna demiyorlar ilk ask unutulmuyor diye. Napmam gerekir? Aramizda bir piskolog yokmu?Sizi aldatan birisinin 1 senenizi hayatinizdan calmasina izin vermissiniz, onun yolunu bekleyerek.
Yasiniz kucuk de degil, bunu yapmayin, kendini bu kadar degersizlestirmeyin.
Insallah ya bende bundan sonra beklemicem, bana son sözleri o kadar agirdiki hic birsey yapmadigim halde ne karaktersizligimi birakti, nede cocuksu oldugumu.Yok ya ben beklemiorum. Bıttı bu iş. Acısı vuruo arada tabı. Allah sabır versın bıze. Hep dıorum ama bıdaa dıyım. Ben hep allah a sıgın
O geri dönsün, ben onu terkedeyim, isteği var sizdeArtik bir takinti olmus, bosuna demiyorlar ilk ask unutulmuyor diye. Napmam gerekir? Aramizda bir piskolog yokmu?
Evet kendime yediremiyorum baska bir kadina beni tercih ettigini. Gelsin tekmeyi ben basarim, belkide kiyamam amaO geri dönsün, ben onu terkedeyim, isteği var sizde
E madem böle bır sene bekledıgımı kabahat. Kendı yoluna bak boşver bence. Ne heba edıosun onun için kendınıInsallah ya bende bundan sonra beklemicem, bana son sözleri o kadar agirdiki hic birsey yapmadigim halde ne karaktersizligimi birakti, nede cocuksu oldugumu.
Kendime yediremiyorum, benim cektiklerimi o da ceksin istiyorum. Bir sene nasil hergün agladiysam o da aglasin anlasin bi yasadiklarimiE madem böle bır sene bekledıgımı kabahat. Kendı yoluna bak boşver bence. Ne heba edıosun onun için kendını
Ya gelsin yada gelmiyecegini bileyim.
Tamam sagolBilin diye soyluyorum gelmez...
Sen nasil üstesinden geldin zamaninda? Neler yaptin, bana bir kac fikir verirsen sevinirim. Suan ayni durumdaydim bir sene beklemekle gecti
Zaten biriyle birlikteymiş daha neden beklenti içindesiniz ki?Arkadaslar bir derdim var.
Bir sene önce erkek arkadasim beni baska bir kiz icin birakti. Aradan bir yil gecti, sizce tekrar geri dönermi?
Ayrilikdan sonra onu ne aradim ne sordum, ama o kizla hala birlikte oldugunu biliyorum. Kiz benden cok daha güzel. Gecen hafta yapmamam gerek birsey yaptim ve ona sinirimden bir sene biriktirdigim ne varsa yazdim. Kendi vicdanini rahatlatmak icin ben seninle evlenmek istedim sen yaklasmadin, sana kalsa 10 yil bekletirdin dedi, halbuki 4 sene birlikteydik, onun icin onu daha iyi taniya bilmek icin onun kaldigi sehire tasindim.
Sonra bende dayanamayip cok agir konustum sövdüm :) hic huyum degildir. Beni yine her tarafda bloke cekti, bir ara acmisti resimlerimi takip ediyordu sanirim.
Arkadaslar artik piskolojim bunu kabul etmiyor. Onun aklindan gecenleri tahmin edemiyorum. Onu unutamiyoru, yasim 28 ve onu daha cok beklemek istemiyorum. Ya gelsin yada gelmiyecegini bileyim. Ama icimden bir ses diyorki bir gün gelecek. Unutamiyorum bir türlü..
Sizce gün gelirde bir gün bana geri dönermi?
Haklisiniz sanirim ben yalvarmadigim sürece gelmecektirBiz surekli ayrilip barisirdik 1-2 ay ayri kalmistik ve baska bir kizla birlikte olmuştu o surede. Bende sizin gibi surekli sevmemis olamaz, unutamaz benimle gecen zamanlari, donsun cok ozledim der sabah ezanlarina kadar aglaya aglaya dua ettigimi bilirim. Umut verir gibi olmasin bi gece aradim dondu bana sevmedim o kizi ayrildik zaten dedi. Dondu de dediğim gibi hic bir sey eskisi gibi olmadi. Ben cagirdim diye egosu tavan ve bensiz yasayamaz kafasinda dondu. Baska kadina tercih mi etti 2 gun ustunuze dusup sonra tekrar baska birine gidecek. Ben varken de konusuyormus onunla, onu benimle aldatmis zaten anlayinca direk soğudum. Ağlamadım üzülmedim bile o gunden sonra yaptigi kotu seyler aklima geldi surekli. Kafamdan iliskim olsun o bu gibi dusunceleri cikardim kendim icin yasamaya kimseyi mutlu etmek icin kendimden taviz vermemeye istedigim gibi gezip tozmaya basladim kafam rahat. Yani kafanizda size yaptigi kotu seyleri dusunup tartmaniz lazim. Sizi bir kadina tercih ettiyse donse bile o kizla iletisimi kesmeyecek veya zaten affetti diye sansini zorlayacaktir. Birlikte gittiğiniz yerlerde anilariniz varsa ordan gecip kendinizle yuzlesin kacmayin. Ortak arkadaslariniz varsa onun konusu acildiginda konuyu sakince degistirin. Dedigim gibi ben bastan bilsem tercih edildigimi direk silerdim su an uzulmeniz sadece kendinize zarar. Yapmak istediginiz seyler varsa onlari yapin. Ornegin cok istediginiz bir sac rengi varsa ona boyatin. Istediginiz giymeye cesaret edemedeginiz kiyafetleri giyip degisim yaratin. Arkadaslarinizla farkli konular konusun. Icinizdeki acaba donecek mi dusuncelerini de silin bir erkek siz yazmadan donmez. Siz yazarsanız da egosuyla donup sizi ezer iki gune ayrilirsiniz. Unutmaya bakın dedigim seyler yardimci olacaktir
Malesef yazdigima pisman oldum zaten, kesin anlatmistir veya benim hala pesimde havalarina girmistir..hic olmadigi halde cok sövdüm ne belalar, seni ôyle dengesiz birisiyle gömsünler falan Tabi icten gelen birsey degildi.. Sizce hakimda ne düsünüyordur simdi?Yalvarmak falan değil bakın denemişsiniz olmamış ki bunun devami aska degil gurursuzluga girer. Anlattim size sonucu nasil oldu diye dunyada tek erkek o değil benimki bana dondukten sonra o kıza demiş yıldiz yalvardi bana ben donmeyecektim ona sevmiyordum diye.Ki ben yalvarmamistim bi konusalim mi dedigimde kendisi yarim saatlil yolu kapima gelmisti gece vakti. Siz yalvaricam diyorsunuz bide ustune bin katip anlatacak o kadina yapmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?