- 22 Mart 2016
- 131
- 27
- 98
- 37
- Konu Sahibi incirreceli88
-
Umudunu kirmak istemezdim ama emin ol ki dönmeyecek..bian once unutmaya bak.benim hayatta ogrendigim ve bizzat tecrube ettgim en onemli seylerden biri de unutulmayacak hic kimse yoktur ve aşik olunacak gonlunuze gore biri elbet vardir sadece vakti merhun gelmemistir.tabi sizin de buna inanip o iradeyi gostermeniz gerek onu unutmaya baslayin bian once.hayatimdan ckardm diyin ve asla merak dahi etmeyin..benm de 4 yillik iliskm istemedgm sekilde bitmisti 1 sene neler cektm ve geri dondu 3 ay sora yine gitti.ve 1 ay sora baskasiyla ckmaya basladi.keske geri donmeseydi demistim.cnku daha beter olmustum.suan aradan 6 yil gecti.inan aklima dahi gelmiyor konusu acilsa icimde ufacik bi sizlama bile olmuyor.asik oldum ondan sora..ve dedim ki yaptigim mallikmis kendimi bi insana mahkum etmisimn resmen hic kimseyi gormemisim..oysa insan insandan ustundur..herseyiyle onu katlayan bi insan girdi hayatima inan suan yuzunu bile hatrlamiyorum.kendimi o donem harap etmeme uzuluyorum sadece ergenlikmis:) inan buna gercekten unutulmayacak hic bi insan yok.insan olume alisiyo Allah elbet cok daha uygun ve seni seven birini ckarir karsina.sadece buna yurekten inan ve onu untma noktasinda kendine samimi ol, bunu gercekten iste keske dinse deme yani..
Ne kadar dogru seylere deginmissiniz. Bakis aciniz gercekten cok dogru, yani dogru ola bilir. Ask acisi bir boslukdan olusa bilir aslinda, umarim acil bil bir sekilde yeni birisi girer hayatima. Tesekkür ederim
Haklisiniz sanirim yanliz olsaydi bu kadar koymazdi belkide. Kadina baktikca bende kendimi degistirdim, saclarimi boyadim, kirpik takdirdim onadan görünüs olarak daha güzel olmak icin. Bana yaptiklari yinede ne affedilecek gibi degil. Bana yaptigi hatalari o kiza yapmiyor. Kac sefer tatile gidelim dedim, baska kizlara bakma dedim. Tuttu kizi marmarise istanbula götürdü. Kiz bir kizi takipde etmiyor bana bunlar koyuyor sanirimKadınlar eski sevgilileri değil onların yerine tercih edilen kadını unutamiyor bence.. o hala yalnız olsaydı içiniz rahat olacaktı belki de.. o kadın sizden güzel sizden akıllı vs değil.. neden bulmaya çalışıyorsunuz sadece.. Tüm nedenleri boşverin sadece kendinizi onemseyin..
Malesef almanyada yasiyorum burda gercekten de bir erkek gitligi var, türk erkeklerimiz malesef hepsi ja liseyi bitirmemis dengesiz veya alman bayanlari tercih ediyorlar. Eski erkek arkadasim gibi.adam seni başkasıyla aldatmış çekmiş gitmiş
ya dönse ne dönmese ne
dünyada erkek kıtlığı mı var
28 yaşındaki insansın önüne bakmayı bileceksin
O dönem çol acı çekmiştim 1 sene dönmesini bekledim..döndügunde eskisi gibi hissedemedim tabi.hep bi kirginlik ve guvenszlik hali oluyodu yansitmamaya calisiyosun orasi ayri.3 ay sora tekrar gitti.ve 1 ay sonra baskasyla oldugunu ogrendm.sanrim beni daha cok yaralayan o kadar yilin hatrna saygi gostermeyip hemen yeni birine gitmesi olmustu..nedense ben onu duydugumda nasil birini sevmisim diye kendime kizdim kendmden utandm.haketmeyen biri yyzunden aci cekmicem unutucam diye karar aldim..ona ait herseyi sildim attim.faceden vs hic takip etmedim..1.5 sene sora baska birisine asik oldum:) ve inan ben sevilmek neymis karakterli adam neymis daha once gormemisim..belki benim ilkim olmadi yeni sevgilim ama onemli olan sonu ve bi omur boyu olmasiymis..eski sevgilimin yzunu dahi hatrlamakta gucluk cekiyorum suan.askindan geberse don dese donup selam vermeye bile tenezzul etmem.yani is sende bityo unutmak istersen, kendini unutamam illa bu olacak die sartlamassan unutursun.gercekten bak ben de senin gbiydim ama inan ki cok daha iyileri ckiyor bir kiside takilip kalma lutfen.kendine de insanlara da sans verYasadiklariniz benim yasadiklarima benziyor. Suan ne durumdasin peki? Eski sevgilinden daha iyi birisini bula bildinmi? Daha mutlumusun?
Suan eski sevgilin ne durumda peki? Aldigi ahi cekiyormu? Merakdan soruyorum kusura bakma kendi gelecegimi gördüm birden senin anlatiklarindaO dönem çol acı çekmiştim 1 sene dönmesini bekledim..döndügunde eskisi gibi hissedemedim tabi.hep bi kirginlik ve guvenszlik hali oluyodu yansitmamaya calisiyosun orasi ayri.3 ay sora tekrar gitti.ve 1 ay sonra baskasyla oldugunu ogrendm.sanrim beni daha cok yaralayan o kadar yilin hatrna saygi gostermeyip hemen yeni birine gitmesi olmustu..nedense ben onu duydugumda nasil birini sevmisim diye kendime kizdim kendmden utandm.haketmeyen biri yyzunden aci cekmicem unutucam diye karar aldim..ona ait herseyi sildim attim.faceden vs hic takip etmedim..1.5 sene sora baska birisine asik oldum:) ve inan ben sevilmek neymis karakterli adam neymis daha once gormemisim..belki benim ilkim olmadi yeni sevgilim ama onemli olan sonu ve bi omur boyu olmasiymis..eski sevgilimin yzunu dahi hatrlamakta gucluk cekiyorum suan.askindan geberse don dese donup selam vermeye bile tenezzul etmem.yani is sende bityo unutmak istersen, kendini unutamam illa bu olacak die sartlamassan unutursun.gercekten bak ben de senin gbiydim ama inan ki cok daha iyileri ckiyor bir kiside takilip kalma lutfen.kendine de insanlara da sans ver
Valla bilmiyorum ki ne halde:) dedim ya ben kararimi verdim ve bi daha asla merak dahi etmedim.ne bi acip faceine baktm ne de ortak arkdsalara sordum..haberim yok yani ne halde:) ama ben ah etmedim tarzim degil..onda saplanip kalmak benim hatamdi..ne gerk var dunyaya bi kere geliyoruz haketmeyen birine neden mahkum edeyim hayatimi..o beni istemiyorsa ben hic istemem.erkek kitligi mi var:) kedne guvenSuan eski sevgilin ne durumda peki? Aldigi ahi cekiyormu? Merakdan soruyorum kusura bakma kendi gelecegimi gördüm birden senin anlatiklarinda
Vay serefsiz vaaaay, vaktini calmis resmen.. Ah istesende bazen ellinden birsey gelmiyor o zamani süreci beklemek zorunda kaliyorsunbenim 4 sene önceki halim
ayrılıktan sonraki 2 sene dönmesini bekledim, çünkü zaman zaman arayıp beni umutlandırıyordu karaktersiz herif. 3. sene dönmeyeceğinden emin olup( hayatımda biri var dedi ve ben öldüm) bir kırılma noktası yaşadım. 4. sene de iyileşmekle geçti. şimdi iyiyimsakın benim gibi olma :)
Evet beni birakip gitti resmen, terk edildim resmen. Bu da bana cok koyuyor.Bence mesaj atmaniz iyi olmuş insan dolup taşıyor bazen hem bu açıdan hemde sizi engellemesi konusmayi kesmesi vs artık sizi istemedigini gösteriyor bunu da görmüş oldunuz (ya da görmüş olmaniz lazim) bu saatten sonra dönerse ne olacakki sizi öylece bırakıp gitmiş kendi gulmus eğlenmiş sonra geri gelecek olmaz olmamali. Kendinizi onunla olmayacağınıza alistirin. Ask acisi baskasina terk edilme acisina karışmış yapmayın mantıklı olun.
Bilmiyorum duyamiyorum bir türlü saka gibi ama unutamiyorumDonse bile ona kin nefret duymazmisin seni başka birine tercih etmiş aklından çıkmaz herhalde bu bile insanın . Sen yoluna bak hayat ne güzellikler çıkartır karşına
Vay serefsiz vaaaay, vaktini calmis resmen.. Ah istesende bazen ellinden birsey gelmiyor o zamani süreci beklemek zorunda kaliyorsun
yazık kendine yaptığın eziyete.Arkadaslar bir derdim var.
Bir sene önce erkek arkadasim beni baska bir kiz icin birakti. Aradan bir yil gecti, sizce tekrar geri dönermi?
Ayrilikdan sonra onu ne aradim ne sordum, ama o kizla hala birlikte oldugunu biliyorum. Kiz benden cok daha güzel. Gecen hafta yapmamam gerek birsey yaptim ve ona sinirimden bir sene biriktirdigim ne varsa yazdim. Kendi vicdanini rahatlatmak icin ben seninle evlenmek istedim sen yaklasmadin, sana kalsa 10 yil bekletirdin dedi, halbuki 4 sene birlikteydik, onun icin onu daha iyi taniya bilmek icin onun kaldigi sehire tasindim.
Sonra bende dayanamayip cok agir konustum sövdüm :) hic huyum degildir. Beni yine her tarafda bloke cekti, bir ara acmisti resimlerimi takip ediyordu sanirim.
Arkadaslar artik piskolojim bunu kabul etmiyor. Onun aklindan gecenleri tahmin edemiyorum. Onu unutamiyoru, yasim 28 ve onu daha cok beklemek istemiyorum. Ya gelsin yada gelmiyecegini bileyim. Ama icimden bir ses diyorki bir gün gelecek. Unutamiyorum bir türlü..
Sizce gün gelirde bir gün bana geri dönermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?