bir sene gecti..

Yasadiklariniz benim yasadiklarima benziyor. Suan ne durumdasin peki? Eski sevgilinden daha iyi birisini bula bildinmi? Daha mutlumusun?

Ne kadar dogru seylere deginmissiniz. Bakis aciniz gercekten cok dogru, yani dogru ola bilir. Ask acisi bir boslukdan olusa bilir aslinda, umarim acil bil bir sekilde yeni birisi girer hayatima. Tesekkür ederim

Yeni biri elbet olacak ama önce siz yeni biri olun..hayatınızi oyalanarak değil gerçekten yaşayarak yenileyin.. evet aklıma geliyor evet çok üzüldüm ama devam edeceğim diyin.. bigün aklınıza bile gelmeyecek.. o gün yakın.. Buna emin olabilirsiniz..

Kadınlar eski sevgilileri değil onların yerine tercih edilen kadını unutamiyor bence.. o hala yalnız olsaydı içiniz rahat olacaktı belki de.. o kadın sizden güzel sizden akıllı vs değil.. neden bulmaya çalışıyorsunuz sadece.. Tüm nedenleri boşverin sadece kendinizi onemseyin..

Haklisiniz sanirim yanliz olsaydi bu kadar koymazdi belkide. Kadina baktikca bende kendimi degistirdim, saclarimi boyadim, kirpik takdirdim onadan görünüs olarak daha güzel olmak icin. Bana yaptiklari yinede ne affedilecek gibi degil. Bana yaptigi hatalari o kiza yapmiyor. Kac sefer tatile gidelim dedim, baska kizlara bakma dedim. Tuttu kizi marmarise istanbula götürdü. Kiz bir kizi takipde etmiyor bana bunlar koyuyor sanirim

adam seni başkasıyla aldatmış çekmiş gitmiş
ya dönse ne dönmese ne
dünyada erkek kıtlığı mı var
28 yaşındaki insansın önüne bakmayı bileceksin

adam seni başkasıyla aldatmış çekmiş gitmiş
ya dönse ne dönmese ne
dünyada erkek kıtlığı mı var
28 yaşındaki insansın önüne bakmayı bileceksin
Malesef almanyada yasiyorum burda gercekten de bir erkek gitligi var, türk erkeklerimiz malesef hepsi ja liseyi bitirmemis dengesiz veya alman bayanlari tercih ediyorlar. Eski erkek arkadasim gibi.

Yasadiklariniz benim yasadiklarima benziyor. Suan ne durumdasin peki? Eski sevgilinden daha iyi birisini bula bildinmi? Daha mutlumusun?
O dönem çol acı çekmiştim 1 sene dönmesini bekledim..döndügunde eskisi gibi hissedemedim tabi.hep bi kirginlik ve guvenszlik hali oluyodu yansitmamaya calisiyosun orasi ayri.3 ay sora tekrar gitti.ve 1 ay sonra baskasyla oldugunu ogrendm.sanrim beni daha cok yaralayan o kadar yilin hatrna saygi gostermeyip hemen yeni birine gitmesi olmustu..nedense ben onu duydugumda nasil birini sevmisim diye kendime kizdim kendmden utandm.haketmeyen biri yyzunden aci cekmicem unutucam diye karar aldim..ona ait herseyi sildim attim.faceden vs hic takip etmedim..1.5 sene sora baska birisine asik oldum:) ve inan ben sevilmek neymis karakterli adam neymis daha once gormemisim..belki benim ilkim olmadi yeni sevgilim ama onemli olan sonu ve bi omur boyu olmasiymis..eski sevgilimin yzunu dahi hatrlamakta gucluk cekiyorum suan.askindan geberse don dese donup selam vermeye bile tenezzul etmem.yani is sende bityo unutmak istersen, kendini unutamam illa bu olacak die sartlamassan unutursun.gercekten bak ben de senin gbiydim ama inan ki cok daha iyileri ckiyor bir kiside takilip kalma lutfen.kendine de insanlara da sans ver

Suan eski sevgilin ne durumda peki? Aldigi ahi cekiyormu? Merakdan soruyorum kusura bakma kendi gelecegimi gördüm birden senin anlatiklarinda

Suan eski sevgilin ne durumda peki? Aldigi ahi cekiyormu? Merakdan soruyorum kusura bakma kendi gelecegimi gördüm birden senin anlatiklarinda
Valla bilmiyorum ki ne halde:) dedim ya ben kararimi verdim ve bi daha asla merak dahi etmedim.ne bi acip faceine baktm ne de ortak arkdsalara sordum..haberim yok yani ne halde:) ama ben ah etmedim tarzim degil..onda saplanip kalmak benim hatamdi..ne gerk var dunyaya bi kere geliyoruz haketmeyen birine neden mahkum edeyim hayatimi..o beni istemiyorsa ben hic istemem.erkek kitligi mi var:) kedne guven

Bumerang muamelesi yapmayin şu erkeklere. Yalnız olsa hadi bir ihtimal var, ama sevgilisi var adamın. Niye dönsün? Dönse de düzgün yürümez zaten bu ilişki.
Not: Güzellik bakımından üstün olmanın uzun vadeli ilişkilerde pek bir faydası yok. Erkekler baş ağrısı kadınları sevmez; ayrıldıktan bir yıl sonra aksi mesajlar atanlar gibi.
Not 2: Zaten aldatan erkeği ne yapacaksın allah aşkına?
Not 3: Çok sert yazdiysam özür dilerim ama gerçekler yüze çarpınca insan ancak kendine geliyor.

benim 4 sene önceki halim

ayrılıktan sonraki 2 sene dönmesini bekledim, çünkü zaman zaman arayıp beni umutlandırıyordu karaktersiz herif. 3. sene dönmeyeceğinden emin olup( hayatımda biri var dedi ve ben öldüm) bir kırılma noktası yaşadım. 4. sene de iyileşmekle geçti. şimdi iyiyim sakın benim gibi olma :)

Bence mesaj atmaniz iyi olmuş insan dolup taşıyor bazen hem bu açıdan hemde sizi engellemesi konusmayi kesmesi vs artık sizi istemedigini gösteriyor bunu da görmüş oldunuz (ya da görmüş olmaniz lazim) bu saatten sonra dönerse ne olacakki sizi öylece bırakıp gitmiş kendi gulmus eğlenmiş sonra geri gelecek olmaz olmamali. Kendinizi onunla olmayacağınıza alistirin. Ask acisi baskasina terk edilme acisina karışmış yapmayın mantıklı olun.

Donse bile ona kin nefret duymazmisin seni başka birine tercih etmiş aklından çıkmaz herhalde bu bile insanın . Sen yoluna bak hayat ne güzellikler çıkartır karşına

Vay serefsiz vaaaay, vaktini calmis resmen.. Ah istesende bazen ellinden birsey gelmiyor o zamani süreci beklemek zorunda kaliyorsun

Evet beni birakip gitti resmen, terk edildim resmen. Bu da bana cok koyuyor.

EMin ol dönecek ama o döndüğnde seni hayatına devam eden onsuz mutlu olan biriyle olan birisi olduğunda onu reddetmek buyuk bır zevk :) Ki böle adam bırak dönmesin daha hayırlı

yazık kendine yaptığın eziyete.
koskoca bir sene ni çöpe atmışssın.
adamın sevgilisi varmış.
sana döneceği fikrine nereden kapıldın?
takıntıya dönüşmüş sendeki.
yapmayın bunu kendinize.
kendin üstesinden gelemiyorsan bir terapi yarımı al lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…