bir sene gecti..

Başkasıyla adam. Onu öpüyor onu kokluyor belki onla sevişiyor. Sende tutup tekrar geri kabul edeceksin öyle mi? Özür dilerim ama mide lazım bayağı.
Bu kocasını paylaşamayan kumalara benzer ancak...

Dözdüğünü hayal edelim seni bu kadar üzen bir insanı sen kabul edebilecek misin? O şu an hayatını yaşıyor ve sen onunla beraber kaybettiğin yanında +1 yılda ekstradan kaybediyorsun.
Dünyada milyarlarca erkek var sen sadece birisine takılmış ve oda seni başka bir kız için bırakan bir erkek. Sence de abartmıyor musun?

Evet hala cok seviyorum gelse geri alcam.. Öyle bir özlem varki icinde pisman olsun yeter, umrumda degil kizla naptigi

dönmez arkadaşım dönse ne yazar başkası için bırakmış gitmiş sizi geri mi döneceksiniz? sizinki aşk değil takıntı.

umarim beni anliyorsunuzdur, ben onunla bir hayat gecirmek istiyorum. Eve geldigimde onu görmek istiyorum, ondan cocuklarim olsun istiyorum, ben onu geri istiyorum..

başka biriyle ilişkisi olana, seni terk edip , unutan birini mi bekliyorsun. ne diyim, Allah akıl fikir versin.

kendinizi niye bu kadar ona şartladınız ki dünya sadece onun üzerine dönmüyor tamam seviyorsunuz ama bazen ayrılmak en iyisidir bende 4 senelik ilişkimi bitirdim sözlü olarak ayrıldık o benim çocukluğum gençliğim kadınlığımdı canım yandı ağladım aylarca ama şimdi nişanlıyım başkasıyla nikah günümüzü alcaz şuan iyi ayrılmışız diyorum iyiki emin olun sizi sevginizi hak etseydi size bu kadar acı vermezdi

Seni başkası için terk etti, 1 yıldır onunla ve hala onunla. Ve sana birgün döner mi diye bekliyorsun. Lütfen kendine bunu yapma. O kızla yaşadığını yaşayacak, ilişkisi bitecek ve sana geri dönecek? Dönse de hiçbir şey olmamış gibi mi olacak herşey. Onu kesinlikle unutup kendi hayatına bakmalısın. Seni üzen, seni başkasına değişen birisini düşünmene bile değmez.

Birsey sormak istiyorum peki onun durumu ne peki?

Duymak istediklerin bunlar degil biliyorum ama donse ne yazar.o gitmis bi kere.mutlulugu onda arama canim.icinde kalan kufurler cikmis iste birak boyle kalsin sen yeni mutluluklara yelken ac

Dönse de eskisi gibi ilk gunlerdeki gibi olmaz. Aynı şeyleri daha beter yaşatıp gider. Bence siz onu değil de yaşadığınız guzel şeyleri aniları ozluyorsunuz. Elde etseniz gercek yuzunu gorüp daha beter soguyacaksiniz birakin sizin de karsiniza cikacaktir biri. Uzduyse kimsenin ahi kimsede kalmiyor insan yasattigini yasamadan gozyaslari ustune mutluluk kuramiyor.

Siz burine ah ediniz mi hic? Oldumu?

Peki suan ne durumda eski sevgilin?
onunda hayatında biri var biz ayrıldıktan 2 ay sonra sevgili yapmıştı bensiz yaşamayan adam çok ağladım günlerce aylarca ama hiç ummadığım anda çıktı nişanlım karşıma en dipteyken elini uzattı iyiki çıkmış karşıma diyorum emin ol hepsi geçecek

dönse napcan, tekmeyı mı bascan yoksa kollarınımı accan. Boşver bırak gıtsın, senı bırı ıcın terk etmış, yıne yapar yapmıcagı ne malum. hırsının, sınırının kurbanı olma. sal gıtsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…