Merhaba kizlar,
Evi terk edeli bir sene oldu, iki kucuk cocugum oldugu icin zor bir surecti. Ailemin destegi olmasaydi asla basaramazdim. Univerteye tekrar basladim annem cocuklarima bakmakta yardimci oluyor. Yalniz bu bir sene icinde eski esimin duzelmesini cok istedim, konusmayi cok denedim ama fayda etmedi. Nisanlilikda yaptigi gibi beni yine kandirmaya calisti, basardi da aslinda ama bu sefer istedigi gibi sonuclanmadi cunku geri dönmedim kararliydim birseyler degismeden geri donmek istemiyordum. Iyikide donmemisim cunku hic birseyin degistigi yok. Sanirim oda artik bittiginin farkinda, oyuzden cok cirkeflesiyor, cocuklari haftasonu goruyor her geri aldigimda bana hakaret ediyor kufur ediyor. Bazanda iyi davraniyor dengesiz anlicaniz. Ben tek kelime etmiyorum yuzune bile bakmiyorum, cok ileri gittiginde Allaha havale ettigimi soyluyorum sadece. Ben bu durumdan cok yipraniyorum. Ailemden kimseyi onunla muhattap etmek istemiyorum cunku rezillik cikaracagini biliyorum. Ne yapmaliyim bu durumda bana lutfen yardimci olun. Onun ailesindende destek gormicegimi biliyorum. Bosanmanin sonuclanmasina gunler kaldi. Bosandikdan sonra ailemide rahatsiz etmesinden korkuyorum, huzursuzum. Yurt disinda kaliyorum bilginize.
Sikayet ettim polise bir fayda etmedi malesef
Sikayet ettim ama kanitliyamiyorum cunku tanik yok, attigi mesajlarda bazan okadar igrenc oluyorki polise bunu nasil okuturum diye dusunudugum oluyor. Siliyorum cogu mesajlarini okumadan ama arada cocuklar olunca mecbur bakmam gerekiyor mesajlarina. Dua ediyorum vazgecer kendiliginden diye.Yurt disinda iseniz isiniz turkiyede oldugundan daha kolay. Sikayet edin. Uzaklastirma karari cikarttirin.
Hata yapiyorsun mesajlari silmekle.Sikayet ettim ama kanitliyamiyorum cunku tanik yok, attigi mesajlarda bazan okadar igrenc oluyorki polise bunu nasil okuturum diye dusunudugum oluyor. Siliyorum cogu mesajlarini okumadan ama arada cocuklar olunca mecbur bakmam gerekiyor mesajlarina. Dua ediyorum vazgecer kendiliginden diye.
Yok cunku babma verse veya kardesime verse onlari sinir etmek icin kufur eder hakaret eder sonra olaylar iyice buyur. Onun babasinin zaten zerre kadar umrunda degil atmislar ogullarini kendilere turkiyede keyif yapiyorlar. Anlicaniz sikayet edebilecegim kimsede yok.Az daha sabret,sevgili bulunca düzelir.Bunlar son çırpınışları,dönmediğin için kin yapıyor.
Ümidini kesince birini bulur sen de rahat edersin.O zamana kadar aynı tavrını sürdürebilirsin.
Çocukları teslim alacak başka kimse yok mu,her sefer sen mi almak zorundasın ?
Amin!korkutması lazım biri onu aile büyükleri filan sen muhatap olma çocukları verirken yalnız verme yalnızda alma herşey beklenir Allaha sığınçok dua et Rabbim bu Cumalar hürmetine seni o dengesiz adamdan hayırlısıyla kurtarsın amin
Malesef buranin vatandasi mesajlari silmedim sikayet ettim hicbirsey yapmadi polis bende artik siliyorum telefonumda boyle mesajlarin bulunmasi bile beni rahatsiz ediyor. Cocuklarim icin saklasam ilerede nasil bir babalari oldugunu gorsunler diye dusundum sonra ondanda vazgectim. insaALLAH iyi bir es olmadi ama iyi bir baba olur cocuklarimin babalarindan nefret etmesinide istemiyorum.Hata yapiyorsun mesajlari silmekle.
Birak yazsin sana delil olsun.
Heleki tehtit mesaji gelirse silme. Bak cocuklarim icin mesajlara bakiyorum diyorsun. Cocuklarin icin silmeyeceksin mesajlari polise kanit gostereceksin bakin taciz ediyor beni diye. Hangi ulkedesin?
Benim ablamda ayni seyi yasadi polis birsry yapmadi gerçi. Darp olursa ama sınır dışı bile edebilirler eger oranin vatandasi degilse.
Istemede zaten. Seninle olan iliskisi farkli cocuklrla olan iliski farkli. Cocuklafi kotu bilse ne olacak. Hayal kirikligi yasayacaklar. Adamamin kotu oldugunu sen zaten biliyorsun. Cocuklar bilse adama kotuluk yapmis olmayacak cocuklara kotuluk yapmis olursun ama ins. O adamda sana karsi doldurmaz cocukalri.Malesef buranin vatandasi mesajlari silmedim sikayet ettim hicbirsey yapmadi polis bende artik siliyorum telefonumda boyle mesajlarin bulunmasi bile beni rahatsiz ediyor. Cocuklarim icin saklasam ilerede nasil bir babalari oldugunu gorsunler diye dusundum sonra ondanda vazgectim. insaALLAH iyi bir es olmadi ama iyi bir baba olur cocuklarimin babalarindan nefret etmesinide istemiyorum.
Artik yapmaz demiyorum cunku herseyi yapabilcek kapasitede. Böyle bir durumla nasil bas ederim bilmiyorum. simdiden zaten beni tehtit ediyor cocuklar buyuyunce beni istiyecekler diyor. Bizi sen biraktin, aileni sectin diyor.Istemede zaten. Seninle olan iliskisi farkli cocuklrla olan iliski farkli. Cocuklafi kotu bilse ne olacak. Hayal kirikligi yasayacaklar. Adamamin kotu oldugunu sen zaten biliyorsun. Cocuklar bilse adama kotuluk yapmis olmayacak cocuklara kotuluk yapmis olursun ama ins. O adamda sana karsi doldurmaz cocukalri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?