- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Siz o kadar degstryrsnzki soyledklermi bu sebeptn ceviryr gbi algılamanz normak ben ne soyledysem arkasndaym ztn.uzatnayn istersenz
Siz önce TÜRKÇE yazmayı öğrenin sesli harfleri bir yerleştirin yerine de yazdığınızı anlayalım. Siz benim dediklerime cevap veremeyince agresifleştiniz birine bile cevap verebilseniz neyse. Anne sütü ile bünyesinin zayıf olmasının alakası yok. Hadi var diyelim. Neden annesini suçlar gibi ANNE SÜTÜ ALMAMIŞ YA ONDAN HASTA OLUYOR DİYORSUNUZ.SONRA DA KADIN HAKLI OLARAK SİZ LAF SOKTUĞUNUZ İÇİN BEN BILDIRCIN YUMURTALARIYLA BESLEDİM DEYİNCE GERİLİYORSUNUZ OĞLUNU ÖVÜYOR DİYE.TABİİ Kİ KENDİNİ SAVUNACAK BÖYLE BİR İTHAM KARŞISINDA. BİLSENİZ BİLE KENDİ VERMEDİĞİNİ KAYNANANIZIN YÜZÜNE VURURSANIZ EVET O KASIT OLUR ZATEN. AYRICA TEPKİ GELİNCE, BEN OĞLU ALMAMIŞ DEDİM, KAYNANAM VERMEDİ DEMEDİM DEDİNİZ AMA ÜSTTE YORUMUNUZDA YİNE OLSA YİNE EMZİRMEM DEDİ KAYNANAM DİYEREK BİLEREK EMZİRMEDİĞİNİ ZATEN DEMİŞTİNİZ. TEPKİLER GELİNCE ÇEVİRDİNİZ. BENDE HİÇBİR ANNE BİLEREK EMZİRMEMEZLİK YAPMAZ HER ANNE İÇGÜDÜSEL OLARAK EMZİRİR. SAÇMASINIZ DEDİM EVET. ORADA ANNE SÜTÜ ALMAMIŞ YA HASTA OLUYOR DERSENİZ O KAYNANANIN YERİNDE OLSAM BEN DAHA FAZLASINI DERDİM.